Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 12.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00


Jägersro disker opp med en ordentlig PANGOMGANG I V75-SPILLET søndag, og det blir ikke veldig mye bedre enn dette. Derbystoet og Derby kjøres, og begge de løpene holder HØY KLASSE. Når det gjelder den beste bankeren i omgangen så dukker den opp direkte, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro MYE på 4 Unico Broline som har ekstremt fine betingelser foran seg. ALL IN!

Søndag venter en spennende V75-omgang på Jägersro. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre bonger/systemer.

Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 4 Unico Broline – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og er veldig på riktig vei. Gikk en klart bra sluttrunde sist, og på klokken stod det 09,3 s 800m. Er kjapp fra start når den blir laddet med, og skulle den bli sluppet til tet her, ja, da er dette over. Har uansett en meget bra sjanse, og dette er en svært motivert favoritt som også vi tror mye på.

Søndag venter en spennende V75-omgang på Jägersro. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre bonger/systemer.

V75-2 : 8 Donna Summer – Har fått elendig betalt for bra form, og den fortjener virkelig en seier. Var ute i et forsøk til Derbystoet sist, og fullførte fint mot tøff motstand. Kan fort være enda et hakk forbedret med det løpet i kroppen etter pause, den har en veldig toppfart i kroppen sin, og distansen passer perfekt. SE OPP! 11 Palmyra – Avsluttet bra i finalen sist, og holder sin flotte form. Er nok den beste hesten på ren kapasitet, men usikkerhetsmomentet er voltestart som vi ikke har sett henne på i Sverige. Vi nøyer oss derfor med å ranke det som blir favoritten for mange inn som et andrevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 2 Lara Boko – Årets utgave av Derbystoet er meget bra, og holder skyhøy kvalitet. Favoritten, 2 Lara Boko, skal stå først. Var smellfin i sitt forsøk, og selv om den åpnet i 07-fart så vant den enkelt med krefter igjen. Blir den sluppet til tet av 1 Senorita Tokio (samme stall), ja, da er dette over. Dog kan det tenkes at Ulf Ohlsson ønsker å teste sin springer i tet, og da vil det bli verre for favoritten. Se opp for 4 A Perfect Face som er en av de beste hoppene i årgangen, og som så helt lysende ut i sitt forsøk. Har omtrent bare gjort gode løp i tøffe omgivelser i hele år, og hadde virkelig fortjent en storløpsseier. Vi plukker med oss litt hester i denne finalen da det egentlig ikke skiller veldig mye på disse hoppene.

V75-4 : 5 Karola – Så vi i løpet på Wolvega nest sist, og den jogget altså der 12,9/2100ma med rikelig med krefter igjen. Var sist ute i et kvalløp, og avsluttet der i 11-fart. Det er aldri enkelt å sette slike hester som dette inn i svensk V75, men den ser veldig bra ut, og vi tror den duger meget godt. Leverer den som på Wolvega, ja, da kan det være slik at den er helt klink. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 4 Manual Flight – Er veldig grunnkapabel, og gikk helt enormt mellom et par galopper i et Derbyforsøk sist. Vi hadde 12,3/1900m på den mellom disse galoppene. Feilfritt = da skal det en god hest til for å slå den. 2 Comes With Age – Vi liker tethester på Jägersro, og når Comes With Age ikke blir veldig hardt betrodd, ja, da velger vi å varsle. Holder bra form, og leder normalt lenge. OBS! 11 Prosecco – Var helt enorm i fjor, men har vært mer sparsomt startet i år, og ikke hatt de samme fremgangene. Var ute i Harper sist, mens den spurtet sterkt via siste indre nest sist. Kommer nå ut etter pause, og man har nok siktet litt på denne oppgaven. Er meldt med BIKE, og har vunnet 2 av 2 med en slik vogn. Er god nok å skrelle i et løp som dette.

V75-6 : 5 Francesco Zet – Er KONGEN i årgangen, og da fortjener han virkelig å vinne årets Derby også. Har vunnet 14 av 16 løp, og i år har den vært helt ekstremt god. I forsøket ble det svært billig, og den kom fulltanket til mål. På klokken stod det 10,2 s 800m. Er meldt skoløs rundt om for første gang i karrieren, og det løfter fort denne kanonen ytterligere. Risikerer dødens, men kan også vinne fra den posisjonen. Skal stå klart først. 4 Lulius Boko – Var også den lekker i sitt forsøk, og viste 10,9 s 800m med masse krefter igjen. Goop ønsker nok å svare Francesco Zet, og side om side så skal sjansene for det også være gode. Da vil dette bli et svært spennende oppgjør, og Lulius Boko som aldri har tapt må med på en tidlig gardering. På den store bongen plukker vi også med 3 Kentucky River som bare blir bedre og bedre samt 1 Power Doc som kan få det sydd opp i rygg leder.

V75-7 : 13 Husse Boko – Er spennende i finalen, og den må bare prøves til bra odds i totoen. Fikk maks nest sist, men gjorde det bak to knallgode, og travet altså 12,1/2640ma. Sist var den ute på en oppjaget sprint, men spurtet bra i kulissene, og var igjen positiv. Har to ganger tidligere vært ute over distanser på 3000m eller lengre, og den har vunnet ved begge anledninger. Henger den bare sammen i aksjonen så har den en meget bra sjanse å runde samtlige. SPILLES! 9 Ferrari Sisu – Vil vi ikke ryke på, og den plukkes med på alt. Har hatt veldig mye stang ut på slutten, og heller ikke sist klaffet det helt. Spurtet imidlertid strålende, og hadde nok kjempet om seieren med litt bedre klaff. Trives på distansen, og må passes! DOBBELT A-VALG!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.