En finne i knallform

OGP 2008
OGP 2008 Foto: hesteguiden.com

Jorma Kontio har hatt en kanoninnledning på 2013 og har flotte vinnersjanser på Ørebro.

Fredagens travmeny består av lunsjtrav fra Ørebro og nesten nattrav fra Bjerke. Det er ikke ofte Bjerke byr på V65-omgangene på fredagskveld, men fredag er det både trav og konsert (Stein og Christian Ingebrigtsen). Innleveringsfristen er faktisk så sent som kl 20.00 og det betyr at V65-6 ikke er i mål før kl 21.40 og at V5-5 først er i mål kl 22.10.

Suksessen fortsetter!
Det ble litt stang ut for våre tips torsdag, men i DD-spillet ble det igjen storfangst. De som fulgte vårt minste DD-forslag til Klosterskogen (innl.pris kr 200), kunne gå i lukene og hente tilbake storfine 2 639 kroner da vår helfrekke DD-banker Fautveien gjorde jobben i DD-2.

Starten på uken har vært strålende for Sportspill og også onsdag ble det flotte gevinster å heve på Sportspills utlagte spill og tips på Bjerke onsdag, og fasiten denne onsdagen ble 12 000 kroner innspilt på foreslåtte spill! Det ble fem rette i V65, og 982 kroner tilbake på det største DD-forslag. Rosinen i pølsen ble selvsagt klaffen i V5 hvor de som kjøpte det minste forslaget på 120 kroner kunne gå i lukene å hente ut superfine 3109 kroner! På tirsdag spilte vi inn i overkant av 11 000 kroner på foreslåtte spill, og vi satser på at vi kan få en fin fredag også!

Innleveringsfrister Ørebro
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Fredagens V4-spill er altså hentet fra Ørebro, og der er Jorma Kontio som vanlig i fokus. Finnen som kjører med fantastisk fin hånd er allerede oppe i 41 seire i 2013 og nærmer seg fire millioner innkjørt, det er voldsomme tall. I morgentimene fredag er Kontio favorittspilt i to av de fire V4-løpene, men også hardt betrodd i de to øvrige. Men bankeren den kommer fra Per Lennartssons stall og blir ikke favoritt i spillet (blir et andrevalg)

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Fredrik fikser sakene
Det handler om 1 Fran Ebo som har fått tre løp i kroppen og fredag er motstanden en helt annen enn i de foregående løpene. I sine to siste løp som har vært på Solvallam har Fran Ebo støtt på helt andre hester. Skuffet riktignok litt sist på Solvalla, men løste bra start da og vi tror Gigant Neo–datteren har en bra sjanse til å svare opp innersporet i ettermiddag, og der ligger mye av nøkkelen for seier. Selv om hun har virket litt tung i kroppen under sine løp for året så er rapportene at hun virker mer spenstig hjemme. Per Lennartsson overlater tømmene til sin sønn, Fredrik i dag, og Fredrik vant fem løp i fjor på kun 54 oppsitt og har allerede vunnet ett løp i 2013 på kun 16 kjørte løp. Vi tror på tet fra start til mål for vår frekke V4-banker fredag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Så er det Kontio
1 Bea Rich er ingen stor stjerne, men Rite On Line–datteren har vært ute i tøffe selskap som 3-åring og skal være forbedret med løp i kroppen til dette løpet. Det mest interessante er at Jorma Kontio setter seg i sulkyen i stedet for Kjell Wallin og det er med respekt å melde en gigantisk kuskeforsterkning. Fra et perfekt startspor så er de sikret et fint løp. Skulle Kontio i tillegg forsvare innersporet, så er det neppe noen grunn til at han skal slippe teten, for konkurrentene holder ikke noe spesielt høy klasse. Nede som et tredjevalg i V4-1 og kan være en riktig fin utgangshest i V4-spillet.