En Caddie som leverer

Jorma Kontio sitter bak vår alenestrek på Solvalla i formiddag. Foto: hesteguiden.com
Jorma Kontio sitter bak vår alenestrek på Solvalla i formiddag. Foto: hesteguiden.com

Caddie Icon er vår V65-banker på Solvalla i formiddag, mens vi står på to startraske sprintere i V4.

1 Caddie Icon har innledet karrieren på lovende vis. Han hadde full kontroll fra tet i debuten, mens han måtte se seg slått på målfoto av Like Me på Solvalla sist. Burde muligens holdt unna for å få 100 prosent godkjent ved den anledning, men det hører med til historien at Caddie Icon travet den første svingen i tredjespor før han overtok teten mot annen sving, mens Like Me fikk alt "sydd opp" i annet utvendig. 

Klikk her for å se Nettavisens utvalg av andelslag.

I V65-2 i formiddag kommer utfordringen først og fremst fra 8 Te Freddo Knick. Han vant på en bra tid i debuten, men fikk et fint løp og trengte hele oppløpet på å kneble en 40-oddser ved den anledning. I ettertid er han kastrert, og selv om rapportene fra Hultman-stallen er positive, velger vi å stå på Caddie Icon.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


2 Treasure Dust kan muligens overfly vår banker, men han var stingløs klart slått av ovennevnte Like Me i årsdebuten, selv om sistnevnte la inn to galopper underveis. På utregning mener jeg derfor Caddie Icon er klar. Noen fare for å bli sittende fast tror jeg ikke det er. Med mange urutinerte hester på voltestart blir det som regel vann mellom båtene.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


Caddie Icon er litt mer spilt enn jeg setter pris på i morgentimene, men omsetningen er svært lav og jeg tror det jevner seg ut fram mot spillestopp.

 

To hurtige sprintere er på farten fra fine spor i V65-5/V4-2. 3 Elit Sjöhammar har to strake fra tet, og sist holdt han unna i et Klass II-løp med 100 000 i førstepremie. Det er slett ikke gitt at han får teten nå, for innersporets 1 Gilmour er lynrask, og treneren varsler at skoene skal av og at det kjøres så lenge lampa lyser.