En fighter i fare

øvrevoll07112014_Carlos Lopez vant l¿p 5 med Fighting Spirit_foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
øvrevoll07112014_Carlos Lopez vant l¿p 5 med Fighting Spirit_foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Fighting Spirit blir favoritt i V4-4/V5-1 på Øvrevoll onsdag ettermiddag. Nettavisens galoppeksperter gir ikke grønt lys.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

En ny herlig onsdag står foran oss og denne onsdagen er det Øvrevoll som er vertskap for det internasjonale V4-spillet tidlig ettermiddag. I tillegg er det V5 på Øvrevoll. Til kvelden venter en ny flott V75-omgang på Bjerke travbane. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Søndag ble vi dessverre utsatt for det som heter en real feilskriving på våre forslag til V64 og V4-løpene på Jägersro. Det var nok flere som stusset over at kupongene ikke inneholdt kryss for 2. valget 9 Rock Of Ridd i V64-3 og V4-1. Den skulle naturligvis vært med på kupongene, men menneskelige feil kan vi dessverre aldri gardere oss mot.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Nok om det og over til onsdagens løp på Øvrevoll. Bbåde V4 og V5 ser  vriene ut på forhånd, og vi tror på en brukbar utbetaling

Vårt holdepunkt i V4-spillet blir 8 Hard to Believe i V4-2. Sist lå han langt bak, men speedet enkelt forbi konkurrentene på oppløpet. At vi snakker om feltets beste hest, er vi ikke i tvil om. Er han med feltet når det gjenstår 400 meter, tror vi Hard to Believe legger disse på rygg. Mange vil nok prøve 9 Fighting Spirit i V4-4. Han vant lett på fredag, men han har aldri tross åtte seire klart å vinne to løp på rad. For oss er han litt for ustabil til å gi ham all tillit.

I V5 går vi for et lås i V5-5. 2 Mississippi slo 5 Lord Handsome med nese sist, og vi tror de to gjør opp igjen.