En god investering?

Foto: hesteguiden.com

Vi satser i hvertfall på at vår banker for dagen skal gi oss klingende mynt i kassen i en rebus som fort kan gi fine penger.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Klikk her for å se vårt DD-forslag.

Dyktige Geir Mikkelsen har de siste årene på et relativt begrenset materiale fått frem en rekke gode hester, og med 9 Investor G.T. har sørlendingen gjort en fremragende jobb. Den tidligere ungheststjernen har kommet voldsomt tilbake, og etter de to siste sprintløpene på 13-tallet hvor kun gode Dr. Robert Johns har blitt for god tror vi det nå igjen er dags for seier. Det blir garantert tøft tempo på dette løpet, og fra sitt perfekte smygspor bør Rite On Line-sønnen få et optimalt løp. Dagens konkurrenter er mildt sagt over middagshøyden, og vi satser på at Mikkelsen-traveren avgjør dette løpet til sin fordel med sin fine speed til slutt.

Tallet er tre
I de to innledende avdelingen står våre utgangshester på det store systemet lekkert til, og at det dreier seg om en topp vinnersjanse for dem begge er vi rimelig trygge på. I V5-1 bør 3 X.O. Hornline ha et bra bud på føringen i løpet, og fra den posisjonen blir ventelig den kapable S.J.`s Caviar-sønnen vond å fange. 4-åringen vant greit uten å sprudle sist, men et par løp i kroppen bør ha gjort godt på Hamre-traveren. Tøffest i mot blir trolig duoen hjemmetrener Øystein Tjomsland sender ut, og vi krysser således tidlig for 9 Undulat Hornline og 12 Buddy. Førstnevnte er kapabel som få, mens sistnevnte har vist fine ting så langt i sin karriere.

I V5-2 syntes vi 3 Fodnes Bausen står fryktelig spennende til, og mot ikke alt for skarp motstand tror vi Lanem Sjur-sønnen skal ha en fair sjanse til å lede rundt om. 6-åringen viste seg veldig opplagt etter pause til seier på Forus 7. oktober, og noe tilsvarende kan her fort skje på ny. 10 Ravnfaks har blitt matchet i til dels tøffe lag hele veien, og Ravn Jahn-sønnen er trolig hesten å slå for vår favoritt.

Favoritter som innfrir?
I de to øvrige avdelingene støter vi på forholdsvis klare favoritter, men helt sikre på noen av de er vi ikke. I V5-3 blir 3 Taletta tungt betrodd, og i en feilfri utgave dreier det seg naturlig nok om en solid vinnersjanse på ny for den formtoppede Rigel Jo-datteren. Helt stø på beina er dog ikke 7-årshoppa, og vi tyr til bred gardering. 5 Direktøren ga oss en herlig DD-gevinst ved sin seier sist på Travparken, men en kjapp sprint er kanskje ikke Sjefen-sønnen`s likør?

13 Kongs Vethe`n blir naturlig nok mye betrodd i den fjerde avdelingen etter sin strålende innsats til seier på flotte 26.4 i den siste starten i ny regi, og 7-åringen blir vår utgang på det store systemet. Elding-sønnen har dog tidligere vist seg litt variabel, og det finnes nok av kapable motbud. Fin fremgang sist viste også 11 Gam Galant, og Tjomsland-traveren må regnes tidlig sammen med årsdebuterende 14 Trø Lyn. Se også litt opp for 6 Åspe Kvikk som feilet med en fremskutt plassering i sikte i den siste starten etter litt pause, og Spikeld-sønnen er veldig spennende på kryssene som en foreløpig 3-prosenter!

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 120 og 360 kroner.

På det største forslaget spiller vi et enkelt abc-system med en innleveringspris på 1188 kroner fordelt over fire bonger som du kan kjøpe her.