En gylden sjanse til å bli millionær

Gylden Balder sender oss inn i millionkampen på lørdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Gylden Balder sender oss inn i millionkampen på lørdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

En helt strålende V75-omgang er i vente fra Biri denne lørdagen, og vi lanserer en KLINK banker mot 32 millioner. En ny herlig opptur i vente?

En interessant helg er over oss, og den ene godbiten avløser den andre. Fra Biri lørdag så er det V75 + NM for varmblods som gjelder. Fra samme bane søndag så venter kamp om heder og ære i finalen av Prinsesse Märtha Louises Pokalløp. På kvelden om søndagen så er det duket for en GEDIGEN JACKPOT fra Harstad. Hele 775.285 ligger altså ekstra i V65-potten. Vi kommer selvfølgelig tilbake med fyldige tips til begge baner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Leangen sist lørdag så spilte vi inn over 120 000 i V75-spillet på Eksperten, og ett av våre V75-system suste inn. Fra Biri denne lørdagen så er vi på jakt etter enda større penger, og knaller til med en del ordentlige lekre bud som kan sørge for full fyr i bonghaugen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder løpene fra Biri denne lørdagen så er det NM for varmblods som er høydepunktet på det sportslige planet. Blant hoppene er det jevnt, mens blant hingster/vallaker så tror vi klart mest på vår nye stjerne Support Justice.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Biri:

V5: kl.14.10

V75: kl.15.00

V4: kl.16.06

DD: kl.16.48

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagens V75-tekst fra Nettavisen:

V75-1 : 7 Gylden Balder – Etter at den skuffet litt i Trondheim nest sist så var Gylden Balder tilbake for fullt nå sist. Er med på en beintøff innledning, men likevel så ble vi overrasket over at Kai valgte å slippe teten til Tekno Odin. Huker så hjul med Briskeby Rauen i den siste svingen, og på oppløpet. Skyter flott fart når den får sene luker, og hadde Kai valgt å sitte i tet denne lørdagen så er vi rimelig sikker på at Gylden Balder hadde vunnet årets NM. Her har Gylden Balder et rent straffespark foran seg, og har ikke de små urolighetene rundt et «trenerskifte» gjort noe med formen på Gylden Balder, ja, da taper den ikke dette løpet, og vi åpner med en klar banker mot millionene.

8 Briskeby Rauen – Har virkelig tatt steget opp til de beste, og den var bunnsolid nå sist i NM. Har stor fordel av distansen, og står klar til å overta om favoritten har en dårlig dag. 9 Timian Scott – Har skuffet mye i år etter et strålende fjorår. Opptrer ustabilt, men på kapasitet så er det en topp tre hest i innledningen. 6 Fetter’n TG – Står 20m billigere ute nå kontra NM, men i et så lite felt så betyr det null. Har dårlig vinnerskalle, men kan selvfølgelig være trippelaktuell på sin fine form.

Vår rangering : A : 7 B : 8-9 C : 6-4-1 D : 3-5-2

V75-2 : 13 Vill Dina – Et HØYINTERESSANT hoppeløp står for tur, og her knaller vi til med et supersjokk i totoen. Når det gjelder Vill Dina så har det vært en hoppe som vi tidligere har holdt høyt. Slet dog med diverse problemer i fjor, og den kom også sent i gang i år. Har løftet seg enormt mye de siste to startene, og løpet sist på Leangen er av det helt svette slaget. Leverer et meget sterkt oppløp, og da klaffet det egentlig ikke noe spesielt godt på veien. Vi har 23,1 s 1000m, og da hadde den GOD spenst over mål! Står alene på tillegget her, og vil få kontakt med dem foran tidlig. Har stoff i seg til å kjempe helt i toppen, og denne uspilte hoppen skal med på alt av seriøse bonger.

10 Lome Oda – Kom ut skoløs sist, og den var helt strålende etter galopp. Får litt melkesyre tilslutt, men da skal man tenke på at den viste 22,3/1000m etter galoppen… Blir trolig prøvd skoløs igjen, og den må passes! 7 Vesle Frøken Støen – Kretsen rundt denne har Hoppe-Derby i tankene, og det bør man huske på her. Det er langt i fra sikkert at de vil «bånne» den nå. Er uansett så bra at den selvfølgelig skal regnes. 11 Urd – Falt helt i sammen i aksjonen sist, og med tanke på at det er under 14 dager siden så kan de ikke ha sprøytet den. Det gjør oss svært usikker, for den travet ELENDIG siste 300m sist. Har den fått litt alternativ hjelp, og fungerer som den skal igjen så dukker den selvfølgelig opp der fremme. Er uansett litt for mye spilt etter vår smak.

