Gå til sidens hovedinnhold

Ekle løp i Trøndelag

Det ser småvrient ut hele veien på Leangen i kveld, men vi støtter oss til to hester med veldig fin kapasitet som trolig er klart forbedret med løp i kroppen etter litt pause.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Det kan således gå mot fine utbetalinger i begge rebusene denne gangen i løp som ikke akkurat oser av kvalitet, og i V5A-spillet satser vi på at 9 Trust Me Now i innledningen er med og gjør opp om den gjeveste sjekken til slutt.

Det ble for tøft å hevde seg fra sjakkplass mot Bullchip & Co i et tøft V75-løp i den siste starten, men med det siste løpet innenfor vesten etter litt pause mot klart enklere motstand i kveld, tror vi på en topp vinnersjanse for andrevalget i spillet. Hesten så spenstig og fin ut i årsdebuten, og fra det tilsvarende sporet sist kom 7-åringen helt greit i gang.

Det er dunkel form på de fleste av dagens konkurrenter, og vi mener bestemt at årets første triumf kan være innen rekkevidde ved denne anledningen. Fire triumfer ble det i fjor, og i pengevei ble det meget respektable 213.500 kroner innkjørt for den flotte Muscles Yankee-sønnen. Ingen stålbanker, men det er slett ikke lett å finne sikre holdepunkter denne gangen.

Vår rangering: A: 9 B: 4-8-5-6 C: 7-11-10 D: 1-2-3

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Sjefen ordner opp?
Ja, vi er veldig inne på at Jomar Blekkan kan sitte bak en vinner i form av 4 Haugestad Friggen i V5B-4 i sin lekegrind i kveld, og som vår første banker for dagen forventer vi å få se en ytterligere forbedret utgave av 5-åringen til dagens dyst.

Bom fast i rygg leder til fjerde på 29.8 over en sprint på Biri i årsdebuten etter meget lang pause, og vi syntes hesten så veldig fin ut den gangen. Dette er snakk om en hest som innehar veldig fin grunnkapasitet, og mot ikke alt for skarp motstand skal det kunne dreie seg om en hyggelig vinnersjanse.

Kusken er optimist, og det styrker oss i troen på at nestfavoritten skal kunne ta seg av et løp som dette. Var med på en 26-åpning i den siste starten, og med tilsvarende startside denne gangen kan det ligge an til tet, og fra spiss ser vi først og fremst godt avsluttende 10 Trønder Pipo i mot.

Vår rangering: A: 4 B: 10 C: 3-6-1-7 D: 8-9-2-5

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

V5A-2, 2140 meter autostart
Vi finner en klar bankerkandidat i dette kaldblodsløpet i den andre avdelingen, og i en feilfri utgave taper neppe 4 Røste Mo. Ble litt til overs ned startsiden i et V75-løp i den siste starten, og i et forsøk på tidlig avansement endte det hele i galopp. Helt grei innsats etter den fadesen, og på kapasitet er det ingen i dette feltet som matcher 5-åringen.

Småvrient dersom favoritten igjen skulle rote seg vekk på galopp, men tidlig aktuelle skal duoen 3 Ulvsås Alma og 8 Alsaker Alexa være. Førstnevnte kommer tilbake etter lang pause med litt uviss form, men dersom stridsmoralen er på topp direkte kan den startkjappe hoppa lede rundt om. Sistnevnte hoppet seg vekk i den siste starten etter å ha vært overlegen forut for det, og selv om sporet ikke er mye å rope hurra for ved denne anledningen, tror vi på en fremskutt plassering i en feilfri utgave (spenstig 5-prosenter dette).

Vår rangering: A: 4 B: 3-8-9-2 C: 10-11-1-6 D: 5-7

Annonse: Øivind Grøstad klasker til med et rått sjokk i V5-5 på sin spillestue Leangen i kveld

V5A-3, 2140 meter autostart
Svak kvalitet på deltagerne i dette varmblodsløpet, og når de fleste av kuskene i dette løpet også er av den veldig urutinerte sorten er løpet slett ikke lett å vurdere (og vi kan da fort få en smell). 1 Trendmaker leverte en hyggelig avslutning til tredje etter lang pause i den siste starten, og uten at vi har stålkontroll på startferdighetene bør Spotlite Lobell-sønnen kunne kjempe i fremste rekke, dersom det skulle løse seg underveis (trolig utstyrt med den beste kusken i løpet i form av Hans W. Storås).

