*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

En balderina i nord

Balderina N.O. i et tidligere løp på Momarken med Ulrika Axelson. Foto: hesteguiden.com

Norgeskjenningen Balderina N.O. har en flott oppgave i V4-1 på Dannero torsdag.

22.05.14 09:18

Først noen ord om tirsdagens V65 på Forus. Nettavisens nye travekspert Rolf Lerum ventet ikke lenge før han fanget den første "storfisken". Under tirsdagens V65-løp på Forus travbane. På tipsene på Nettavisen stormvarslet han for 6. valget 7 Wilma Leggrowbach i V65-3 og denne vant. I V65-1 som var Stavangerløpet for norskfødte fireåringer stormvarslet han for 5 Viking Va Bene mot storfavoritten Obiu og den vant. I V65-5 lanserte han 1 Alwaysinblackpedia som sin hovedbanker og denne vant helenkelt for sin trener Frode Hamre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

I en omgang som ble alt annet enn lettløst og seks rette betalte ut hele 133 416 kroner (fire kuponger som kom helskinnet gjennom), så ble det seks rette og en rekke femmere for det ene av Rolf Lerums V65-systemer (fire andeler a kr 1000). Med en sekser og 21 femmere (hver femmer verdt kr 1 449), ble det gedigne 163 845 kroner tilbake.

Lerum i Bergen
Vi nærmer oss en fantastisk travhelg med V75 fra Solvalla både lørdag og søndag, med helnorske Juliano Rags i Elitloppet som den store "greien". Torsdag er det dog flust av vinnermuligheter og det hele starter med V4 fra sommerbanen Dannero. Deretter overtar Bjerke med sin sedvanlig torsdagslunsj. Til kvelden skal Nettavisens galoppeksperter servere din luketips i kampen om jackpotkronene i V65-spillet på Øvrevoll, og sist men ikke minst skal Rolf Lerum guide dere mot nye oppturer på Bergen travpark som byr på dobbel V5 torsdag kveld.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Kan lede hele veien
Først er det imidlertid V4 fra Dannero som gjelder og i dag velger vi oss en bankerfri løsning. Nå kunne nok 7 Närbyjenta vært et alternativ i V4-1, men 20 meter tillegg på disse raske sommerbanene skal man ikke kimse av. Og i tillegg står det en norgeskjenning på strek i form av 3 Balderina N.O. som etterhvert har havnet i trening hos hjemmetrener Stefan Edin og hart gjort to starter i hans regi. I begge de to startene har Balderina N.O. møtt betydelig bedre hester enn hun møter i dag. Fra strek er det alt annet enn utenkelig at Stefan Edin kan føre dette løpet hele veien med H.G. Balder-hoppa. På våre spilleforslag her på Nettavisen spiller vi lås på to hester i V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Spennende DD-banker
I V4-2/DD-1 blir 9 O.P's Flirt stor favoritt til tross for bakspor. Det er vi uenige i, og lanserer 1 Northen Spy som en spennende DD-banker. Den sjuårige vallaken er klart bedre enn raden og lykkes dyktige Per Linderoth med å forsvare innersporet, tror vi svært mye er gjort. Det er fine DD-oddser med vinnerhesten i dag (fem seire på 14 starter i fjor) og da er det all grunn til å teste et DD-spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag