Gå til sidens hovedinnhold

En Amazing vinner på Momarken

En fin omgang venter oss på Momarken, og vi tror på en solid innsats av vår banker i den femte avdelingen!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddssingel Premier League: Sterling leder City til ny seier
Oddssingel Premier League: Poengfangsten har startet for Palace
Oddsdobbel tirsdag: Aldri vunnet en bortekamp i Premier League i London
Oddsdobbel tirsdag: Bournemouth slår KRAFTIG tilbake
V65 Solvalla: Gnistrende V65-jackpotomgang med 1,3 millioner ekstra
V5 Drammen: Skinner solen i Drammen?
V4 Sverige: Deilig V4-lunsj på Jägersro
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

NB! Onsdag er det 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Imorgen er det premiere for et nytt spill som skal bli fast innhold om onsdagene. V75 Bonus heter det nye spillet, og dette er noe vi i Nettavisen gleder oss til å delta i.

Først skal vi altså gjennom en travel og fin tirsdag. Det begynner som vanlig hos söta bror, og V4-lunsjen kjøres i dag Jägersro. Fristen for deltagelse her er 12:20. Rett etter dette skal vi over til Drammen, som setter igang med en spennende V5-lunsj 13:40. På kvelden er det dags for V65-spill til Momarken og Solvalla. Her hjemme er fristen 18:55, mens i Stockholm må spillet inn før 19:30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Da skal alt fokus rettes mot Momarken. Dagens omgang er fin. Det er flere gode hester som kommer ut i banen, og i tillegg er løpene interessante spillemessig. Vi har funnet en banker, og denne kommer ut i Oaks-bonusen (V65-5).

Sjekk ut følgende analyser:

V65-5: 2 Amazing Case. Dette blir dagens beste banker. Jeg synes hoppa har et meget fint løp foran seg i dag. Det er en hest på strek, og tre på tyve meter tillegg. Hesten på strek, 1 Julia Rascal, slipper så fort en av de på tyve meter kommer frem. Og først av disse tre tror jeg er 2 Amazing Case. Hesten er hyggelig i volten og Frode Hamre er en rutinert kusk. Kommer hoppa seg først frem, og overtar teten så er dette løpet over. Om 3 Riva Renn skulle klare å ta seg til tet, tror jeg uansett det er en meget god sjanse for Amazing Case. Hun slo jo nettopp Riva Renn fra dødens på Bjerke fjerde sist. Det er gode hester som jager bakfra, men jeg tror ikke de henter inn Hamre-traveren. Hun er og i knallform for tiden, og spurten hun leverte på Bjerke sist er akkurat slikt man vil se. En femstjerners prestasjon. All in i alle spillformer!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-1:
Fire hester må på alle bonger i den første avdelingen. Det er 1 Pique, 5 Time For Money, 6 Dan Mølgård og 7 Antibes Decoy.

Mitt førstevalg av disse blir 7 Antibes Decoy. Dette er en veldig fin traver. Nå sist tok hun ned Jasmin Sund rett før streken, og viste god moral. Nest sist leverte hun et solid fra dødens på Färjestad. Mens hoppa før det, altså fjerde og tredje sist, vant enkelt. 7-åringen har beviselig form, og duger mot dagens motstand. Settes først. Jeg er meget spent på 6 Dan Mølgård. Hesten var veldig god til seier sist, og debuterer altså i kveld for selveste Gunnar Eggen. Sønnen Hans Jørgen Eggen kusker, og rapportene er ganske så fine. Hesten må med på alt av bonger.

V65-2: 7 Kaptein Kuling var jeg en stund inne på å bankerspille, men mener selv jeg har funnet et bedre alternativ. Hesten til Jan Rune Gaustad har uansett en meget fin vinnersjanse i dette løpet. Vallaken møter dog noen gode hester, og er ikke helt travsiker. Innsatsen sist i Bergen var veldig fin, og det samme kan sies om løpet nest sist i Romme. To enkle seire har det blitt, og jeg liker virkelig denne hesten. Soleklart førstevalg, og en banker for dere som vil ha to i omgangen.

Jeg tar med 3 Nesfaksen og 4 Torpa Pi på alle bonger. Førstnevnte er i ferd med å finne formen, mens sistnevnte var solid til seier sist.

V65-3: Ingen sjanser tas i monteløpet. Alle hester får plass på samtlige forslag. For dere som vil prøve dere på en veldig frekkis i løpet, så er det 4 Tiptoe man skal tenke på. Denne hesten holder et veldig høyt nivå, men fikk det ikke helt til å stemme i den siste starten på Bjerke. Glem det løpet, Order By Flax-sønnen skal være god nok til å vinne et løp som dette. I tillegg har 8-åringen en meget god rytter i svenske Sophia Jacobsen. Han var tross alt ute i monte-SM nest sist (Svensk mesterskap). Både femte sist og fjerde sist gikk hesten solide monteløp.

V65-4: 5 Spang Stilig er virkelig en riktig sort. Innsatsen han leverte på Biri sist var veldig imponerende. Det ble en kort galopp i den første svingen, men til tross for dette rundet han feltet på siste bortre og vant veldig enkelt. Det er mye å gå på her, og han vil bare bli bedre. Hingsten er dog ikke travsikker, og kan galoppere. Moe Odin-sønnen har bare gått fem løp i karrieren, og jeg går ikke all in på denne i dag.

2 Finii er en traver jeg liker godt. Undertegnede fikk opp øya for denne fjerde sist på Momarken. Da var hoppa meget god etter galopp, og satt litt fast over mållinjen. Det så ut til å være en finfin traver, og det har hoppa vist etterpå at stemte. Det har nemlig blitt to seire på slutten. Min klare mening er at hun kan utfordre en feilfri Spang Stilig her. Må med på alle bonger.

På to av fire bonger får og 7 Stjerne Tore plass. Det blir ingen enkel oppgave å hente tillegg på de to nevnte ovenfor, men denne har vist fin form og kan klare det. På 40 meter tillegg finer vi 11 Røyns Berner. Han har gått på 31-tallet, men så langt tillegg blir trolig vanskelig å hente inn. Jeg drar han med meg på den største bongen.

V65-6: 10 Faks Blæsen. Romtveit-traveren skal egentlig ha en veldig fin sjanse i dette løpet, men man vet aldri med Blæsen. Noen ganger gjør han pangløp, men andre ganger han ikke å kjenne igjen. Dagsformen virker dog til å være veldig god. Nest sist på Klosterskogen ble kusken sittende, og fikk en svak rygg. Løpet den dagen var spolert. Nå sist ble det galopp i volten, men hesten gikk en solid opphenting til fjerdeplass. I dag er det Per Oleg Midtfjeld som kusker, og sistnevnte har et veldig godt tak på denne. Det er heller ikke avskrekkende motstand, og jeg mener Faks Blæsen skal være favoritt.

I V65-spillet tar jeg med meg 9 Gomnes Hans T på alle forslag. På to av fire bonger får og 1 Valle Tina og 3 Komnes Molla plass.

I DD-spillet prøver jeg meg på en kombinasjon. 2 Amazing Case i DD-1 mot 10 Faks Blæsen i DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Kommentarer til denne saken