En frekkis fra tet

Foto: Hesteguiden.com

Vi byr på en frisk banker i V4-spillet fra Boden fredag og tror teten er innen rekkevidde for hesten.

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Frode Hamre må berge oss

Det er i Nord-Sverige det skal foregå i V4-spillet denne fredagen, nærmere bestemt i Boden. Til kvelden er alt fokus rettet mot Jarlsberg travbane i Tønsberg fredag kveld, der det skal avvikles V65, V5 og DD.

Innleveringsfrister Boden:
V4 kl 12.20
DD kl 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi byr på en frisk banker fra Boden i dag, og hesten blir trolig et annetvalg. Med fint startspor og gode muligheter for tet, synes vi det er verd å prøve et bankerspill på 1 Banker's Office og Patrik Nygren i V4-3/DD-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Får betalt nå
1 Banker`s Office har gått greie løp den siste tiden, men han mangler seirene som han hadde i fjor. Fredag står hesten helt perfekt til spormessig med de verste konkurrentene i bakspor, og da synes vi det er en svært interessant banker vi har kommet frem til. Kusk Patrick Nygren er en kusk som er offensiv så tror neppe han slipper noe tet om han beholder sporet med Banker Hall–sønnen. Vi tror Banker`s Office nå får betalt for at han er matchet i noen tøffe V75-løp under sommeren. Sjansen for at han skal bli overflydd er selvsagt tilstede, men etter å ha sjekket hesten fra første rekke er muligheten bra. Det finnes noen ubeskrevne finner i dette løpet, men vi står på 1 Banker's Office og Patrik Nygren som vår V4-banker fredag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Hold deg på beina
6 Væsterbo Carreau er mye bedre enn raden, men det begynner og bli en stund siden Kiss Francais–sønnen gjorde noe spesielt i løpsbanen. Det har blitt mest galopp i det siste for 4-åringen med bra kapasitet. Han har vist veldig fin fart mellom galoppene, så klarer John Østman å kjøre feilfritt så blir ikke vi overrasket om han kjemper om seieren, for vi vet hvilken kapasitet Væsterbo Carreau har på sitt beste. Det er på denne årstiden her han kjemper klart best så blir det piggføre er ikke det noe problem for han gikk fint med det tidligere i år og i fjor. Se opp i V4-1.