En babe redder søndagen

Hot Babe, og Frode Hamre blir dagens klinke banker mot jackpotkronene. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Hot Babe, og Frode Hamre blir dagens klinke banker mot jackpotkronene. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi har jobbet frem en gullkantet banker denne søndagen, og infoen vil du like. Husk at det ligger 568.537 ekstra i V65-potten, og det kan gå mot store kroner.

Sportspills meny søndag:
V64 Axevalla:Herlige spilleløp og en helfrisk DD-banker
V4 Göteborg galopp:Over 400 000 innspilt siste 14 dager
Oddstips 1:Mjøndalen får det stritt
Oddstips 2:Hareide i knalltøff bortekamp
Oddstips 3:Vidunderlig odds på Sverige
Tippetips:Helnorsk tippekupong med 1,7 mill i bonuspotten

Tidligere på dagen så skal det dreie seg om galopp fra Gøteborg, og der vil vi på det varmeste anbefale våre bonger/Ekspertenlag. Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen er nemlig i fyr og flamme om dagen! I løpet av en uke så har Eksperten bonger som er satt opp av dem spilt inn over 350 000,-. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Axevalla følger opp med V64, mens det er Sørlandet som det skal dreie seg om her som arrangerer V65 omgangen i Norge. Med jackpot i V65 spillet, og 568 537 ekstra i potten som et ekstra krydder så er det bare å glede seg. Vi har jobbet frem en klink banker i Hot Babe, og har ellers i de øvrige løpene en del godbiter å by på.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Innleveringsfrister Sørlandet :

V65 : kl. 18.00

V4 : kl. 19.00

DD : kl. 19.20

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Sjekk ut følgende :

V65.1 : 1 Sky Air Born GG – Blir garantert ikke mye spilt i innledningen, men her skal spillerne være litt på vakt. Kom altså ut etter pause nå sist, og den står oppført med DG. Hesten så imidlertid knallbra ut bak feltet, og den gjorde en gedigen opphenting. Gikk i jevn 14 fart / 1900m, og det uten at Geir Mikkelsen kjørte noe spesielt aktivt. Har en akilleshæl bak bilen, så her må Mikkelsen ta den rolig ut, og heller gå på feltet tilslutt. Har kapasitet/krefter til å senke alt i en feilfri utgave, og den var altså strålende sist selv om den står oppført med DG i raden… OBS!

V65.2 : 5 Hot Babe – Har rett og slett et rent straffespark på papiret. Vi snakker om en hest som har møtt betydelig bedre hester enn dette tidligere, og den røpet full form nå sist hvor den altså ble sittende bom fast med mye krefter igjen. For et utrent øye så kan det kanskje som den fikk maks, men Frode sluttet å kjøre den siste biten… Nest sist så avslutter den meget positivt etter sene luker. På søndag så jogger den til tidlig tet, og da er dette løpet kjørt. Topp mulighet, og vi kan ikke helt se hvordan Hot Babe skal tape dette. En deilig jackpotbanker er dermed i boks.

V65.3 : 14 Gull Tider – Dette er en BRA hest for klassen, og den kan overraske litt her. Har riktignok feilet mye i år, men den har vist overlydsfart mellom galoppene, og nå sist så viste den for eksempel 27,1/1000m bak feltet. Trener bra, og holder den seg bare i skinnet og kommer seg feilfritt rundt, ja, trenger den opplagt ikke å ha mange foran seg i mål her.

V65.4 : 1 Envision – Har et perfekt løp foran seg, og greier Høitomt å forsvare sitt innerspor her, ja, da kan fort mye være gjort. Fikk maks sist, men den gjør et klart godkjent løp etter pausen. Burde ha gått mye frem med denne blåseren i kroppen, og et finere løp enn dette kan den knapt nok få. Er en motivert favoritt i løpet.

12 Starmate – Skulle det bli tempo så er dette et svært spennende outsider bud. Vi ser bort ifra løpet sist hvor den ikke hadde en god nok kusk. Både nest+tredje sist så avslutter den feiende flott, og nest sist så har faktisk vi 12,5 s 500m på klokken. Får enormt spennende Tom Erik Solberg opp i jolla på søndag, og med tempo så kan skrellen være et faktum.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V65.5 : 6 Eikdølen – Var en hest som Team Tjomsland trodde mye på dette året. Dog har det ikke klaffet helt for hesten, men den rakk faktisk å røpe full form nest sist hvor den avslutter i 23 fart etter hindringer på veien. Nå sist var den tett i halsen, og det løpet kan man bare sette en tykk strek over. Eirik har nå fått den inn på sin stall, og han har vært ordentlig fornøyd med den i jobbene. Her har Eikdølen et helt riktig løp foran seg, og med tanke på at den var på vei mot formen hos Tjomsland før den ble syk så skal man virkelig være litt på vakt her. Løpet ellers er jevnt, og garderinger er påkrevet.

V65.6 : 1 Moi Jerka – Et uoversiktlig løp hvor det fort kan smelle. Draget vårt var bra etter pause nå sist, og den avgjorde sikkert med litt krefter igjen. Hverken distanse eller spor er optimalt på søndag, men skulle løpet blitt litt overpacet, ja, da blir Moi Jerka spennende å følge. Det er nemlig ikke veldig mye mat i den gjengen som den her møter, og Moi Jerka er opplagt en av de som er tøffest i skallen sin. Prøves i det som er et jevnt løp.