En av de beste

Per-Anders Gråberg på Zafir Zaid.
Per-Anders Gråberg på Zafir Zaid. Foto: hesteguiden.com

Per-Anders Gråberg er som vanlig svært sentral når Täby på V4-galopp onsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Det nærmer seg 17. mai, og på lørdag er det full fest på Øvrevoll galopp med V5 og V65-spill. I tillegg får vi nordmenn gleden av å være med i Sveriges ordinære V75-omgang førstkommende lørdag, all den tid 17. mai faller på en lørdag i år. Det betyr også at den hjemlige V75-omgangen er flyttet til mandag 19. mai. Nettavisen hviler som kjent aldri og har selvsagt tips til begge disse kjøringene på nasjonaldagen, i tillegg til jackpotomgangen i V65-spillet som avvikles i Åmål lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Onsdagen åpner med V4-galopp fra Täby galoppbane i Stockholm, før vi beveger oss til internasjonal ettermiddags-V5 fra Odense i Danmark. Og som vanlig når det onsdag så er det Bjerke travbane og V65 som gjelder onsdag kveld.

Vurderinger av Birger og Morten
Etter den flotte tirsdagskvelden på Jägersro, blir det nok litt roligere på Täby i lunsjen onsdag. Med to små felter i de to første avdelingene, skal det mye til at det blir en topputbetaling. Dog er løpene åpne, og med to krevende avdelinger til slutt, kan det fort bli svært så hyggelig utbetaling for fire rette.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vi ser ingen helt klare bankerkandidater. På de minste kupongforslagene gir vi tillit til 5 The Wicked Lord og Per-Anders Gråberg i V4-3/DD-2, som møter et svakere felt enn han pleier. Vekten spiller ikke fullt så stor rolle på korte distanser, så 65 kilo tror vi går bra. Verst i mot tror vi 4 Pepper kan være. Jakter tredje strake og har gått en del frem i år.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Til spillerne som liker galopp, er det en heftig weekend som står for døren. Klampenborg fredag, Øvrevoll på nasjonaldagen og fine løp på Täby søndag er menyen. Når det gjelder Øvrevoll og 17. mai, er det 14. gang på rad med galoppløp og familiedag. Et besøk anbefales.