En bergenser med suksess

Foto: Hesteguiden.com

Jan Ove Olsen gjør sin overlegent beste sesong i Sverige og kjører vår V4-banker i Umeå mandag.

Vi har lagt bak oss en heidundrende uke på travet og takker for at våre lesere er med oss. Aldri har det vært omsatt mer penger gjennom Nettavisens kanaler på hestespill enn det gjorde sist uke og vi skal gjøre vårt for at våre lesere kan få fylt opp kontoen også denne siste uken før jula ringes inn.

Mandag er det V4-spill fra Umeå midt på dagen, mens kveldens V65-løp fra Sverige avvikles på mantorp travbane. I Norge er Leangen travbane i Trondheim ensom om å arrangere trav mandag, men der er det til gjengjeld dobbel V5.

Etter en glitrende start på forrige uke, der gevinstene strømmet inn ble det litt motflyt fredag og lørdag. Men under søndagens doble V5-omgang på Sørlandet var vi tilbake i vinnersirkelen. I V5A-spillet ga den lille bongen på kr 144, pene 388 kroner tilbake. I V5B-spillet ble det fem rette på det største forslaget og pene 5 052 kroner tilbake, mens vårt minste DD-forslag (innl.pris kr 100) betalte 259 kroner tilbake.

Innleveringsfrister Umeå
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Den utflyttede bergenseren Jan Ove Olsen har vært førstemann på Jan Olov Perssons meget suksessrike stall de siste årene og Olsen har også fått en voldsom opptur som kusk. Like før juletiden ringes inn, har Olsen notert seg for 33 seire på 329 oppsitt i 2012 og i pengevei nærmer han seg 2,3 mill SEK innkjørt. I 2011 vant Jan Ove 20 løp på 171 starter og passerte 1,4 mill SEK innkjørt. Årets sesong er altså en klar fremgang fra fjoråret.

Under mandagens V4-løp i Umeå i Nord-Sverige er Olsen betrodd blant annet oppsittet bak 7 Guli Rask i V4-1. Hesten eies av den dyktige travjournalisten Patric Skoglundog vi synes dagens oppgave er overkommelig.

Vinner selv fra dødens?
7 Guli Rask virker som han er på vei mot en ny formtopp for det var fin stil over Jærvsøfaks–sønnen nå i sin siste start der han spurtet inn til seier på Romme, også da med Jan Ove Olsen i sulkyen. Motstanden denne mandagen er faktisk enn del billigere enn sist og her tror vi at Jan Ove Olsen søker fremover tidlig i håp om at han skal kunne få overta teten på et tidlig tidspunkt for konkurrentene bør ha respekt for denne vinnerhesten som har vunnet fem ganger på nitten forsøk i 2012. Vi tror uansett at Guli Rask er god nok til å vinne selv fra dødens. Etter rapportene vi har så blir det samme balanse og utsyr som sist og vi synes dette som ser ut som V4-spillets beste bankerbud mandag i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En vinner selv fra spor åtte?
8 Global Legislation står langt ute på vingen, men denne hesten har egentlig vinnerform i kroppen og når distansen er 2640 meter, så trenger ikke det dårlige sporet bety så mye. Klarer bare Samu Sundqvist å finne en brukbar posisjon underveis, så har denne toppstammede Varenne–sønnen en meget giftig speed siste 500-600m. I sine siste starter så har hesten levert solide avslutninger uten at spillerne har fått med seg de prestasjonene for han blir ikke mye betrodd mandag. Vi er derimot på alerten og betaler for denne både i V4-3 og i DD-2.