En cool vinner på Øvrevoll

(Hesteguiden.com)

Vi setter vår lit til Cool Water Oasis på Øvrevoll torsdag. Sjekk våre galopptips.

Sportspills meny torsdag
V5 Bergen: Ny fulltreffer på gang
Oddstips 1: Nå har det snudd for Sparta

Oddstips 2: Godt betalt poengdeling i Nederland

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Dagens banker er 1 Cool Water Oasis i første avdeling. Hun har gått jevnt og bra i sine tre starter i Norge, alle over 1750 meter. Nå er distansen 1600 meter og det tror jeg er midt i blinken. I tillegg møter hun enklere hester enn det hun møtt tidligere. Trener Annike B Nunez har sine hester i flott form for tiden.

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

V5-1 - Noviseløp. 1600 meter. Dirt-track. Aldersvekt.
Dagens banker blir altså 1 Cool Water Oasis med Jacob Johansen på ryggen, en rytter som stort sett alltid gjør det riktige.Hun har gått jevnt og bra i sine tre starter i Norge, alle over 1750 meter og har en seier så langt. Nå er distansen 1600 meter og det tror jeg er midt i blinken. I tillegg møter hun enklere hester enn det hun møtt tidligere. Trener Annike B Nunez har sine hester i flott form for tiden. Den eneste som kan være i nærheten av henne er 9 Milly.

V5-2 - Le Consell løp. 1750 meter. Dirt-track. Handicap.
1 Rapphongi vant over denne distansen sist løpsdag og kan gjenta prestasjonen. Denne gang er det lærling Helena Rosen som rir og hun har imponert i det siste. 9 Alnitak var tidligere en elitehest og har gjort en rekke gode løp på Øvrevoll, men da kun på gressbanen. Har ikke overbevist på Jägersros dirt track bane men er en god hest. 5 Archived og 6 Big Master er begge i god form og kan vinne dette løpet. 10 Nataniel er stadig på med i tetbildet men har kun vunnet en gang. Skal allikevel ikke glemmes.

V5-3 - Amatørløp. 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
11 Gucci Lorenzo var annenhest etter 6 Noble Penang sist løpsdag og det kan være nok til å vinne da 6 Noble Penang har noen kilo overvekt på ryggen og det kan bli tøft. Men glemmes skal han ikke. 2 Azzah med dyktige Lea Olsen på ryggen er en utfordrer som kan vinne. Glem heller ikke 3 Aventurin og 9 William Hepburn. Har du råd bør du helgardere dette løpet.

V5-4 - Le Sapin løp. 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
Et flott sprintløp med mange gode hester til start. 10 Karakorun er en god treåring og har fart nok til å vinne dette løpet men får kamp av flere. 1 Berta Isabel er god på sprint og kan lede fra start til mål. 2 Home Straight og 5 Female Spring er begge i brukbar form . Får førstnevnte gå løpet uten å få sprut kan han vinne.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-5 - Høstfinale stayer. Jerndivisjon. 2400 meter. Dirt-track. Handicap.
2 Majestic Song har mye vekt på ryggen men vant veldig enkelt i siste start og kan gjenta den bedriften. 10 River Landing har funnet tilbake til vinnerformen med to strake.3 Nomine de Jour er på gang og kan overraske men det burde holde med de to førstnevnte.

TIPS ØVRIGE LØP

Løp 1:
1 Max Manus bør vinne dette løpet. Han har forbedret seg i det siste og framgangen kan fortsette. 5 Royal Games er i form som de fleste av hestene til trener Are Hyldmo. 2 Well Fitted skuffet siste men kan bedre.

Løp 2:
8 Avon Pearl imponerte i sin start på Øvrevoll. Skal vinne dette løpet med et gjesp. 5 Releasethecracken har vært god i Sverige og i Danmark og bør bli annenhest her. 9 Red Nibble viste gode takter i siste start. Med ytterligere litt forbedring kan han være på trippelen.