Gå til sidens hovedinnhold

En gigant i V75

27 millioner kroner venter en eventuell alenevinner på Bjerke på lørdag, og vi serverer en gigantisk flott banker!

Sportspills meny lørdag
Premier League: Skader og karantener
Oddstips 1: Newcastle er forsterket
Oddstips 2: Leeds slår tilbake hjemme
Tippetips: Ingen tvil på Etihad

OPPDATERT FREDAG KVELD:Vår flotte V65-banker Mister Pepper innfridde på Jarlsberg fredag kveld. Dermed ble det seks rette på det minste V65-forslaget (436 kr tilbake for en innsats på 144 kr). Det minste V5-forslaget (innsats kr 210) betalte pene 956 kr tilbake og det største DD-forslaget (innsats 400 kr) betalte flotte 1680 kroner tilbake.

Vi har en herlig lørdag å se frem til på landets hovedbane, og de sportslige godbitene kommer på løpende bånd. Rosinen i pølsen ved denne anledningen er selvsagt Lars Laumbs løp for kaldblodseliten med 100 000 kroner til vinneren i V75-6, og i det løpet kommer det nye stjerneskuddet Tin Tveiten til start.

Vi klemmer til med en meget frisk banker denne gangen, men vi tror rett og slett det er snakk om en klink vinner! Vi tror nemlig ingen rører 4 Gigant Queen i fra tet i den andre avdelingen, og da snakker vi om et tredjevalg i spillet! Hoppa er kun markert på hver fjerde kupong, og det er selvsagt superspennende! Det er noen raske hester på innsiden på lørdag, men vi tror ingen følger denne fra start (lynrask)!

Annonse: Grø fester sikkerhetsbeltet foran lørdagens V75 på Bjerke og fikk kanoninfo i V75-2 på en herlig 20-oddser torsdag kveld

Hamre-traveren suste til tet fra spor syv i den siste starten, for siden å slippe teten til No Credit L. A. Ble da veldig hissig i rygg leder etter en 11-åpning på løpet, og da var det naturlig nok tomt for luft når oppløpet kom til synet. Ingen tingen å si på det, og dagens oppgave er som skreddersydd for Gigant Neo-datteren. Vi tror hun går en lav 14-tid på en sprint, og da skal i så fall dagens konkurrenter få litt å slite med!

Hoppa galopperte seg vekk i den nest siste starten, men hun gikk to fine løp til sølv på full distanse forut for den starten. I den femte siste starten var hun med i et heftig sprintløp, og vi hadde rundt 11.5 første tusen på våre klokker på henne den gangen. Slo over i passgang 100 igjen da (og gikk da glipp av en lav 13-tid), i et løp svært gode Remee La Marc var en vinner på 12.8, og det er ned en klasse for henne på lørdag!

Vår rangering V75-2: A: 4 B: 1-11-2-3-6 C: 12-9-7-5-8-10

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V75 på 2268 kroner, og alle de fire kupongene kan dere får kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke lørdag!
V5 kl. 14.10
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.05
DD kl. 16.45

Det ble småpene 2076 kroner tilbake på vårt V5A-forslag til 480 kroner på Klosterskogen torsdag, og det er nye sjanser til gevinster i helgen!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V75-1/V5-3, 2140 meter voltestart
VG`s V75-mester (de femten beste V75-kuskene i fjor kjører) med 75 000 kroner til vinneren i dette varmblodsløpet innleder denne rebusen, og vi er ganske sikre på at tre hester gjør opp om den gjeveste sjekken. Storfavoritt med sine 73 % blir 7 King Creole E.P., og selvsagt skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse for den flotte Ganymede-sønnen til trener Bo Westergård.

Steingod på slutten av fjoråret, og i den siste starten vant han på solide 14.1 full vei. Dog tjent mye penger på kort tid, og han er ingen kløpper fra start (trolig sist ut). Da blir det mange å runde til slutt, og da sikrer vi oss med noen garderinger på samtlige spilleforslag. Vi tror 5 Danseur Rapide er snakk om hesten å fange fra tet til slutt, og vi synes han er alt for lite spilt med sine 12 %

Hamre-traveren virker til å være i rivende utvikling, og i den siste starten rakk han frem til seier på 17.0 over en sprint fra spor tolv. Kusk Vidar Hop er god til å kjøre i tet, og vi tror på en topp vinnersjanse. Like kapabel som storfavoritten er trolig 15 Ourselves, og han var god til sølv i et langløp før jul. Ny kusk Gunnar Austevoll er god på denne typen gjesteoppsitt, og vi krysser på alle bonger.

