En bjørn i Umeå

Foto: Hesteguiden.com

Hesten med det eiendommelige navnet Bodbæckbjørn er vår banker under V4-spillet i Umeå torsdag.

Torsdagen starter opp med lunsjtrav til både Umeå i Sverige og på Bjerke her hjemme, mens det på kvelden er Klosterskogen med dobbel V5 her på berget og Åby med V65-spill i Sverige som styrer showet.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringsfrister Umeå
V5 kl. 12.20
DD kl 12.43

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Leder hele veien?
1 Bodbæckbjørn er en vinnerhest som kommer til å klatre i grunnlaget som helsen hans holder. Den 7-årige Slogum Bjørn–sønnen har kun startet ni ganger i karrieren, men vunnet seks av dem. Nå sist vant han meget enkelt og rapportene er at har trent fint siden det siste løpet. Med kun to hester på strek så er det tetgaranti og da kommer velkjørende Ove A Lindqvist til å dra unna i et jevnt hardt tempo for denne krabaten er sterk. Det eneste minuset til Bodbæckbjørn er at han ikke er noe fin i aksjonen, men han vinner jo løp selv om han til tider kunne vært rapportert. Motstanden skremmer overhodet ikke så det først og fremst at han skulle ramle helt ut av aksjonen som kan fra ta han en seier. Klar banker i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En luring fra tet
1 Given To You er egentlig ei Love You–hoppe med brukbar kapasitet for sin klasse. Nå har hun fått to løp i kroppen etter seks måneders pause og da har hun faktisk gjort solide innsatser. Det positive var at hun hadde full fart over mål som fjerdehest i Boden sist. Nå med par løp i kroppen, helt riktig spor, bra voltekusk, Ikke avskrekkende selskap og mulighet for at hun kan forsvare sporet er alle faktorer som spiller inn når vi mener hun har en brukbar vinnersjanse i denne V4-finalen. For skulle hun komme seg foran så tror vi dette er en hest som er bedre til å forsvare seg enn å angripe. Interessant slik vi leser løpet og hun er verdt et kryss for de som garderer 12 Yam Hornline som blir klar favoritt i V4-4.