Eksplosiv slutt på langfredag

Explosive de Vie avrunder en flott langfredag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Explosive de Vie avrunder en flott langfredag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Topp banker med fremtiden foran seg! Herlig objekt som det lyste av i målgangen sist! Nykastrert frekkis! Vi har gjort jobben, og du kan ta rygg!

Sportspills meny langfredag/påskeaften:
V75 Färjestad langfredag: Ekstra V75 med norsk godbit
V75 Klosterskogen lørdag: Gedigen V75-jackpot
V65 Klosterskogen langfredag: Solberg har bankeren igjen
V5 Klosterskogen lørdag: Vorspiel med fireårig kanon
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Påskens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Oddstips 1: Ipswich jakter kvalik
Oddstips 2: Monaco kjemper om gull
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen:
Les Nettavisens gjennomgang

Har du sjekket våre tips den siste uken?

Fest på galoppen direkte! Birger Christensen, og Morten Olsen leverte varene så det holdt på galoppen i 2014, og vi vil påstå at dette er landets beste galoppeksperter. Starten på 2015 kunne ikke ha vært bedre, og samtlige 20 andelslag suste inn fra Jägersro galoppbane i Malmø onsdag 1. april. De betalte ut 4 846 per stk, og vi åpnet galoppsesongen med å spille inn knappe 100 000,-.

Undertegnede serverte BRA tips til V65-omgangen på Forus tirsdag 31. mars. Fire andelslag fikk seks rette og betalte tilbake mellom 17 000 og 19 000 kroner per stykk, og totalt ble det over 100 000 kroner innspilt tirsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kurt Leirvåg fortsetter å servere meget sterke tips på Leangen. Mandag 30. mars så ble lukene tømt i V5-spillet. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en (innl.pris kr 448) betalte ut meget flotte 8 313 kroner. Alle V5-forslag på Eksperten suste inn, og med fire ganger V65 så ble det spilt inn ca 120 000 fra Leirvåg sin lekegrind!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble SVÆRT VRIENT på Sørlandet lørdag 28. mars. Vi kom ikke helt i mål på V75-tipsene, men spilte likevel inn ca 250 000 kr i V75-spillet. Vårt store V75-system betalte ut litt over 40 000,-.

På lørdag venter det en utrolig spennende jackpotomgang på Klosterskogen, og da med den største V75-jackpotten siden 2010! Hele 7.998.008 ligger ekstra i potten, og skulle du bli alene, ja, da kan du cashe ut hele 22 millioner!

Både Leirvåg og undertegnede kommer til å legge ut lag på Eksperten. Her vil det bli lagt ut i alle prisklasser. Andelslagene finner du ved å klikke her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi avrunder en hektisk langfredag med en herlig V65-omgang på Eskilstuna. Her var det nok av utfordringer, og vi prøver faktisk å spekulere litt i mot dagens tyngste favoritt 8 Montgomery Gel i V65-innledningen. Vi anbefaler heller et bankerspill på stjernen til Jim Oscarsson. 5 Explosive De Vie (V65-5) bør nemlig lede finalen rundt om!

Sjekk ellers ut følgende:

V65-1 : 8 Montgomery Gel – Er på vei mot storformen, og den går dessuten ned noen klasser når det gjelder motstand her. Gikk strålende etter galopp sist, og den viser jevn 12-fart i opphenting. Skal normalt sett runde denne gjengen, og det er en soleklar motivert tipsener. Dog har det blitt en vane at det smeller i disse løpene hvor de litt slitne hestene møtes, og vi velger derfor å gardere den på de litt større forslagene.

V65-2 : 6 W.S. Malte – Har fått seg en blåser i kroppen etter pause, og det har nok gjort veldig godt. Leverte flere sterke løp i fjor, og den har her et veldig riktig løp foran seg. Pleier å trampe bra avgårde i volten, og man kan kanskje kjøre seg relativt tidlig til tet her? Bra sjanse, og vi tror hardt!

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

V65-3 : 11 Årta Hornline – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og her er det form pågang. Avsluttet strålende etter sene luker sist på Solvalla, og den gikk pigg i mål da. Trenger selvfølgelig litt tempo på forestillingen fra en slik utgangsposisjon, men får den det, ja, da kan den sitte der som et frekt bud! OBS!

V65-4 : 9 Rapide Le Tour – Dette er en BRA hest som vi liker. Den hadde ikke akkurat et «flytår» i fjor, men den gjorde likevel det bra. Nå er det duket for en årsdebut, og det er bra rapporter på den direkte. Kommer dessuten ut i helt riktige omgivelser, og den må bare prøves som en mulig godbit. SE OPP!

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

V65-5 : 3 O.F.V. Continue – Vi var i kontakt med Stallen fredag morgen, og der snappet vi opp spennende info. Den er nemlig kastrert i pausen, og den har sett fin ut i jobb etter inngrepet. Man er fornøyd med en trippel første gangen ut, men vi synes likevel dette ser såpass riktig ut på forhånd at vi gir den tipsnikken. Kan lede dette rundt om da den ikke akkurat møter steintøff motstand.

V65-6 : 5 Explosive De Vie – Dette er for oss dagens banker. Vi tror det blir tidlig tet, og der tror vi bestemt at Jim Oscarsson får gjøre akkurat som han vil. Vi tror nemlig ikke at de vil tømme Emmett Brown i årsdebuten… Explosive De Vie har gjort unna årsdebuten, og den årsdebuten var rett og slett herlig. Innleder i dødens, men blir avløst ca 1350m fra mål. Blir så litt hindret i den siste svingen, men knekker likevel lett ned en såpass god hest som Al Dente tilslutt. Kanskje ikke så rart når klokken viser 10,6 s 1000m / 08,1 s 500m… Er ekstremt startkjapp, og vi tror på tidlig tet og slutt. BANKER!