En herlig V5-banker på Biri

Vi går i mot storfavoritten i V5B-finalen, og singelstreker danskeimporten Lis Dalimo på Biri i kveld.

Klikk her for gratis V5B-tips.

Her kommer Nettavisens DD-forslag.

Klikk her for å laste ned program.

En klink vinner på direkten!
Vår klare banker for dagen blir nykommeren 4 LIS DALIMO. Zoogin-datteren debuterer i regi Trond Anderssen, og treningsrapportene er positive uten at han helt vet hvor god hoppa er, men det vet vi...

5-årshoppa, som kun har startet åtte ganger, og tjent snaue 62 000 er en hest langt over snittet. I Ålborg 6. august tok hun en sterk seier på fine 18.2 full vei, uten på noen som helst måte å ha føling med sine konkurrenter. På Charlottenlund 24. august satt hoppa i femte innvendig underveis fra sitt tolvtespor, og leverte en avslutning det luktet svidd av til andre på 17.7 full vei.

Den mest interessante starten er selvfølgelig hennes siste start på Ålborg 14. oktober hvor hun fikk tredje på meget sterke 15.9 full vei. Det løpet var Dansk Hoppechampionat for 4-åringer, hvor hun støtte på de beste i årgangen. Vinneren var stortalentet Lupo Bianca, som var godt klar av de øvrige på sterke 15.4 Vår banker for dagen var lite betrodd som en 70-oddser, og ble kjørt avventende i det femte paret utvendig før hun kastet loss 700 igjen. Avslutningen var av det solide slaget, og hun hadde klart størst fart over mål, og så riktig fin ut.

Man skal også merke seg at Ålborg ikke er av de kjappeste banene i Danmark. I de startene hun har galoppert har hun enten startet på volte eller stått i andre rekke bak bilen. Etter de rapportene vi har fått skal Andersentraveren være kjapp i vei bak bilen, og vi tror på ledelse fra start til mål. Vi snakker her om en herlig 27-prosenter!

To hester gjør opp
Vi mener bestemt at 1 Running Force og 7 Red Williams er snakk om de to klart beste hestene i den tredje avdelingen. Førstnevnte viste under fjoråret at han kunne kjempe med de beste innen årgangen på full form, og Running Sea-sønnen har tidligere vist seg god etter pause. Sistnevnte sliter med helsen, men kan her ”blåse” til tet, og lede rundt om for fremadstormende Kristian Malmin på en god dag.

Er Running Force og Olav Mikkelborg en vinner direkte etter pause, i V5-3B på Biri i kveld?
Er Running Force og Olav Mikkelborg en vinner direkte etter pause, i V5-3B på Biri i kveld?

De tre øvrige V5B-løpene ser på forhånd veldig åpne ut, og det kan fort komme noen overraskelser.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 480 og 1.440 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.