*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Emil lurer alle?

spurtslo Zevs i Midtfjeld-debuten på Bjerke 5.11.08 Foto: hesteguiden.com

Vi tar en frekkis og bankerspiller tredjevalget i kveldens meget spennende V65-omgang på Bjerke.

Klikk her for vårt V65-forslag

Det løser seg for snille gutter er en kjent travfrase fra veteranen Hans Petter Tholfsen. Emil i Lønneberget er kjent for sine hyss, men på bunnen er han den snilleste og smarteste av alle.

I kveldens V65-finale tror vi 1 Torpa Emil nok engang spurter ned konkurrentene - godt understøttet av formtreneren fremfor noen Per Oleg Midtfjeld - i travkretser kalt Emil.

Fra sitt perfekte førstespor bør Moe Odin-sønnen få en fin reise, og med flere fartsfylte travere i feltet mistenker vi at det blir mange trøtte bein tilslutt. Dermed kan vår banker - som viste flott form sist - kneble alle slik han gjorde her på Bjerke i november på rekordtiden 24.7.

Flåten gjør susen
Geir Flåten er en av flere Jarlsbergtrenere med stor suksess om dagen. På torsdag vant han løp i Paris med sin nye stjerne Voje Faks, og den meget seriøse treneren er viden kjent får å forbedre hester - spesielt kaldblods.

Det er litt tidlig å si om 1 Ramstad Viktor blir et nytt forvandlingsnummer, men den tidligere svært galopplystne vallaken oppførte seg eksemplarisk i debuten. Vant da enkelt, men møter litt bedre hester i V65-innledningen i kveld. Vi bankerspiller på det minste forslaget, men spiller fire hester på de to større forslagene.

Husk at Nettavisen i 2008 gikk med over 22.000 kroner i pluss på de minste forslagene. Etter en dårlig start på året har våre 41 små forslag i februar gitt et overskudd på over 3000 kroner.

Klikk på bildet for å forstørre.

Vi garderer icke
Joda, 9 Gidde R. Icke har en solid mulighet til å ta sin tredje strake seier for sin nye trener Kristian Bjørnerød. Fra bakspor på sprint skal det uansett litt til å runde til seier i V65, men 5-åringen har tatt fem overbevisende triumfer for Bjørnerød. Streket på over 80% finner vi det dog interessant å gardere dagens desidert største favoritt. 2 Secret News og 5 Big Buddy jakter teten og kan holde unna, mens danskegjesten 7 Kick Time og høykapable 12 Kings Centaurus ikke er å kimse av om det skulle løse seg fra vonde startspor.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 112, 448 og 1120 kroner.

Kjøp en bong og se løpene på NRK2 kl. 19.30-20.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag