En ny strålende trav- og galoppuke står foran oss. Onsdag er Bjerke travbane alenearrangør av V86, mens Momarken byr på den norske V75-omgangen tirsdag kveld. Til helgen har Leangen sin store midtsommerhelg med V75 lørdag og NM for travtrenere fredag kveld. Lørdagens V75 byr også på Gulljackpot.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før alt dette, skal vi blant annet gjennom en innholdsrik mandag. Den byr blant annet på jackpotomgang i V65-spillet på Biri mandag kveld med 255 725 kr ekstra i sekserpotten. Bjerke innleder mandagen med tidlig V5-lunsj, mens Färjestad er vertskap for den svenske V4-lunsjen. Til kvelden skal vi til Gotland og Visby for å spille V64.

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-omgang på Biri, der det altså er jackpot og 255 725 kr ekstra i sekserpotten. Det er jo litt uvanlig at Biri kjører løp på en mandagskveld, men det har blant annet sammenheng med at Leangen avvikler sin store midtsommerhelg fredag og lørdag. Per Oleg Midtfjeld både kusker og trener min V65-banker på Biri i kveld.

Sjelden at Midtfjeld er så stor optimist
Det handler om treårige 1 Baias i V65-1. Smedheim Solan-sønnen debuterte med meget overbevisende seier på Momarken for en måned siden og gjorde et fantomløp etter galopp på startsiden i sin andre start. Ble sjenert til galopp på startsiden da, men kom tilbake og vant overlegent på sterke 29.3/2160 meter. Midtfjeld mener hans hest har en kanonsjanse til å vinne V65-1 i kveld, det er sjelden kost fra normalt sindige Midtfjeld. Jeg spekulerer ikke og bruker 1 Bajas i V65-1 som min V65-banker på Biri i kveld.

Solid forrige mandag - kan vinne i kveld
Det er bra klasse på V65-2 der flere treåringer er blant de mest betrodde. Jeg velger meg dog fireårshoppa 2 Riverside Princess som min knepne favoritt. Hun stod på strålende til andreplass bak stortalentet Thunderball S.F. på Jarlsberg forrige mandag. Bra startspor i kveld og formkusk Vidar Hop kan sitte bak vinneren i V65-2.

Kapasitetshesten er undervurdert
Også V65-3 er et løp med flere flotte hester på farten. Jomar Blekkan blir trolig favorittspilt med egentrente 4 Garamasala og den er helt klart en seierskandidat. Høykapable 7 Ginger Peachy blir uansett min favoritt. Rune Flaskeruds fireårshoppe er leddbehandlet siden den siste starten og er ikke veldig travsikker. Men gjør hun om prestasjonen fra seiersløpet nest sist på Bjerke, så er trolig vinneren av V65-3.

Favoritt i fare
Tre hester skiller seg litt ut i V65-4/V5-1, og på kapasitet er det neppe noen tvil om at 3 Fux Deluxe er best. Men hoppa til Karoline Lund Solberg har ikke gjort annet enn å galoppere i sine fire siste løp og må være en favoritt i fare i kveld. Stabile 4 Tønder O.K. blir min knepne favoritt i et småskummelt løp i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tilbake som en vinner i kveld?
Fartsfylte 6 Nelson Andrea stod med tre strake seire før V75-finalelørdagen på Bjerke forrige lørdag. Da ble Killingmo-hoppa sittende bom fast over mål og hadde trolig vunnet med åpning. I kveld er det tilbake på sprint og mer beskjeden motstand i V65-5/V5-2/DD-1. Det må være solid vinnersjanse. 6 Nelson Andrea blir min DD-banker og bankerspilles også i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Herlig V65-finale i vente
Det er V75-klasse på V65-6/V5-3/DD-2 på Biri i kveld og her kommer det til å bli en luftig startside. 4 Es Trenc er dog den største tetfavoritten og også stor favoritt i V65 mandag morgen. Innfridde helenkelt som stor V75-favoritt på Bjerke for to uker siden. Er en motivert favoritt i V65-6, men møter flere formsterke konkurrenter, så jeg velger å ta med noen garderinger.