*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

En dame i kalasform

Bundli Seira har et veldig fint løp på Leangen i ettermiddag. Sjekk våre lunsjtips.

11.01.11 10:49

Leangen travbane i Trondheim er vertskap for lunsjtravet denne tirsdagen og det er en flott meny som presenteres spillerne og det kan være fine lunsjkroner i sikte.

Klikk her for å se våre V5-forslag til Leangen

Vi var ikke mye i tvil om lunsjbankeren denne tirsdagen. 10 Bundli Seira har et svært fint løp i den andre avdelingen og her er det toppform. Sterk seier fra vekselvis tet og lederrygg femte sist mot svært gode hester. Strakk ikke til i V75 fjerde sist, mens det tredje sist ble helenkel seier fra tet (mot flere av de samme hestene som hun møter i ettermiddag).

Nest sist måtte hoppa fire fra tet (mot svært gode hester og V75-vinneren Sterk Odd vant løpet). På Leangen lørdag var Bundli Seira svært godtgående i den siste svingen (men fikk en galopperende Spik Viktor i fleisen midt i den siste svingen og galopperte selv da). Hadde trolig blitt treer uten sjeneringen der, og kun hatt Skaugaprinsen og Åsaulven foran seg.

I dagens løp står Bundli Seira 20 meter bedre til enn flere av de antatt tøffeste motstanderne (Sjurlykka og Arena var med lørdag). Med noenlunde fornuftig disponering av Atle Eggan skal Bundli Seira vinne dette løpet, og vi tror ikke baksporet har noe å si for den svært formsterke Minpil-hoppa. Banker.

1 Sjurlykka er endelig tilbake på sprint, men var sjanseløs sist disse møttes (13. desember). 8 Arena stod mye bedre til lørdag og står altså nå 20 meter dårligere til, mens 4 Bo Jular også var sjanseløs mot Bundli Seira i samløp 13. desember.
Rangering V5-2: A: 10 B: 4-1-8-7 C: 5-9-2-3-6

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
Det starter vrient og skummelt på Leangen. 7 Zylona Z. blir tung favoritt og det kjøper vi aldeles ikke, selv om den Frode Husbyn-trente hoppa møter litt lettere motstand enn vanlig, blir hun kun en outsider for oss.

Vi setter 1 Mathæus Mølgård først. Sjuåringen står med en fæl rad, men formen er nok mye bedre enn det raden indikerer. Ble bortkjørt nest sist, men sist var det fine takter på vallaken. Satt da i rygg på vinneren Gregorian rundt den siste svingen, men slo så på en ulykksalig galopp. Ikke utenkelig at det var seieren som glapp da, og kusk Jomar Blekkan var fornøyd med hesten etterpå. Fra spor en bak bilen må det bli et fint løp i ettermiddag.

Meget variable 2 American Play har et fint løp her. Står med tre andreplasser på de fem siste startene, og har fortsatt ikke vunnet på 21 forsøk, men i dag kan det være dags. Er avhengig av å få det litt servert, og fra et fint andrespor bak bilen bør det bli et økonomisk opplegg. 3 Main Man har sittet litt stengt i sine to siste starter, men har etter det vi kan bedømme gått under driving nedover oppløpet. Kusk Arve Sjoner er veldig defensiv som kusk, og selv om betingelsene er gode i ettermiddag, nøyer vi oss med fjerdevalg, da vi er tvilende til vinnerinstinktet til seksåringen.

Vi betaler også for 9 Silverbullit (møtte gode hester sist på Leangen, ned en klasse nå ) og 8 Rosalee's Flying Win (mye bedre enn raden) i et skummelt løp.
Rangering V5-1: A: 1 B: 2-7-3-9-8 C: 4-5-11-6-10

Klikk her kan du levere Sportspills eksperttips til Leangen

V5-3:
Kun ni hester til start i den tredje avdelingen og det er verd å merke seg at det kommer tett med smeller i denne klassen på Leangen, sist representert ved 1 Trons Baron.