Vår rangering V75-1/V5-3: A: 7 B: 5-15 C: 10-11-6-12-13 C: 9-2-3 D: 14-8-4-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V75-3/V5-5, 2140 meter voltestart
Vi tror fire hester gjør opp om seieren i dette løpet i DNT`s Hoppeserie med hele 100 000 kroner til vinneren i den tredje avdelingen, og når Tom E. solberg på ny setter seg opp bak 2 Ruth Reerstrup må vi sette Westergård-traveren fremst. Ikke helt som best i den siste starten (etter sigende tett i halsen), men hun var steingod i fire strake seiersløp forut for den starten. Vant på solide 14.9 full vei i den nest siste starten, og tilbake på topp er det fort snakk om en vinner.

Absolutt toppform holder 12 Miraflores for dagen (hun tjente over 300 000 i fjor), og på lørdag jakter Hamre-traveren den tredje strake V75-triumfen. Det så litt seigt ut til slutt i den siste starten ved triumfen på 17.4 full vei, men det var nok litt mer å gå hvis hun hadde fått kamp hest mot hest nedover oppløpet. Vi synes 5-årshoppa er veldig flink til å holde farten oppe hele veien inn i mål, og Enjoy Lavec-datteren må selvsagt krysses på alle bonger på lørdag.

Det har blitt "dødens" tre ganger på rad for 10 Carpe Emmanova, og med et litt snillere opplegg underveis ved denne anledningen tror vi den flotte 7-årshoppa er seiersaktuell (hun er alt for lite spilt med sine 10 %). Sølv på 15.8 over en sprint i den siste starten, og da tapte hun kun for 12 Miraflores. Det er vel 50/50 på om 1 Superatrix løser feilfritt på voltestart, men dersom hoppa løser i trav er hun ikke sjanseløs (hun så lysende ut i det siste seiersløpet før nyttår).

Vår rangering V75-3/V5-5: A: 2 B: 12-10-1 C: 6-4-3-11-15-14-5 D: 9-8-7

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V75-4, 2140 meter voltestart
Vi har et flott kaldblodsløp å se frem til i den fjerde avdelingen, og her støter vi på en av dagens største favoritter i form av 5 Jarli Odin med sine 75 % 5-åringen vant hele 8 av 10 starter i fjor (tjente over 200 000), og ved triumfen på 29.2 full vei i den siste starten var han imponerende god (han har trolig en del å gå på tidsmessig). Hold enkelt unna for gode hester som Tordin og Lome Jokeren ved den anledningen, og storfavoritten blir selvsagt ikke lett å slå fra tet på lørdag.

Vi garderer ikke på våre to minste spilleforslag, men vi har ikke lyst til å slippe 8 Vestpol Dennis. Vi var litt etter 5-åringen i den siste starten, og da synes vi Tjomsland-traveren gikk et kanonløp til sølv på 29.2 full vei (knallgod også i den nest siste starten) bak en kraftig forbedret Finnskog Sjefen. Vi føler han er fryktelig på vei opp i form etter en liten down etter noen tøffe løp i forbindelse med Derby i fjor høst, og da krysser vi på våre to største spilleforslag.

Vår rangering V75-4: A: 5 B: 8-11-2 C: 12-15-10-7-6-4-9-13-14 D: 3-1

V75-5, 1640 meter voltestart
Et nytt flott kaldblodsløp venter oss i den femte avdelingen, men her skal 15 skarpskodde travere ut på en kjapp sprint. Vi synes løpet ser litt åpent ut, og vi tyr da til bred gardering. Storfavoritt blir 3 Rognfaks, men vi synes ikke 5-åringen kommer til noe dekket bord. Det ble en enkel seier på 28.2 full vei i et V75-løp i den siste starten, men da fikk kusk Thor Borg kjøre i "gåsegang" på førsterunden. Det blir et helt annet løp nå, og vi er ikke sikre på at han får tet.

Det var Lykkje Kristin i mot på startsiden i den siste starten, men på lørdag er det langt kvikkere konkurrenter rundt ham. Vi synes også det har blitt litt for lenge mellom løpene på Voje Faks-sønnen (15. desember sist), og dette er snakk om en litt tung type. Må trolig gå på 25-tallet for å kunne vinne dette løpet, og etter litt pause er vi slett ikke sikre på om han er klar for det. Vi værer således favorittfall, og tre hester fra omvendt volte skal være veldig tidlig aktuelle ved favorittfall.

Vi snakker da om trioen 5 Alsaker Faks (toppform der i gården, og i en feilfri utgave skal 7-åringen tilmåles solide vinnersjanser selv om en kjapp sprint ikke er en fordel), 6 Bings Smokken (vi tror 10-åringen som var knallgod til sølv på 27.2 over aktuell distanse sist kan dundre til tet, og i fra den posisjonen selger han seg dyrt) og 7 Finnskog Sjefen (har vært som forvandlet nå på slutten i tre strake seiersløp, og Kulblik-traveren må tas på alvor også denne gangen).

En pangstart fra 20 meter tillegg med løpesnor får trolig 13 Dragon, og vi synes Romtveit-traveren er latterlig lite spilt med sine 13 % denne gangen. Steingod i hele vinter, og i den siste starten var den kun Tord Viking (vi så hva denne var laget av i den siste starten) som ble for god ved andreplassen på solide 25.5 over aktuell distanse. Skyllte rundt konkurrentene til en overlegen seier i et løp som ligner dagens oppgave i den fjerde siste starten, og han gikk da 25.0

Vår rangering V75-5: A: 3 B: 5-6-7-13 C: 8-10-11-2-15 D: 12-4-1-9-14

HTML EMBED

V75-6, 2640 meter voltestart
Vi har dagens hovedoppslag å se fremt til i Lars Laumbs løp med 100 000 kroner til vinneren i dette stayerløpet for kaldblodseliten i V75-6, og vi synes løpet inneholder mange vinnerkandidater. Fire hester hever seg dog litt over mengden, og 8 Tin Tveiten som har vært som forvandlet i regi Kåre Refsland må nesten settes fremst. Det ble en enkel seier på fine 25.5 full vei i den siste starten etter "dødens" siste 1200, og tidligere i karrieren hadde han "besvimt" da.

Annonse: Grø går helt bananas i V75-6 og kjenner eimen av millionene

Således snakk om en ny hest (og da takler han også dagens lange distanse), og med fine rygger i det lengste kan Sjefen-sønnen speede inn til en ny seier. Pent inne i løpet står favoritten 11 Joker Elden, og etter å ha vært en del uheldig i noen løp fikk han full utttelling ved å vinne på 27.2 full vei i den siste starten. 10-åringen takler den lange distansen bedre enn de fleste (vant NM i fjor på 2600 meter), og han kan sitte tidlig i tet fra sitt springspor på 20 meter tillegg.

Det har blitt litt stive bein til slutt for 7 Alm Taragon fra tet i de to siste startene (blitt for hissig i front), men med et løp i rygger på lørdag tror vi Romtveit-traveren blir livsfarlig. To løp i kroppen etter litt pause har trolig gjort godt, og treneren er en mester til å prikke storformen til de store oppgjørene. Vi synes 12 Bork Odin stadig viser en stigende formkurve (avsluttet flott til sølv på 25.3 etter galopp i den siste starten), og kusk Tor Wollebæk er en rev i storløpene!

Vår rangering V75-6: A: 8 B: 11-7-12 C: 2-3-13-14 D: 5-10-9-1-4-6

V75-7, 2600 meter autostart
Et herlig stayerløp for varmblodsheste i høyt grunnlag avslutter denne rebusen, og vi synes tre hester skiller seg litt ut. Klar favoritt blir 4 M.T. Big Business, og Juel-traveren er snakk om hesten å fange fra tet til slutt (får overta fra 2 Lucky Carpenter). 10-åringen har vunnet enkelt i de to siste startene, og han var veldig fin ved triumfen på fine 15.3 full vei i den siste starten. Setter veldig pris på den lange distansen, og det skal dreie seg om en topp vinnersjanse.

Vi synes dog han støter på litt tøffere konkurrenter enn i de siste startene, og en hest som 1 Dacke Håleryd er fryktelig god på sitt beste. I den siste starten ble han sjenert til galopp i den første svingen, og da var den dagen spolert. Trolig kraftig på gang med noen løp i kroppen etter litt pause (fullførte strålende til tredje på 16.0 full vei fra "dødens" i den nest siste starten), og 6-åringen har vunnet på solide 14.1 over 2680 meter tidligere i karrieren (21. juli i fjor).

En langløper av rang er også 6 Goldomaster snakk om, og vi synes den tøffe 7-åringn er vel lite spilt med sine 14 % denne gangen. Han gikk godkjent til femte på 15.9 over 3160 meter i den siste starten (kan dog bedre), og vi synes kuskebyttet til Per O. Midtfjeld er superspennende denne gangen. Østfoldingen er en rev på slike førstegangsoppsitt, og Dreamaster-sønnen trives helt fortreffelig på dagens arena (en fryktelig sterk statistikk å vise til på Bjerke).

Vår rangering V75-7: A: 4 B: 1-6 C: 3-10-2-11-8-7-5-9

V5-1, 1609 meter autostart
Et flott sprintløp for varmblodshester innleder denne V5-rebusen, og vi finner fem vinnerkandidater. Storfavoritt blir 10 Hope And Love etter hennes imponerende triumf på solide 14.1 første gangen ut for Frode Hamre, og 4-årshoppa skal tilmåles solide vinnersjanser på ny. Det er dog litt andre forutsetinger med bakspor nå, og hun møter litt bedre hester. Da garderer vi litt på de to største forslagene, og 4 Georgie Mae ser ut til å være en bra hest.

Sistnevnte står også i trening hos Frode Hamre, men det er Vidar Hop som skal kuske på lørdag. Hun vant to strake triumfer på den andre siden av kjølen før nyttår, og hun gikk da 16.8 over aktuell distanse med voltestart som best. Går trolig en 14-tid også denne, og da skal hun være seiersaktuell. Full form er det på 1 Ocean Pearl (vant på 16.3 sist), mens både 2 Anna Mona Hanover (ned en klasse) og 3 Spirit Of Forests (habil sprinter) krysses på det største forslaget.

Vår rangering V5-1: A: 10 B: 4-1-3-2 C: 9-5-6-7-8-12-11

V5-2, 1609 meter autostart
Et nytt sprintløp støter vi på i den andre avdelingen i V5-spillet, men her er det tolv kaldblodshester som skal i aksjon. Vi synes løpet ser litt åpent ut, og vi helgarderer da på samtlige spilleforslag. Tilbake som en vinner på fine 28.9 over aktuell distanse i den siste starten var 1 Karmøy Juni, men 5-årshoppa skal normalt ikke gå i tet (sårbar da). Klart best med ryggløp i det lengste, men her har trolig ikke kusk Kai Johansen noe annet valg enn å prøve å kjøre i tet.

Da kan hun bremse til slutt, og vi synes det er snakk om en favoritt i fare. Tapte for favoritten i den siste starten gjorde 2 Ty Li (holdt stabil god form nå på slutten), men Lome Elden-datteren kan fort få revansje på lørdag. Det har blitt galopp for 3 Løset Moemi i de to siste startene, men hun har gått kanonløp etter de utskeielsene (hun skal være tidlig aktuell feilfritt). Det er et spennende kuskebyttet på 7 Bleklijoker`n til Vidar Hop, og han bør krysses tidlig på lørdag.

Vår rangering V5-2: A: 1 B: 2-3-7 C: 9-6-11-12-10-6-8-5

Stort abc-system i V75!
Innleveringspris, kr. 2268.- (over fire bonger)
Stamme 11560 rekker (3*1*4*2*10*8*6)
5-7-15
4 Gigant Queen
1-2-10-12
5-8
A: 3 B: 5-6-7-13 C: 2-8-10-11-15
A: 8 B: 7-11-12 C: 2-3-13-14
A: 4 B: 1-6 C: 2-3-10

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V75!

Utfylling:

Bong 1, kr. 576.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 648.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 756.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 288.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Kommentarer til denne saken