Speedkula 6 Aprilla kan fort vise seg frem i en forbedret utgave med løp i kroppen etter litt pause, mens formsterke 7 Alfalfa bør kunne kjempe om seieren i et løp som dette på tross at et spor litt vel langt ute bak startbilens vinger. 4 Gelinote Trotter har ikke for vane å stikke mulen først over mål, men den startkjappe hoppa har en helt riktig oppgave foran seg denne gangen. Vi føler at det er bare å krysse i vei så langt lommeboka rekker i dette løpet, og på vårt store system stryker vi ingen.

Vår rangering: A: 1 B: 7-6-4-10-11-12-8 C: 2-3-5-9

V5A-4/V5B-1, 2140 meter voltestart
Tre hester hever seg litt over mengden i dette kaldblodsløpet for den høyeste klassen på Leangen, og fremst setter vi 3 Vorset Ivers. Helt under båten på Biri på lørdag, men denne hesten nytter det ikke å reise med. Står nå 20 meter bedre til kontra favoritten sist de møttes, og vi tror sjansene for at det kan bli tet rundt om skal være gode (sitter i føringen ut av den første svingen).

Hesten i først rekke å stå i mot til slutt er 8 Junior Jokern snakk om, og i den siste starten løste jo favoritten en tilsvarende oppgave ved å vinne på 28.8 full vei. Veldig positiv til tredje i Laumb-løpet i den siste starten var 9 Slettvoll Rambo, og med tilsvarende innsats i kveld må 23-prosenteren i spillet tas på alvor.

Vår rangering: A: 3 B: 8-9 C: 7 D: 5-4-6-2-1

V5A-5/V5B-2, 2140 meter autostart
Felles for de fleste av deltagerne i dette kaldblodsløpet er at de er snakk om den usikre sorten, og bred gardering er å anbefale. Positiv til fjerde på 32.4 full vei i et V75-løp i den siste starten var 3 Lauvås Prinsen, men galoppfaren er overhengende stor (feilfritt tror vi dog på en topp vinnersjanse).

Tilbake etter lang pause kommer 4 Vik Bjørn, og kapasiteten er det lite å utsette på der i gården. Helt enkel å vinne med er ikke 5 Gaardens Lat Hans, men i et løp som dette bør 5-åringen kunne kjempe om den gjeveste sjekken. Av de bedre skal også 6 Il Trolla være, og da har vi nevnt de hestene vi har mest tro på i dette løpet.

Vår rangering: A: 3 B: 4-5-6 C: 1-7-8-2 D: 9-10

V5B-3, 2140 meter voltestart
Tja, hva skal vi si om dette varmblodsløpet... hm, ikke mange av disse deltagerne som har vist mye av verdi så langt, og på vårt store system stryker vi ingen. 1 Pepino News er snakk om en stor litt hengslete type som fort kan vise seg kraftig forbedret etter litt pause, og en grei favoritt skal det være snakk om (dog galoppert i samtlige av de fem siste startene).

Stamme som tilsier at han kan bli bra har 6 Gjølmes Jet, mens 5 Big River Candy innehar fartsressurser som kan bringe henne langt opp her. Holdt anstendig til femte etter litt pause fra ”dødens” gjorde 7 Smoke On The Water, og løp i kroppen kan ha gjort godt. Kapasiteten er ikke så verst på 8 Keen Story, men stabiliteten har så langt vært fraværende.

Vår rangering: A: 1 B: 6-5-7-8 C: 2-3-9

V5B-5, 2140 meter autostart
Vi ble ikke fryktelig imponert av favoritten 12 Pershina Simoni ved triumfen på 17.0 over en sprint i et lunsjløp i den siste starten (burde gått unna langt enklere), og en hest som har vist seg å være klart best når hun er med der fremme direkte mener vi skal være snakk om en favoritt i fare fra en iskald utgangsposisjon i kveld (og vi tyr således til veldig bred gardering i et åpent løp).

Uforskammet pigg i målgangen bak favoritten siste de møttes syntes vi 5 Mathæus Møllgård var, og selv om dansken så langt ikke har vært helt enkel å vinne med virker formen til å være bedre enn noen gang. Tidlig aktuelle skal også hester som 1 Sarletta, 4 Orkan D.K., 6 Against The Moon, 9 Sundbo Peren og 11 Basso være.

Vår rangering: A: 5 B: 12-6-4-11-9-1 C: 8-7-3 D: 2

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Leangen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 480 og 1328 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre forslag til B-rebusen på hhv 105, 420 og 1084 kroner (abc-system over fire bonger) ligger ute her .

Innleveringsfrister Leangen
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 5-9)
DD kl. 20.30 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Leangen gratis på www.rikstoto.no i kveld.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken