En elegant måte å tjene penger på

Elegant, og Eivind Gravdal er et av våre store skrellobjekter denne torsdagen.Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Elegant, og Eivind Gravdal er et av våre store skrellobjekter denne torsdagen.Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

En fantastisk lunsjomgang er i vente fra landets hovedbane Bjerke denne torsdagen. Vi skyter med skarpt i flere av løpene, og er på jakt etter store kroner.

Sportspills meny torsdag:
V64 Dannero (spillstopp kl 20.55):En verdensstjerne abdiserer
Oddstips 1:Dette blir Englands kveld
V65 Øvrevoll:Millionjackpot etter gigantsmeller
V4 Axevalla:Calle fikser lunsjen
VM-tips 2: Kampen ingen trenger å vinne

En helt herlig torsdag er på gang hvor vi blant annet kan glede oss til en dobbel V65-jackpotomgang fra Øvrevoll om kvelden. Her ligger det faktisk hele Kr.956 963 ekstra i potten, og våre galoppeksperter har virkelig jobbet på til en av årets mest spennende omganger. Glem heller ikke at det skal kjøres en dobbel V5-omgang i fra banen mellom de syv fjell. Vi kommer selvfølgelig med fyldige tips til en av våre store favorittbaner Bergen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her skal det imidlertid dreie seg om en smakfull lunsj fra Bjerke, og dette er en meny som vi virkelig synes det var kjekt å jobbe med. Flere superinteressante objekter er nemlig jobbet frem, og her OSER det store kroner for dem som kommer til lukene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Bjerke :

V5 : kl.13.37

DD : kl.14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Lunsjobjektene...

V5-1 : 9 Flash Dreamcatcher – Denne burde være interessant i innledningen. Når den var i Norge tredje sist så dundret den unna der foran, og passerte første 1000m på lynraske 12,4. Forsvarte seg veldig tappert, men ble altså plukket ned oppunder mål. Nå sist i Sverige så avsluttet den helt strålende ute i banen etter å ha blitt grovt hindret ned mot siste sving. Dukker nå opp i helt riktige omgivelser, og med bare litt flyt på veien så burde dette dreie seg om en FIN sjanse. OBS!

V5-2 : 7 Västerbo Starlit – Dette er for oss dagens beste spill. Kom ut nest sist etter at vintertreningen var gjort unna, og den gjorde en svett sisterunde i et løp som det ikke var fart på underveis. På klokken vår står det 13,2 s 1000m / 11,7 s 500m med krefter igjen. Nå sist så leverer den også en kanonbra sisterunde, og vi har 14,5 s 1000m på klokken med krefter igjen. Tåler å bli brukt underveis i løpene, og kusken er heller ikke redd for å sende sin traver tidlig. Har talent, og vi har altså likt den skarpt etter pause! Topp mulighet, og vi tror hardt!

V5-3 : 6 Absolut Topless – Skummelt løp, og her er garderinger påkrevet. Draget vårt står ikke med den beste raden, men vi likte den fakta godt sist etter at den ble hindret i den siste svingen. Avslutter veldig bra nedover oppløpet, og vi har 15,0 s 500m på klokken med krefter igjen. Blir denne torsdagen kraftig kuskeplusset med Vidar Hop, og billigere motstand enn dette kan den bare ikke møte. Prøves som et frekt bud denne torsdagen!

V5-4 : 11 Elegant – Dette er dagens beste sjokkobjekt fra Bjerke. Avslørte stor kapasitet i fjor, og den utviklet seg flott. Har nå fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og den er ordentlig på riktig vei. Gikk PIGG i mål sist etter sene luker, og hinder på veien. Viser faktisk 24,2 s 500m, og det var en ubrukt traver som passerte mål. Inntrykket var lekkert, og vi gav den et digert pluss i kanten. Med tanke på at Møller Faks tidligere har vært redd bilen, og at Rigel Scott ikke er av dem man kan stole mest på, ja, da retter vi heller søkelyset mot en hest som har sett veldig stabil ut etter pause. Elegant MÅ med på alt av bonger som et sjokk i denne omgangen.

V5-5 : 1 Chasing Gold – Er MYE bedre enn raden, og den er spillbar på torsdag. Den har hatt maks utur de siste gangene hvor den har passert mål med mye krefter igjen. På torsdag så har man fått det sporet som man ønsket på forhånd, og her kommer garantert HC til å kjøre foran så lenge det er lys i lampen. Kan fort lede rundt om, og den fortjener å bli tatt på alvor slik den har sett ut de siste gangene.