En dynamitt på Solvalla

Foto: Kanal75.se

En treårig sønn etter Rotation er vår banker på Solvalla i V4-spillet fredag.

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Vi spiller dama til Asbjørn
Galopp Øvrevoll: Ny tipsklaff på Øvrevoll?

Oddstips: Skadeskutt ligaleder

Fredagens hestemeny består av V4 fra Sveriges nasjonalarena Solvalla og fortsetter med ettermiddagsgalopp fra Øvrevoll. Til kvelden er alt fokus rettet mot Jarlsberg der vi har både V65, V5 og DD-tips.

Det er altså Solvalla som har V4 denne fredagen og da er det som alltid herlig sport. Vi finner vår banker allerede i den første avdelingen der det kommer ut en meget lovende 3-åring etter Rotation. Men byr også på et flott bankeralternativ på et andrevalg i den andre avdelingen.

Innleveringsfrister Solvalla:
V4 kl 12.20

DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Taper ikke fra tet
1 Grefstad Dynamite er en meget lovende 3-åring som har vært inne på Solvalla og testet seg bak bilen . Rapportene er at det var en oppløftende startvognprøve av Rotaion– sønnen. Nest sist jogget han 14 siste 1000m med treneren selv i sulkyen. I dag er det Roger Malmqvist som kjører og det ble en vanntett seier i det siste løpet med samme kusk. Motstanden skremmer ikke, det er først og fremst sporet i mot for du vet aldri med urutinerte 3-åringer bak bilen for første gang. Klarer Grefstad Dynamie å forsvare sitt innerspor så vinner han for dette er en klasseklatrer. Blir han overflydd så er det klart sjanseartet, men vi satser at han forsvarer sporet. Vår V4-banker i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Avgjør på styrken
5 Cobol Queen er herdet fra tøffe V75 løp så hun har hardheten i kroppen som ikke alle i dette løpet har. At det er en Stig H. Johansson-trent hest med Erik Adielsson som kusk er neppe noe ulempe. Super Arnie–datteren var positiv sist i et lærlingsløp i et V75-løp på Eskilstuna der hun ble tredje. At distansen er 2140m er til fordel for henne kontra favoritten 4 Anna Sisu som ofte blir hissig underveis. Vi tror Cobol Queen er en vinner i V4-2 og bankerspiller også denne på det minste V4-forslaget.