En happy vinner

Foto: Hesteguiden.com

Ticmosic innfridde vårt bankertips sist torsdag som tredjevalg

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen, Øvrevoll

Sist løpsdag brukte vi Eva Sundbye trente Ticmosic som banker og han innfridde. Denne løpsdagen sender samme trener ut 6 Happy Larry i siste avdeling. Han var god i siste start da han var annenhest etter Carius. Nå møter han enklere selskap og skal vinne dette løpet. Dagens banker.

Innleveringsfrist V5 Øvrevoll kl 19:10
Lunsj Bjerke (frist kl 13:37)Sola skinner på Kolle
Klosterskogen torsdag (frist kl 18:35): Høitomt igjen

V5-1:
En rekke gode hester til start i dette løpet . 4 Giant Sandman har vært meget god over denne distansen. Det var tydelig at derbydistansen på 2400 meter var for langt. Men han møter mange formsterke hester. 10 Royal Power er en god hest. Skuffet noe siste men hadde da mye vekt på en noe tung gressbane. Vil helt sikkert sette preg på dette løpet. 3 Lazy Lord har vært jevnheten selv denne sesongen. Distanse og bane er perfekt. 2 The Pirate viste 5. august at han ikke helt har glemt gamle takter da han var kun lengden bak Lazy Lord. Det skal lite til før han kan få med utfallet å gjøre. 9 Half Pint Bill har vært litt opp og ned i det siste men går veldig ofte bra på Øvrevoll. Femteplassen bak Fricoteiro i Stockholm sist av brukbar. Distansen nå er perfekt.

V5-2:
Et åpent løp hvor mange kan vinne. Helgardering kan være melodien. Vi tror mest på 14 Zafirah men hun har mye vekt på ryggen. 10 Richelle vant to strake men var blek i siste start uten at jeg vet årsaken til det. 7 Rainbow Barrel kan være et alternativ. Liten vekt og forholdsvis god stabil form. 3 Wattan har blitt bedre og bedre denne sesongen og kan vinne dette løpet.

Her kan du levere våre V5-forslag

V5-3:
Nok et løp med gode hester. 8 Beluga har kun startet tre ganger denne sesongen med en seier og to annenplasser som resultat. Normalt er Wido Neuroths hester klare når de starter og i dette selskapet må han ha en god mulighet. 10 Nosferatu har vunnet over denne distansen tideligere i år og kan gjenta bedriften. 4 What Budget var god på derbydagen og klaffer opplegger er hun med i teten. 3 Osorios Trail fant derbydistansen alt for lang. Nå er det litt kortere og han er en outsider.

V5-4:
12 Most Wanted skal vinne dette løpet etter prestasjonen 19. august . Det er en utfordrer og det er 10 Lili Marleen . Det burde holde med disse to på bongen.

Her kan du se Sportspills ekspertforslag

V5-5:
Et sprintløp uten de helt store sprinterne til start. 6 Happy Larry var knepent slått av Caerus over denne distansen i sin siste start. Det burde være mer enn nok til å vinne dette løpet. Trener Eva Sundbye har godt tak på denne typen hester og han rapporteres å være god i trening. Dagens banker.