En herlig start på uken

Vidar Hop blir vår bankerkusk i fra Biri. Foto er ved : Eirik Stenhaug
Vidar Hop blir vår bankerkusk i fra Biri. Foto er ved : Eirik Stenhaug

Vi er klar for en fantastisk start på uken! Fra Biri har vi nemlig jobbet frem et herlig bankerspill samt mye annet snadder. Ny opptur i vente?

Sportspills meny mandag:
V64 Halmstad: Carsten byr på et mulig dansk sjokk
VM-tips 1: Er Nederland gode nok?
VM-langskudd:
Australia kan ryste Spania
VM-tips 2: I kveld blir det Oscar-fest
Tennis Wimbledon: Nettavisen vurderer turneringen

En ny uke står for tur og Nettavisen Sportspill ønsker sine trofaste lesere velkommen. Leangen er ferdig med sitt midtsommertrav og kommende helg er det Forus som har trippeltrav. Utover dette er det høydepunkter gjennom hele uken og mandag er det trav i Bollnäs, på Biri og i Halmstad.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Sørlandet søndag så ble det kling i kassen for to av våre V5-Eksperten bonger. Siste info bongene som kostet Kr.200 per andel suste nemlig inn med Kr.67 380, og totalt spilte vi altså inn enorme Kr.134 760 i V5-spillet. Hadde du satse Kr.200 på vår siste info bong, ja, da kunne du ha hentet ut Kr.13 476 på din andel. Vi gratulerer dem som var med på de bongene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Biri denne mandagen så gir vi gass påny, og er mer enn klar for en herlig start på uken. Bankeren vår, en hest som vi tror mye på, ja, den trenger faktisk ikke å bli noen favoritt i spillet, men dette taper da ikke Fay i V65-6!? I menyen ellers er det interessant, og dette kan ende med flotte kroner!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Biri :

V65 : kl.18.30

V5 : kl.19.41

DD : kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Objektene i fra Biri :

V65-1 : 1 Ulan Bator – Har kommet fantastisk fint tilbake etter problemer, og den har vært god etter sitt lange avbrekk. Den var positiv når det løste seg nest sist, mens den kontrer til seier på streken nå sist. Er veldig kjapp i uttaket, og på en rask bane så finnes det ikke en grunn til at Knut Arne Ødegaard skal slippe teten her. Burde ha en fin mulighet til å lede dette rundt om, og vi ILER til med førstevalget.

V65-2 : 3 Renoir Simoni – Har fått seg to løp i kroppen etter sykdom, og her er det vinnerform pågang. Den så fin ut etter sene luker nå sist, noterer seg for en sterk tid, og vi gav den et pluss i kanten. Vinner av det løpet var Quickstile, og en slik solid hest finnes ikke i dette feltet. På mandag så er vi veldig inne på at Renoir Simoni suser til tet, og fra den posisjonen så må dette dreie seg om en kanon mulighet i helt riktige omgivelser. SPILLES!

V65-3 : 1 Tysvær Elling – Dette er en traver som Stian Eilefsen brukte VOLDSOMME ORD rundt i fjor. Han var kanon lyrisk til hesten, og den avslørte også en flott kapasitet i noen av løpene. På Jarlsberg 5.Juli så vinner den med 40m, og den var helt suveren. Har nå kommet inn på tallen til Jens Kristian Brenne, og dette er en gutt som ikke pleier å snakke med blokkbokstaver. Når han da forteller om en hest som har gjort unna treningsarbeidene på en utmerket måte, og at han er optimist før dette løpet, ja, da synes vi det er mer enn spennende. Før så er det Rokkan, og Eilefsen som har kjørt denne, og når vi nå får «MESTER» Eirik opp i vognen så kan ikke vi gjøre annet enn å tro hardt. Må bare prøves nå, neste gang kan den nemlig være «oppbrukt» som et solid objekt…

V65-4 : 9 Moon Dreamer – Så ikke noe fin ut i Finland tredje sist etter pause, mens det ble veldig riktig for den på Sørlandet nest sist. Da viste den dog litt av sitt gamle jeg. Nå sist på Bjerke så var den bare dårlig. Hadde vi vært helt sikker på at Moon Dreamer var tilbake på sitt beste, ja, da kunne vi ha satt husleien på han her. Vi er dog ikke sikker på formen for tiden, men den blir uansett en klar favoritt nå. Fra andre omvendt på tillegget så er nok SEL på rask vei fremover direkte med Moon Dreamer, og motstanden skremmer ikke. Mulig at den skal testes med tanke på BA i August, og så får vi se om Wolden traveren er tilbake for fullt.

V65-5 : Eikprins – Dette er en traver som vi liker, og det er en traver med riktig innstilling. Kom ut sist etter en lengre pause, og den gjør en helt strålende sisterunde. Vi har 25,3 s 1000m på klokken, og den avslutter feiende flott med krefter igjen. Har tidligere vært ute mot Elmer, Nordlirappen, Norheim Jærv, og hester av et helt annet kaliber enn hva den møter her. Burde ha en fantastisk bra sjanse om det ikke skulle bli helt feil på veien, og vi tror hardt!

V65-6 : 1 Fay – Har et gaveløp foran seg denne mandagen. Debuterte altså for Stall Hamre i 3-års eliten for ston på Solvalla nest sist, og selv om den får maks der så gjør den et fullt godkjent løp mot en helt annen verden av hester kontra det som den møter her. Nå sist så var hun med på en luftig 07 åpning, og første 1000m ble passert på 12,6. Får maks, men vi synes at den holder bra med tanke på den brutale åpningen. Nå sitter Hop seg opp i fra et helt perfekt spor, og det vil overraske oss mye om denne ikke leder rundt om. Topp mulighet, og for oss er dette dagens beste bankerspill.