En herlig jackpotomgang i vente

Talentet Champione Center har en bra sjanse i finalen av dagens jackpotomgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Talentet Champione Center har en bra sjanse i finalen av dagens jackpotomgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi har en spennende jackpotomgang i vente fra Jarlsberg. 239.909 ligger ekstra i sekserpotten, og vi gir full gass i jakten på de ekstra kronene!

En helt MAGISK helg er i vente for vi som er glad i trav og galopp. Moroa sparkes i gang allerede kl 12.45 fra Solvalla. Deretter venter Jarlsberg med jackpot i sitt V65-spill, og der må bongene være levert senest kl.18.30. Fra Sverige samme kveld så er det som vanlig V64, og denne gangen er det Romme som står for løpene med start kl.19.08. Her er det også JACKPOT med hele 1 020 754 ekstra i potten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På lørdag så venter en helt fantastisk V75-omgang fra Sørlandet, og her går det trolig mot svært store kroner for dem som kommer til lukene. 35 millioner ligger i V75-potten. Om søndagen så er det duket for årets høydepunkt på Øvrevoll med galoppderby samt et internasjonalt V64-spill. Våre galoppeksperter er virkelig i storform, og fra Øvrevoll torsdag så satt to av våre systemer på Eksperten. Totalt spilte vi inn over 80 000,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Jarlsberg:

V65: kl.18.30

V5: kl.19.41

DD: kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Jarlsberg som det skal dreie seg om her er det altså JACKPOT i V65-spillet. Kr.239 909 ligger ekstra i potten, og vi skal til lukene med følgende objekter:

V65-1 : 2 Denver – Var bra sist, og Frode var skikkelig fornøyd med sin springer for dagen. Har her trukket det beste sporet av favorittene, og den er derfor en motivert favoritt. Vi er ikke helt sikker på om den kommer veldig tidlig til tet da det vil bli laddet på utsiden her, og den kan neppe svare hester som Credicity/Pavie Vang/Tamil Image. Dermed så trenger ikke det å bli en spasertur mot tet, og dermed så velger vi å spekulere litt her. Legg også merke til at både Denver og Thai Cardinal er ny i denne klassen. Vi føler derfor at det er litt spennende å spekulere imot favorittene her.

V65-2 : 1 Romero ML – Var med på en luftig 11 åpning sist, men var uansett under pari for dagen. Gangen før så ble den sittende bom fast, og da hadde den alle kreftene sine i behold. Har denne fredagen et NYDELIG løp foran seg, og vil normalt sett lede dette løpet svært lenge. På en rask bane blir den ikke lett å fange, og denne frekkisen må bare prøves her. OBS!

V65-3 : 2 Speedy Jordan – Har MYE inne, og den er betydelig bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Den varslet full form i Sverige nest sist, og seieren nå sist på Kala var ingen overraskelse selv om oddsen tilsier noe annet. Løpet som den gjør nå sist på Kala i regnværet var strålende bra etter to sjeneringer og galopp. Distansen på fredag anser vi kun for å være et pluss, og denne luringen kan fakta slå til igjen. OBS!

V65-4 : 1 Space Bee – Blir altså utstyrt med en kusk som aldri har vunnet løp før, og det er selvfølgelig sjansebetont selv om det dreier seg om et ungdomsløp. Hadde vi for eksempel hatt Kvasnes opp her så hadde dette dreie seg om en banker, men en bra sjanse skal den uansett ha. Har sett utrolig bra på slutten, og den følger bilen i fra start. Bør ta seg av dette løpet, men man kan aldri være helt sikker med en såpass fersk kusk.

V65-5 : 3 Flammen Julie – Er en 4-åring under utvikling, og den så MYE forbedret ut nå sist etter pause. Takter da veldig bra om etter sene luker, går pigg i mål, og vi har 27,8 s 500m på klokken med krefter igjen. Står spennende til på strek denne fredagen, og fortsetter den der som den slapp sist så er den ikke ueffen i et løp med MYE ustabile hopper på farten.

V65-6 : 7 Champione Center – Her er det STOR forskjell på 3-åringene, og draget vårt er veldig bra. Den ble speedet ned i debuten nest sist av svært gode Jaccaroo, men da går den 13,1 s 500m. Nå sist var det lekestue fra tet. Skal ikke ha problemer med å notere en lav 16 tid over denne distansen, og med tanke på hvor spesiell Hades Håleryd var på Bjerke nå sist så mener vi bestemt at Champione Center skal stå først på ranken.