5 Quality Hall skrellvant i denne klassen nest sist, men var helt utafor sist. I følge Jomar Blekkan (som kjørte sist) var det banen som felte hesten da. Var veldig bra toer bak Thai Extreme tredje sist, og spurtslo altså Leangen-eliten nest sist. Flott startspor i ettermiddag og kusk Atle Eggan kan få en en fin ettermiddag og derved følge opp lørdagens strålende V75-seier med Haveaheart.

Annonse: Øivind Grøstad med over 40 000 innspilt på Leangen lørdag - sjekk hans Leangen-tips.

Grunnlagsmessig har 7 Cassius Hall et veldig fint løp her, men spor sju var nok ikke det Jomar Blekkan ønsket med stallhesten. Uansett så er det et lite felt og ringreven Blekkan finner nok en fin posisjon underveis. 3 Living Shadow er i kalasform og har spurtet flott to ganger på rappen (treer bak pensjonisten Nine One One L. nest sist og flott toer bak Haveaheart sist). 1 Trons Baron har trukket innersporet og det blir sjanseartet. Men viste form med seieren sist og kan gjenta dersom det løser seg underveis.
Rangering V5-3:
A: 5 B: 6-3-1-9 C: 2-8-6-1

V5-4:
10 Naipin Surprise blir vårt klare førstevalg i dette løpet. Husbyn-traveren har levert to knallsterke løp etter pause og tåler å gjøre mye selv. Langspurtet glimrende til seier nest sist, og holdt koken strålende til tredje utenpå ledende Pegisabell på lørdag.

11 Camilla Rags er det klare motbudet. Soir des Tibur-hoppa til Noralf Brækken holder godformen og dersom Brækken disponerer riktig underveis kan hoppa ta sin første seier siden 26. oktober 2009. 1 White Chimney vant endelig sist, etter å ha vært spillernes uvenn i lang tid. Møter nok bedre hester i ettermiddag (spesielt i form av våre to favoritter) og må nok heve seg enda et hakk for å matche dem.

5 Five Nines S.C. trakk seg mye sist på Leangen etter et tungt løp. Får garantert teten her, og dersom Olle Carlsson får dirigere litt i front kan hoppa muligens holde unna.
Rangering V5-4: A: 10 B: 11-1-5 C: 9-3-4-8-6-2-7

V5-5:
Vi bankerspilte 2 Jet Caltina nest sist (gjorde en strålende opphenting til femte etter galopp i den første svingen da) og vinnertippet Blekkan-traveren også sist (blåste feltet i sisterunden da). Og det er ingen tvil om at Blekkan-traveren er best på kapasitet. Men Coktail Jet-sønnen er fortsatt ikke til å stole på, og når vi har funnet bankeren et annet sted, så spekulerer vi i favorittfall i V5-finalen.

Svenskegjesten 5 Mr Wild Street gjorde sine saker bra i hjemlandet i fjor, og gjestet også Leangen fjerde sist. Spurtet ved den anledningen strålende til annen. Ikke helt utenkelig at Atle Solhus sikter inn føringen og det kan holde helt inn. 7 Friendly Fire hadde vi svært god tro på sist, men en ulykksalig oppløpsgalopp fratok hesten seieren da (galoppen står ikke i programmet). Tok teten fra åttendespor sist, og selv fra spor sju kan teten nås, dersom Arve Sjoner trøkker til litt fra start.

10 M.T. Ego Trip gjorde noen riktig så fine løp i fjor vår, kommer nå tilbake etter lang pause. Vi betaler. 3 Ninepoints Sheryl må ha alt sydd opp for å vinne travløp, og har vel egentlig skuffet litt på slutten. Fint startspor i ettermiddag og med perfekt løpsopplegg kan det muligens gå veien.
Rangering V5-5: A: 2 B: 5-7-10-3 C: 12-9-8-4-1-6-11

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.