*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

En halv million innspilt lørdag kveld

Foto: Norsk Rikstoto

Espen Edvardsen fikk superklaff i V65 lørdag kveld og søndag er det jackpot i V64 på Väggeryd.

Denne artikkelen er tilrettelagt og redigert av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Det har ikke vært marginenes uke for Sportspills traveksperter dette og lørdagens V75 på Biri var intet unntak. Men under lørdagskveldens V65 fra Kalmar så sa det påny pang. Friske Espen Edvardsen lanserte 2. valget 8 Jeans N. Overhalls som banker i V65-1 og fra dødens var hesten solid vinner. Sjuendevalget 9 Trixie Value var krysset på fem hester i V65-4 og niendevalget 13 Super G. var krysset både på det mellomste og det største V65-forslaget her på Nettavisen. De som da leverte det mellomste forslaget (innl.pris kr 588) kunne dermed kvittere ut 26 582 kroner, mens de som leverte det største forslaget (innl.pris kr 1440 kr) kunne hente hjem 29 973 kroner.

Klikk her for å kjøpe andeler i Espens og Rickards andelslag på Eksperten til V64-løpene på Väggeryd

I tillegg gikk åtte andelslag på Eksperten inn med seks rette og ca 30 000 tilbake også på hvert av dem. Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto søndag morgen viser at våre lesere dro inn 235 288 kroner på hans tips her på Nettavisen og dermed det ca 500 00 kroner tilbake for våre lesere på Espens kupongforslag lørdag kveld.

Søndag er det en rekke spillmuligheter for oss nordmenn. Vi starter opp med V4 og galopp fra Jägerso galoppbane, fortsetter med storveis jackpotomgang i V64-spillet fra Väggeryd (nesten 1,8 millioner kroner ekstra i sekserpotten). Deretter avsluttes det hele med enkel V5-omgang fra Harstad og ikke minst en herlig V65-omgang fra Sørlandet.

Innleveringsfrister Väggeryd
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det er uten tvil på Väggeryd det er mest fristende å sette innsatser denne søndagen. 1 733 850 kroner er den eksakte summen som overføres til dagens sekserpott og da ventes det over 10 millioner i V64-omsetning i ettermiddag. Vår svenske travekspert Rickard Hansson har selvsagt også satt opp diverse andelslag til ettermiddagens jackpotomgang og har jobbet 15 timer med omgangen.

Klikk her for å kjøpe andeler i Espens og Rickards andelslag på Eksperten til V64-løpene på Väggeryd

Kan ikke spilles i mot
Daniel Redén er en kusk/trener som sitter i en enorm flyt for tiden. Vi var inne på det at han har en helt fantastisk statistikk så langt i år. Han har tatt 32 trenerseiere så langt i år og har flotte 22 i seiersprosent. Sterke tall! I dag sender han ut flotte 3 Twigs Tiffany som er ei hoppe som virkelig har vokt inn i klassen blant de aller beste hoppene i Sverige. Hun er rask fra start, lettplassert og ikke minst har hun ”vinnerskallen”. Vi ser ikke bort i fra at Twigs Tiffany går ut mot de aller beste i klassen, på Solvalla siste helgen i mai.

1 Bonnies Maggie er lynrask fra start, og vi tror neppe Twigs Tiffany kommer seg forbi den i startøyeblikket, men vi er sikre på at Fredrik Persson vil ha rygg med 6-åringen. Når Daniel Redén sender fram Lindy Lane datteren, vil vi tro Persson gjerne vil ha rygg på den form toppede Twigs Tiffany. Hun imponerte stort i seiersløpet sist på Solvalla hvor hun trykte seg til tet ut på den første langsiden, og holdt siden unna for Melander traveren Digital Darling. Dette skal bestemt være en solid vinnersjanse i fra tet, og vi spiller banker.

Knutsson innleder og vi går i mot favoritten.
Kent Knutsson er en trener som kanskje er best kjent som mannen bak stjernene Västerbo Paradise og Max Flukt. Knutsson er kjent for å få fram mange sterke hester, og sistnevnte vant jo i sin tid Harper Hanovers lopp på Solvalla i 2005, som var over distansen 3160 meter. I dag sender han ut stallhesten 11 Do It Komp som kommer ut på samme distanse som Max Flukt vant på i 2005. 5-åringen som skal kuskes av flyt kusken Kim Eriksson, som sikret fine gevinster for spillerne her i sportsspill i går, med vår banker Jean’s N.Overhalls som vant V65-1 sprettlett fra dødens.

11 Do It Komp er en hest som trener Knutsson har hatt stor tro på, og som han forventer mye av på sikt. Spotlite Lobell sønnen kommer nå ut etter en liten pause, men rapporteres å trene strålende. Han skal samtidig trave uten sko i dag, noe som er et stort pluss. Distansen er samtidig helt perfekt siden hesten er mer sterk enn speedig. 5-åringen vant 5 av 15 løp i fjor, og tre av dem var over stayerdistanse. Vi ble mektig imponert av Do It Komp på Solvalla 25/11 i fjor hvor han lekte med gode konkurrenter som, Hunch Alo, Global Manhatten og Vulcan Brick for å nevne noen. I dag står han i et perfekt springspor i volten, og vi ser ikke bort i fra at Kim Eriksson fort sitter tidlig i tet. Da skal dette være en solid vinnersjanse og vi bankerspiller både på det minste og det mellomste V65-forslaget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag