Ekstremt utfordrende V65-omgang

Førlands Faksen blir vår banker i det som er en svært vrien V65-omgang i fra Sørlandet. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Førlands Faksen blir vår banker i det som er en svært vrien V65-omgang i fra Sørlandet. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

En av årets mest åpne V65-omganger venter fra Sørlandet onsdag. Utfordringene står i kø, og vi er mer enn klare for å kjempe om de helt store kronene!

Kurt Leirvåg serverte igjen noen helt praktfulle tips til sin store favorittbane Leangen mandag. Myrviks Anton (4-valg / 9,4%) ble trukket frem som en av dagens godbiter, og K.A. Larry (4-valg / 14,1%) var med på to hester. På Eksperten så ble det en ren samlebongfest, og totalt sett så spilte vi inn over Kr.80 000,- På torsdag så byr Leirvåg på nye spennende tips til Leangen. Du tar vel rygg?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Sørlandet innleder sitt sommertrav denne onsdagen, og det skal arrangeres fire dager med trav fra banen i sør. Høydepunktet kommer selvfølgelig på lørdag hvor det skal kjøres NM for kaldblodshester. Her dukker Tekno Odin opp igjen etter en liten pause, og vi gleder oss til gjensynet. I V75-spillet så ligger det faktisk 30 millioner å venter på en alenevinner. Vi kommer tilbake med fyldige V75-tips fredag ca kl 1200.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Når det gjelder løpene på onsdag så er altså de EKSTREMT åpne, og det skulle overraske oss mye om ikke dette ender med store kroner for dem som kommer til lukene. Vi var lenge inne på å spille bankerfritt, men med tanke på hvor utfordrende menyen er så ble vi nødt å gå for en banker. Vi falt ned på Førlands Faksen (V65-5) som var heroisk i nederlaget sist, og som burde ha en flott mulighet med litt bedre flyt nå.

Innleveringsfrister Sørlandet:

V65 : kl.19.00

V5 : kl.20.06

DD : kl.20.28

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Dagens objekter fra Sørlandet:

V65-1 : 10 Thai Investment – Mange lar seg nok blende av 12 tiden som Rapido Va Bene gikk nå sist. Vi vil dog være litt forsiktige med å vektlegge tidene fra Jarlsberg-helgen for hardt da det var «nedoverbakke» forhold. Prestasjonen var dog veldig bra, men vi velger likevel denne onsdagen å rette søkelyset mot Thai Investment som her går ned en klasse. Den vant lett etter et lengre avbrekk, første gang ut for Kihle, nest sist. Nå sist så taper den en tett oppløpsstrid, og den taper trossalt kun for Remee La Marc. Møter ikke en så bra hest her. På klokken vår stod det 12,4 s 1000m, og selv om den nok enda var noe tung i kroppen sin så er dette en hest i kraftig framgang. Med litt tempo på forestillingen her så kan dette bli veldig riktig for vårt store drag, og Thai Investment er en hest som MÅ prøves på onsdag!

Vår rangering : V65-1 : A : 10-2 B : 3-1 C : 6-7-4-8-9-5

V65-2 : 2 Willblesen – Har et aldeles skreddersydd løp foran seg her, og vi har en feeling for at dette kan ende med hjemmeseier. Var solid i nederlaget nest sist, mens den holdt fullt godkjent også sist. Nå skal den ut på sin beste distanse, og fra tet på en RASK bane denne onsdagen så blir i hvert fall ikke vi overrasket om den leder rundt om. Blir etter vår smak for lite spilt, og for oss er dette en KLAR obs hest i omgangen! 10 Føynland Viktor – Er helt sikkert en av de beste i feltet på ren kapasitet. Hadde trent STRÅLENDE før montekløpet på Bergen nest sist, men da ble det galopp. Nå sist så ble den tøft brukt hele veien, og den fullførte solid. Virker stadig å bli bedre etter pausen, og med litt flyt underveis så løper ikke de i fra denne. Må tas på alvor, og den kan sitte der nå!

Vår rangering : V65-2 : A : 2-10-11 B : 9-5 C : 8-12-3-1-7 D : 4-6

V65-3 : 8 Par Ailleurs – Denne gleder vi oss til å følge på onsdag. I debuten for Forkerud tredje sist så var den helt RÅ, og den gjør et helt fantastisk løp etter en tidlig galopp. Viser 14,1/2900m etter feiltrinnet, og den gjør altså et løp som var av det helt svette slaget. Så er den GOD på en upassende bane i Sverige nest sist, mens den nå sist var tett i halsen, og det løpet kan man selvfølgelig bare se bort ifra. Nå er den frisk og fin i jobbene, distansen passer den bedre enn alle, og et lite er dessuten et stort pluss. Burde ha en fin sjanse å runde en ikke så altfor tøff gjeng.

Vår rangering :V65-3 : A : 8-7 B : 2-5-6 C : 9-3 D : 1-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 15 Enger Vinnto – Denne har vi jaktet på en stund nå, men det har liksom ikke klaffet for Ødegaard traveren. På onsdag så blir den KRAFTIG kuskeplusset med Gunnar Austevoll, og da vet i hvert fall vi å kjenne vår besøkelses tid. Sist så gjør den et BRA løp etter dødens den siste runden. Nest sist så avslutter den bra i kulissene. Tredje sist så fullfører den fint etter et upassende opplegg. Fjerde sist så var den god etter galopp. Femte sist så viser den 26,5/1000m etter galopp. Nå får den et helt annet kaliber opp bak seg i Gunnar, og her kommer nok det til å klaffe litt bedre underveis med en slik kusk. Duger på fart/kapasitet, men blir nok likevel ikke spilt med en svak rad. Klar OBS hest som skal med på alle bonger.

Vår rangering :V65-4 : A : 15-9 B : 5-12 C : 10-8-1-6-4-13-11-3-14 D : 7-2

V65-5 : 9 Førlands Faksen – Kom ut etter pause sist, og den ble mildt sagt offensivt disponert. Selv om den ikke vinner så var den svært tapper i nederlaget. Gangen før så imponerte den alle med å knuse en relativt tøff gjeng etter en svett sisterunde. Noterer seg da for en 25 tid over mellomdistanse på en bane som ikke var noe bra for dagen. Nå har den fått seg en blåser i kroppen etter pause, og den har trukket et ypperlig spor i en startrask rygg. Kan komme fint gjennom på startsiden, og uten noe hinder på veien så må dette dreie seg om en solid mulighet. Motivert favoritt, og vi tror hardt!

Vår rangering :V65-5 : A : 9 B : 7-3 C : 2-8-4-12-10-5-6 D : 1-11

V65-6 : 6 Summerside – Dette er en hest som vi gleder oss å følge på onsdag. Kom ut med bra rapporter i kroppen sin i debuten for Wiig sist, og de viste seg til å stemme 100%. Dundret da til tet, men fikk en «tempoblind» ekvipasje over seg, og det kostet. Passerte på 13/15, og Summerside ble trykket absolutt hele veien. At den da ble noe stum den siste biten er det ikke noe å si på. Kan ventes forbedret med en blåser i kroppen sin, og fra et perfekt spor i volten så er nok den godeste Wiig på tetjakt. Fra tet, og med et «normalt» tempo underveis så blir ikke denne enkel å fange. SPILLES!

Vår rangering :V65-6 : A : 6 B : 3-1-11-12 C : 5-2-7-8-10-4-9