En festaften uten like

Rock Of Ridd og Elione Chaves blir favoritter i V64-5.
Rock Of Ridd og Elione Chaves blir favoritter i V64-5. Foto: hesteguiden.com

Tirsdag kveld er det duket for millionjackpot i V64-spillet og en vidunderlig galoppaften på Täby galoppbane i Stockholm.

Sportspills meny tirsdag:
V65 Forus:Lerum med ny storeslem
Lunsj Drammen:Sjokkobjekt i V5-2
V4 Årjäng:Norsk banker
Oddstips:Hødd vinner lokaloppgjøret
Fotball-VM:Nettavisen analyserer

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Med pinsen vel overstått og et strålende Oslo Grand Prix likeså, ønsker Nettavisen Sportspill vel møtt til en ny glitrende trav- og galoppuke.

Allerede tirsdag er det full fyr, og vi starter opp med en flott V4-omgang fra Årjäng der en rekke norske hester er på farten. Deretter tar Rolf Lerum seg av en utfordrende V5-lunsj fra Drammen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Til kvelden er det forhåpentligvis fest både på Täby og på Forus. På Täby melder Nettavisens galoppeksperter at en av sesongens største løpsdager med galopp i Skandinavia står for tur og i og med at det også er hele SEK 1 152 832 ekstra i sekserpotten i kveld, blir det ikke mindre interessant. På Forus skal Rolf Lerum forhåpentligvis følge opp sist tirsdags helt makeløse treff der samtlige spilleforslag ga gevinst.

En liten påminnelse om hva Nettavisens galoppeksperter har levert de siste ukene. Torsdag 22 mai. sa det virkelig pang i V65-spillet på Øvrevoll. Et av systemspillene som ble levert på Eksperten den dagen (fire andeler á kr 1000), gikk inn med en samlet premie på 212.374 kroner.

Torsdag 29. mai var gutta ekstremt godtgående i V5-spillet på Øvrevoll og når vi talte opp etter at kruttrøyken hadde lagt seg etter V5-5, hadde fire andelslag på Eksperten kommet seg helskinnet gjennom med fem rette. Med meget solide 27 738 kroner i utbetaling for fem rette pluss at et andelslag i V4-spillet også traff ( 7 734 kroner i utbetaling her) ble det ca 130 000 kroner innspilt på Øvrevoll denne torsdagen og bare i løpet av to Øvrevoll-torsdager har altså våre galoppeksperter fanget gevinster for over 350 000 kroner.

Men det er mer enn noe annet på Täby galoppbane de har hatt mest klaff på sine tips i løpet av det drøye året de har levert tips her på Nettavisen og i kveld er det altså duket for festaften.

 En av sesongens største løpsdager med galopp i Skandinavia står for tur der fem av kveldens seks V64-løp har en førstepremie på minst 200 000 SEK. Kun V64-1 byr på "smuler". Der er førstepremien kun 75 000 SEK. Høyst førstepremie er det V64-4 som er Dianalöpning 2014 for treårige hopper, i det løpet er førstepremien velvoksne 486 000 SEK.

I V64-6 som er Stockholm Stora Pris venter det hele 400 000 SEK til vinneren. Til tross for sju norske hester til start i det løpet, er det her Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen finner sin V64-banker. Og merk at det altså ligger hele 1 152 832 SEK ekstra i sekserpotten i kveld.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Nedenunder følger Birger og Mortens vurderinger av samtlige seks V64-løp:

3 Hurricane Red blir vår banker i V64-6, i den fantastiske runden med V64 på tirsdag. I tillegg til stor sport er det en spillemessig utfordring, hvor mye dreier seg om å gå langt ned i de rette løpene. Vi gir hver avdeling en liten omtale og håper at den kan være til nytte.

V64-1 - 1150 meter gress
Et flott sprintløp for treåringer, hvor vi har god tro på norsk seier gjennom 2 Lord Handsome og 1 Weisse Socken. Det er første gang på gress for begge, men trenerne tror det bare er en fordel.

V64-2 - 2000 Guineas 2014 - 1600 meter gress
2000 Guineas er uhyre åpent. 1 Frank Lloyd Wright er temmelig sikkert i striden, og Somas duo 5 Rapid Concolor og 11 Skrik har muligheten, selv om det kan bli tøft å vinne. Kan være lurt å dekke bredt.

V64-3 - Täby vårsprint - 1150 meter gress
I sprintløpet tror vi mye på norsk seier. 4 Ragazzo og 1 Over the Ocean bør gjøre opp. Går Ragazzo som han gjorde på Øvrevoll 17. mai, vinner han. Men Over the Ocean er svært god, og nærmest vår duo er Poud Possibility, også norsktrent.

V64-4 - Dianalöpning 2014 - 3-årige hopper - 1600 meter gress
Et åpent løp i Diana (1000 Guineas). Vi forstår de spillere som dekker fullt ut, men vi håper å ha fått med vinneren på litt færre. Vi tror sjansen for dansk seier er stor, men 3 Inaya er også farlig. Våre håp har sjansen, men må nok forbedre seg litt for å vinne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V65-5/DD-1 - Bloomers Vase - 1600 meter gress
10 Rock of Ridd vant lett i siste start. Det kan være tilfeldig, men et par løp på Täby har vært relativt svake. 3 Mill Marin kan fort være beste norske, og distanse, underlag og form gjør at hun bør tidlig på kupongen.

V65-6/DD-2 - Stockholms Stora Pris - 1950 meter gress
Syv norske hester i Stockholm Stora Pris, og så satser vi på en svensk vinner?! 3 Hurricane Red er en fenomenal hest. Ble annen i Pramms Minne etter en stor stopp i siste sving. Denne distansen er bedre, og vi tror han slår våre beste. Probably kan være beste norske kort denne gang, mens Berling har flotte betingelser og er skummel.