Lerum med V64-fest i Gävle 8. september
Tipsene satt meget bra i Gävle denne torsdagen, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på den mellomste bongen til Kr.864,-. Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 600,-. Isabelle Sisu innfridde som den beste bankeren i omgangen, og Asteroid var en solid tipsener.

Solide V75-gevinster på Bjerke 11. september
Leirvåg kom ikke i land med sine flate spilleforslag til søndagens V75-omgang på Bjerke. Men det ble likevel klaff for tre systemspill og tre flate bonger på Eksperten. De seks ulike andelslagene fordelt seg slik:

To system med 4 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555

Ett system med 10 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555

To stk Siste Info fire andeler a kr 750 - banker Tangen Minto: kr 24 268

Ett stk andelslag med ti andeler a kr 500 (to bankere)- utbetaling kr 26 981

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Åby står for kveldens V64-omgang, og nesten som vanlig er det spennende på denne banen. Den beste bankeren dukker opp i V64-5, og det løpet vinner 5 Kövras Joker om den leverer som den skal. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 9 Redford – Er en traver som er omgitt av meget gode rapporter, og er en hest stallen tror MYE på i tiden fremover. Galopperte i angrep sist, men ble da ufokusert med et åpent hodelag. Til denne starten ønsker man å sette på et helstengt hodelag, og da regner man med at den blir mer fokusert. Har for lite penger på konto målt opp mot kapasitet, og vi tror mye på denne i innledningsløpet.

Lørdag er det SUPERJACKPOT I V75-SPILLET fra Sverige, og det ligger voldsomme 22,4 millioner ekstra i sjuerpotten. Ved å klikke på denne lenken kan du allerede nå kjøpe deg inn i våre systemer/bonger

V64-2 : 3 Viento – Var totalt overlegen i sin montedebut sist, og jogget da 15,2/2140ma som helt ubrukt. Burde kunne gå 14,0 fra strek, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å ha med å gjøre. Lar seg rett og slett ikke slå?

V64-3 : 11 Smile Silvio – Har sett veldig bra ut, og imponerte med måten den avgjorde på sist. Vær dog litt OBS på at den i kveld står «kaldt» til, og det er aldri enkelt å runde fra bakspor på en kjapp bane. Grei tipsener, men ikke noe mer enn det. 9 Rustico – Er veldig på gang nå, og den utvikler seg fint. Kom til mål med litt krefter igjen sist, og har funnet formen nå. Plukkes tidlig med som en tenkbar skrell.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 7 Antony Mati – Kan være helt «klink» om den skikker seg, og dette er en hest vi gleder oss å se i kveld. Debuterer altså for Jonas Bergdahl, den er behandlet for magesår, og rapportene er meget sterke. Når den vant på 11,9/1600m fjerde sist, ja, da var den klin overlegen. Var dessuten ikke tom på den tiden. Prøves direkte, neste gang kan den nemlig være oppbrukt som et godt objekt.

V64-5 : 5 Kövas Joker – Har smellfine betingelser foran seg i kveld, og den taper ikke dette om den leverer som best. Var ute i et forsøk til Derby sist, og mistet der travet til slutt. Var likevel hakk i hel på mye bedre hester enn dette. Er garantert behandlet etter det løpet, i kveld blir det normalt tet, og siden skal det en knallgod hest til for å plukke den ned. Har vunnet fem løp hittil i sin karriere, og samtlige seire er kommet fra tet…

V64-6 : 1 Lincoln Abe Boko – I finalen er det veldig jevnt, og her plukker vi med oss litt hester. Ideen er noe variabel, men var meget bra sist, og kom da alene til mål (13,2 s 1000m). Kan vinne dette fra tet/rygg leder, og er spillbar. Settes knepent først.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.