Vår rangering : A : 13-10 B : 7-11 C : 3-5-8-6-1-4-2-12-9

V75-3 : 9 Nozler – Har gjort noen helt «sensasjonelle» løp de siste gangene, og at den ikke har fått vinne skyldes tilfeldigheter. Nest sist så sitter den sist, men avslutter altså noe så helt utrolig rått. Vi har 08,2 s 500m på klokken, og det var mye krefter igjen på tanken. Nå sist så feiler den tidlig, taper mye, men opphentingen var kolossalt sterk. Viser 11,4/1000m etter feiltrinnet, og den FLYR over mål ute i banen. Uten hinder på veien denne lørdagen så skal dette dreie seg om en BRA mulighet!

1 Pico’s Boy – Har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den var solid til seier sist. Sliter dog med en hovsprekk, og det gjør oss noe usikker. Skal uansett tidlig på. 3 Black November – Er en ordentlig formbombe! Nest sist så gikk den 13,4 s 1000m i kulissene uten at den fikk betalt for det da. Nå sist i Sverige så gjør den et enormt løp etter at den ble brukt knallhardt underveis. Ble da plukket ned helt oppunder mål. Er garantert med der foran i en feilfri utgave, og distansen takler den bedre enn noen andre i feltet.

Vår rangering : A : 9-1-3 B : 4-14-15 C : 11-8-10-6-2-7-5-12 D : 13

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4 : 9 Seaborn Simona – Dette kan vise seg å være en godbit på lørdag. Riktignok så imponerte den ikke noe veldig i monteløpet nå sist, men den har vært solid i vanlig trav før det. Den var UTROLIG tapper i nederlaget nest sist. Havner da i dødens på kanonen Attorney Hanover, og er kun tre tideler slått av denne. Tiden som den noterer er kruttsterk. Tredje sist så avslutter den som en vind, og kjører Amanda litt tidligere da, ja, da senker den en av våre beste – Thai Broadway. På lørdag så står Seaborn YPPERLIG til i en startrask rygg, og den vil få drømmeløpet i andre/tredje utvendig. Kommer på lette bein når de andre har kjørt i fra seg, og detonerer en aldri så liten overraskelse i årets NM!? SPILLES!

4 Olympic Image – Vant NM i 2012, og den var solid da. Har fått en ny vår etter den kom inn på stallen til Per Ludvig Nilsen, og nå sist i Sverige så ser den helt RÅ ut i målgangen med alle kreftene sine i behold. Vi har 12,4 s 900m på klokken. Kommer med gode rapporter i ryggen, og den skal tas på alvor. 8 My Happiness EP – Vant NM i fjor, og Bo melder om en hest som skal være like god i år. Vi kjøper ikke slik info helt, for den var slett ikke som best sist, og den har vært ytterst sparsomt startet i år. Her må det ha vært ting i maskineriet som ikke har vært som det skal være, og når den blir såpass tungt betrodd så kan ikke vi gjøre annet enn å spekulere.

Vår rangering : A : 9-4 B : 8-3-10 C : 1-7-12-11 D : 6-2-5

V75-5 : 11 Prince Coral – Er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto, og selv om den kanskje ikke var helt på topp sist så ble det allikevel sikkert. Distansen nå er normalt sett et pluss, og klaffer det litt på veien så er den HET denne lørdagen. 12 L’orage – Var strålende på Jarlsberg sist, og man skal heller ikke glemme at den på Biri tredje sist slo enkelt en hest som Quickstile. Har stor fordel av distansen, og den har en BRA mulighet til å runde alle.

9 Quickstile – Gikk et bra sprintløp nå sist, og den holder sin jevne fine form. Dukker normalt sett opp i fremste rekke påny. 10 Step Down – Ble sjenert sist, og den fikk «en mil» fram. Gjør en helsvett opphenting i 12 fart, og har ikke det løpet «drept» hesten så blir den meget spennende å følge her. 5 High Photo – Var innblandet i en kraftig hjulhekt nå sist, og den fikk løpet sitt spolert da. Kom meget bra tilbake i kulissene. Er lynkjapp ut den motsatte veien på volte, og kommer den seg foran så kan den lede lenge/eventuelt slippe og få det fine løpet i rygg leder.

Vår rangering : A : 11-12 B : 9-10-5 C : 2-7-1-6-3-8-4

V75-6 : 9 Support Justice – Presterer denne som best på lørdag så vinner den. Har en råhet som ingen av de andre i feltet har, og det blir som oftest utslagsgivende på en slik distanse. Den var smått fantastisk i nederlaget mot BBS Sugarlight sist. Havner da i dødens, men får ikke vinne selv om den viser sensasjonelt sterke 08,4 s 1000m! Har en skalle, en innstilling, som de færreste har, og for oss er Support Justice en klar favoritt til NM-gullet.

8 Juliano Rags – Har nok en tilsvarende tøffhet som Support Justice, men i våre øyne så gjør den sine beste løp i Sverige med pisk. I Norge har den vært veldig sløv uten pisken, og når den dessuten trolig må gjøre hele jobben selv denne lørdagen, ja, da kan ikke den plasseres høyere opp enn et andrevalg. Juliano Rags var gedigen i Sverige sist, og kommer med toppform. 7 Thai Broadway ble hindret på Jarlsberg sist, men leverte likevel et løp kun på det jevne. Klaffer det optimalt her, og at den får spare speeden til det gjenstår 300m så er den likevel ikke helt ueffen selv om distansen ikke er noe pluss. 5 Mc Steamy – Sliter med aksjonen selv om det alltid er gode rapporter på den når den kommer ut etter pauser. Er veldig bra på sitt beste, og på ren tøffhet så er solid. Kan være trippelaktuell om den fungerer som best. 2 Mr XF Royal – Vil de nok sitte foran med, men hvordan er egentlig formen? Klappet sammen i Frankrike, og etter det så har den ikke vært som aller best. Får den bare litt trykk på seg så nekter vi å tro at den kan stå imot Support Justice tilslutt. Her bør man være happy med en tredjeplass.

Vår rangering : A : 9 B : 8 C : 7-5-2-1 D : 4-3-6

V75-7 : 9 Jærvsø Ole – Slet med aksjonen tidligere i år, og Øystein fant ikke helt ut av den da. Viste enorm fart, men måtte innom disse galoppene. Som trener overlater ikke Øystein noe til tilfeldighetene, og han prøvde derfor å flytte den ut på sitt treningsanlegg i Søgne hvor hestene blir ridd med i dyp sand. Dette slo MEGET heldig ut for Jærvsø Ole, og vi har ALDRI noen gang sett den finere enn sist. Går 21,0 s 1000 / 19,8 s 500m, og den plukker altså ned gode Tin Tveiten oppunder mål. Fungerer den slik denne lørdagen så skal noen og enhver få kjørt seg, og slik vi ser det så er dette feltes beste hest. Legg merke til at SOW får et gjesteoppsitt på den da Øystein er opptatt for dagen.

6 Bokli Vind – Reiste i galopp kort etter start sist, og den gjentok galoppen senere. Det gjør oss usikker. Man skal ikke glemme at denne har vært i form lenge, og på lørdag så er den dessuten tøffere ute enn noen gang. Må ha en topp dag om den skal vinne. 1 Alsaker Piril – Er betydelig bedre enn raden, og den kan sjokke på lørdag. Bare glem løpet sist da det ble feil. Den feiler i fra seg en god premie nest sist, og den gikk pigg i mål uten å helt få sjansen tredje sist. Har slitt med upassende oppgaver over en lengre tid, men på lørdag så ser det endelig MYE bedre ut igjen. Glem ikke at når Vidar Hop kjørte Alsaker Piril fra 15.01-14.05 før i år så kammet de med seg fire første, en andre, og en tredje. Vidar passer YPPERLIG på den, og vi gir den en klar skrellmulighet.

Vår rangering : A : 9 B : 6-1-10 C : 2-12-3-5-4-8 D : 7

Litt om V5-1 + V5-2

V5-1 : 8 JC Amber – Et dameløp innleder denne lørdagen, og dette løpet er en ordentlig nøtt. Draget vårt blir kjørt av rutinerte Berit Tveter Alm, har fått tre løp i kroppen sin, og den ligger stadig i skorpen. Kan ikke få et finere løp når det gjelder motstand, og den er verdt et forsøk i innledningen. 3 Chiaro Di Luna – Er 100% ukomplisert, og dette er en fin hest å kjøre i slike løp. Har gjort bra løp på slutten, er kjapp ut, og den skal passes i fra ypperlige betingelser. 6 Pine King L. – Er god nok i massevis på kapasitet, men den er slett ikke enkel å kjøre. Får dog rutinerte Ragnhild Sveen opp her, og med fine rapporter i ryggen så roper vi et aldri så lite varsko.

Vår rangering : A : 8-3-6 B : 7-1-5 C : 12-4-11-9-10 D : 2

V5-2 : 1 Silver Light – Feilet i fra seg en bra premie nå sist, men hadde uansett ikke sin beste dag. Er kjapp ut bak bilen, og tilbake i normal form så snakker vi her om en flott mulighet. 7 Bruno Di Quattro – Kommer ut etter en liten pause grunnet mangel på løp. Får en tøff reise denne lørdagen, men det takler den. Dette er det opplagte motbudet til Silver Light. 2 Ramona’s Fighter – Er i bunn og grunn en ordentlig bra hest, og når den her endelig står helt riktig til så er den ikke helt ueffen. Dette kan helt klart være en joker i leken.

Vår rangering : A : 1-7 B : 2 C : 3-5-9 D : 8-10-6