*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

En glad amatør

Foto: hesteguiden.com

Terje Hanestad har hatt en rekke gode hester opp igjennom årene, og i kveld setter han seg opp bak vår banker for dagen.

26.05.09 11:09

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Vi garderer nemlig ikke 10 Doffen i den tredje avdelingen, og med løp i kroppen tror vi den speedige Lome Elden-sønnen legger dagens konkurrenter bak seg nedover Momarkens lange oppløp. Innsatsen til sølv (vinneren Plenkrutt var solid toer på 25.2 i V75`en nå på lørdag!) i årsdebuten på sterke 27.5 full vei var av beste merke, og med fine rygger fra start bør det ligge an til et pent utvendig par underveis.

To hester gjør opp
I den andre avdelingen pådrar 3 Væsterbo Likeness seg et relativt tungt favorittstempel, og i et løp uten de helt store kanonene bør Super Arnie-sønnen ha en topp vinnersjanse. Sagholen-traveren har levert fine løp stort sett i hel år, og at årets tredje triumf kan bli bokført her er slett ikke utenkelig. Vi er dog slett ikke sikre på at storfavoritten tar ned tetløpende 3 Moon Ulvholm fra utvendig posisjon, og sikrer oss med sistnevnte som kjøres av landets beste stallmannskusk Kristian Malmin på samtlige forslag. Speedy Herve-sønnen var litt under pari sist (måtte gå med sko), men forut for det var Anderssen-traveren stabilt god.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

En vinner fra tet på ny?
Et heftig sprintløp for varmblodshester venter oss i V5-4, og det er slett ikke utenkelig at 5 Enjoyment F. leder rundt om. Jobie Tempest-sønnen ser ut til å yte sitt beste kun fra spiss, og Per O. Midtfjeld satser nok alt på et kort ned startsiden bak den startkjappe krabaten. Favoritten utordres i første rekke av 7 Capital Invest som bør være forbedret med et løp i kroppen, og 9 Running Force som stadig er litt bedre enn raden.

Så smeller det?
Selv om V5-innledningen teller relativt få deltakere syntes vi det ser litt åpent ut, og vi tyr således til bred gardering. Favoritten 2 Stjernejerven går stadig gode løp, men Jærvsøfaks-sønnen ser ikke ut til å være enkel å vinne med. 1 Fin Fyr møter stadig bedre hester, og det må løse seg fra et litt sjanseartet spor. Klart mest spennende på kryssene er 9 Lex Maijon som en foreløpig 10-prosenter, og Gravdal-traveren som er klart på gang etter en liten down må her vurderes tidlig sammen med 6 Stein Vinn som står veldig fint inne i løpet.

Det hefter seg mange usikkerhetsmomenter rundt favorittene i stayerløpet som avslutter denne rebusen, og at vi kan få en vinner litt på kanten her er ikke utenkelig. 5 French Rhythm har vært håpløst usikker nå på slutten, men i en feilfri utgave er den sterke Arnaqueur-sønnen hesten å stå i mot til slutt. Klart bedre enn raden er også 13 Durango Kid, men voltestart er som kjent ikke Alv Richrop-sønnens ”likør” Flott til i sine springspor på 20 meter tillegg står duoen 8 Figo T. Dream og 9 Getaway Broline, og dagens distanse har de begge vist at de takler til fulle ved tidligere anledninger.

Storløp på Forus
Tradisjonsrike Stavangerløpet blir i kveld kjørt for noen av våre beste 4-åringer hvor 100.000 kroner venter vinneren, og en naturlig favoritt etter sin sterke triumf på flotte 15.5 full vei i den siste starten blir Geir Kihles 9 Best Boy Augustinu fra for ham et perfekt spor. Det finnes dog nok av sterke utfordrere, og en hest som 1 Alpha Romeo R.R. fra Øystein Tjomslands formstall er livsfarlig dersom det skulle klaffe med reisen undervis. Vi ser frem til et heftig oppgjør, og at den som står med laurbærkransen rundt halsen til slutt på sermoniplass trolig må vise frem en lav 14-tid er vi rimelig sikre på.

Klikk på bildet for å forstørre.

På sporet!
Som vi antydet i går følte vi at det nå var i ferd med å snu etter en litt tung periode med tipsene, og fy så nære vi var på Leangen i går på vårt største spilleforslag. Bankeren Thai Extremesatt klokkerent, men vi klarte kunststykket å ryke på ni hester i den andre avdelingen (tolv startende)... 26.747 til utbetaling!

Ekspertforslag
Vi tar nye tak i dag, og til løpene på Momarken i kveld har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 96, 384, 672 og 1260 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Kjøp en bong og se løpene på nrk.no nett-tvi kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag