En forrykende travdag

(Hesteguiden.com)

Det er full pakke på travfronten mandag og vi starter på Hagmyren i Sverige.

Mandag er det ingen hvile for oss travspillere. Det starter med lunsj-V4 fra Hagmyren, fortsetter med en sportslig strålende V64-omgang fra Halmstad (spillestopp kl 15.10). Momarken får gleden av å arrangere V65 her hjemme (med spillestopp kl 18.00) og helt til sist er det enkel V5 på Harstad (spillestopp kl 18.30).

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

Det svingte virkelig av våre eksperttips forrige uke og vi spilte inn nesten en million kroner gjennom uken, da spesielt på diverse andelslag på Eksperten . Høydepunktene kom sist mandag, da det ble fest under V4-løpene på Åby (37 000 kroner i utbetaling) og på Bollnäs samme kvelden fortsatte gevinstene å strømme inn og bare den dagen ble det nesten 400 000 innspilt. Lørdag ble det fest under V75-løpene på Klosterskogen da Espen Edvardsen fanget sju rette på sine to systemspill og den dagen spilte vi inn over 350 000 kroner.

Innleveringsfrister Hagmyren
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37

Vi starter altså på Hagmyren i Sverige denne mandagen og det er sesongdebut der i ettermiddag. Hjemmebanen til Jan Olov Persson og Jan Ove Olsen kan by på en riktig utfordrende meny og det ligger atter flotte penger i luften i V4-spillet. Som så mange ganger før og for å gjenta oss selv, da er det viktig å ty til kuskene som vinner flest løp.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Overlegen kusk
Og en av dem er Ulf Ohlsson som stort sett er på farten for å kjøre travløp hver eneste dag. 55 seire har det blitt på Uffe hittil i 2013 og i ettermiddag bankerspiller vi Ohlsson med 3 Sea View. Den Svante Båth-trente femåringen årsdebuterte med mersmak på Bergsåker for snaue to uker siden. Kjørte seg da tidlig til tet og selv om det ikke sprudlet av hesten nedover oppløpet, vant han svært enkelt. Det var første løp etter over fire måneders pause og vi får garantert se en bedre utgave av femåringen i ettermiddag. Imponerte oss storveis i et seiersløp på Bergsåker 21. september i fjor. Ohlsson kjørte da frem utvendig for lederen 1200 igjen og tross denne posisjonen stakk hesten unna nedover oppløpet til overbevisende seier.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Sea View støter på en bra konkurrent i dag i form av 2 Bolt Boko. Vallaken som ble trent av Timo Nurmos som treåring, havnet i Erik Lindegrens trening i fjor høst og har startet sju ganger i regi Lindegren. Jorma Kontio har kusket hesten fire ganger og har oppnådd to seire, en andre og en uplassert med hesten. Treneren Erik Lindegren har kjørt hesten tre ganger og da har ikke hesten løsnet ei krone. I ettermiddag er det atter Erik Lindegren som kusker og det er et gigantisk minus. Vi tror Ulf Ohlsson og Sea View overflyr Bolt Boko fra start her og kommer Sea View seg til tet, så taper han ikke dette løpet under normale omstendigheter. Hesten er bra, treneren har hestene i form (to stallseire under Färjestads store V65-kjøring langfredag) og det er klar fordel Sea View på kuskene. Vi bankerspiller 3 Sea View i V4-2/DD-1.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

Suksess for Jan Ove
Den utflyttede bergenseren Jan Ove Olsen hadde en flott sesong i 2013 og kunne bokføre hele 36 seire. 2013 har også blitt innledet flott med ni seire på 82 kjørte løp. i V4-3/DD-2 setter Olsen seg opp bak svært vinnervillige 9 Gissjöfaks. Hoppa vant tre ganger på fem starter i fjor og har vunnet to ganger på tre starter i år. Hun blir ikke favoritt i sitt løp i dag, men vi er rimelig sikre på at Olsen sitter bak den beste hesten. Holder hun seg på beina, tror vi hoppa vinner og sammen med Sea View synes vi hoppa er svært interessant i DD-spillet.