Vi har en strålende travhelg foran oss Lørdag spiller vi V75 til Jägersro, her er det også gedigen jackpot med 19 136 313 SEK ekstra i sjuerpotten. Lørdag kveld er det internasjonal V65 med dobbel jackpot på Varig Orkla Arena og hele 950 687 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag er det klart for årets første V64-galopp fra Bro Park og ellers er det både V75 på Solvalla og internasjonal V65-omgang med jackpot på Jarlsberg søndag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før vi kommer dit, skal vi gjennom en innholdsrik fredag. Det er DOBBEL JACKPOT i V64 i Østersund i kveld med hele 2 241 109 SEK ekstra i sekserpotten. Fredagen innledes med V65-lunsj på Åby fredag ettermiddag. Fredag kveld er det en flott V65-omgang på Biri.

I denne artikkelen skal det heretter handle om nettopp fredagens V65-omgang på Biri. Her er det som vanlig spillestopp kl 18.55. Det er fine spilleløp i kveld og V5-spillet innledes i V65-4 og har spillestopp kl 20.05. V65/6/V5-3/DD-2 er eliteløp for varmblodshester og i det løpet finner jeg min V65-banker i kveld.

Jakter årets tredje strake seier
Det handler om elitehoppa 5 Lucky Queen Soa som er på en sjelden visitt på Biri i kveld. Hun har gjort to starter i år og vunnet begge. Årsdebuterte på Bjerke 11. januar og tok en enkel seier da etter tet det meste av veien. Fulgte opp med en flott V75-seier på Forus i sin siste start. Møter noen ålreite konkurrenter i kveld, men fra et perfekt femtespor bak bilen skal det være en utmerket vinnersjanse. 5 Lucky Queen Soa blir min V65-banker og bankerspilles også i både DD-spillet og V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flott monteløp innleder
Kapasitetshestene 1 Åsaguten og 3 Jerven Junior debuterer begge i monte i kveld i V65-1 og begge skal sees med gode vinnersjanser. Kristine Kvasnes tror også egentrente 6 Gusta Ø.K. skal passe fint i monte. De tre hestene skiller seg litt ut i V65-1, men jeg hekter på fartsfylte 7 Finnskog H.B. på det største V65-forslaget.

Sviktet sist - får fornyet tillit i kveld
Jan Kristian Waaler og Lars Anvar Kolle har min V65-banker i kveld i Lucky Queen Soa i V65-6, men også i V65-2 har de den klare spillefavoritten. Fireårige 8 Alegrito galopperte som klink vinner i tet midt på oppløpet sist på Jarlsberg og dermed røk den ubeseirede rekken i den tredje starten. Tross åttendespor bak bilen, blir Maharajah-sønnen stor favoritt i kveld. Jeg tar med ytterligere tre hester på samtlige V65-forslag.

Imponerte sist - vinner nå?
Det er faktisk to monteløp innenfor V65-rammen i kveld og i V65-3 er det varmblodshester det skal handle om. 2 Sweet Caroline E.P var tapper toer mot bedre hester enn det hun møter i kveld og er en motivert favoritt utfra det hun viste da. Men støter på noen formsterke konkurrenter og kommer ikke til noe dekket bord.

En eller mange V65-4/V5-1
En rekke ustabile kaldblodshester setter hverandre stevne i dette løpet. 10 Hjortefot hever seg klart over mengden, men har vært på skadelisten siden forrige start og står også på 20 meter tillegg. Da er det litt usikkerhetsmomenter rundt den store favoritten og jeg velger derfor ganske bred gardering på de største V65- og V5-forslagene i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Heidundrende galopp sist - vinner i kveld?
Fartsfylte 2 Makita gjør sin første start etter ni måneders pause i kveld og spillerne gjør hoppa til stor favoritt i V65-5/V5-2. Hun kan selvsagt vinne i comebacket, men jeg heiser fram 1 Sylv Odin som mitt førstevalg. Det gikk store ord om hesten foran debuten i regi Stian Eilefsen sist på Bjerke, men det endte med dundrende startgalopp og game over direkte. Har vist voldsom kapasitet tidligere på Bergen travpark og kan helt sikkert sprinte styggfort på Biri.