En hjerteknuser på Biri

Heartbreaker V.S. og Bjørn Steinseth.
Heartbreaker V.S. og Bjørn Steinseth.

Heartbreaker V.S. og Bjørn Steinseth blir store favoritter i V65-spillet på Biri fredag kveld, men hesten skal ha en solid vinnersjanse.

Sportspills meny fredag:
V75 Momarken lørdag: Damene viser vei i millionjackpotten
V64 Romme: Millionjackpot med Per
Dagens oddsdobbel: Hjemmeseiere til flott odds

Tippekupongen fredag: Brann-nerver i helspenn

Da er det bare å ønske velkommen til en fantastisk travhelg med godbiter fra ende til annen. Lørdag er det nemlig JACKPOT i V75-spillet om lørdagen fra Momarken med hele 3 107 010 ekstra i potten. Dagen etter fra Solvalla så er det duket for en ekstra V75-omgang hvor du kan stikke av med hele 18 millioner. Akkurat det er vel ikke feil på en søndag?

Fredag er det dog nok å bryne seg på, og som vanlig er det Solvalla som immleder fredagen med V65 og V4. Til kvelden er det Biri som tar over stafettpinnen her hjemme med V65, mens Romme byr på stor jackpotomgang i V64-spillet fra Sverige. Da det ikke ble utbetaling for fire rette i Boden torsdag kveld, venter det 1 113 572 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Til tross for at folkebankeren Peel And Stick innfridde i V65-6 og i tillegg Thess Prinsen vant som klar favoritt i V65-4, ble det meget solide 165 207 kroner i utbetaling for seks rette. Nettavisen måtte dessverre nøye seg med fire godt betalte femmere på sine mellomstore forslag, og all den tid vi hadde rangert dønn sistevalget 11 Noble Rite som vårt sjettevalg i V65-5/V5-2 var vi nære. Det største V5-forslaget (innl.pris kr 945) hadde markert for sju hester i V5-2 og der fanget vi Noble Rite. De som fulgte det forslaget kunne kvittere ut pene 7 349 kroner.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Rekord for Steinseth
På Biri er det fine løp, både sportslig og spillemessig. Den aller største favoritten dukker opp i V65-2 og det handler om 2 Heartbreaker V.S. som trenes og kjøres av Bjørn Steinseth. Travtreneren med tilholdssted på Starmoen travbane har et klart mål om nå 50 seire i 2014, og når det gjenstår 75 dager av 2014 står Steinseth med 44 seire og ca 1,7 mill innkjørt. Han hadde karrierebeste med 39 seire i fjor og setter med andre rekord i antall seire i år. I fjor kjørte han 2 091 427 kroner til sine hesteeiere, så det mangler det enda ca 400 000 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Når det gjelder 2 Heartbreaker V.S. i V65-2 så valgte vi å gardere denne sist. Det var fånyttes. En opplagt Heartbreaker V.S. kjørte seg tidlig til tet og så helt uanstrengt ut i målgangen. Fredag er det igjen 2600 meter og motstanden noenlunde den samme som sist. Heartbreaker V.S. må nok galoppere for å tape dette. Vi spekulerer ikke og bankerspiller 2 Heartbreaker V.S. i V65-2. Torsdagens storutbeteling viste for n'te gang at det ikke er farlig å bankerspille store favoritter, i jakten på flotte utbetalinger.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Mogseth kan hest
Trønderen John Mogseth er en flink hestekar og i 3 Pave Faks (V65-4/V5-1) kan han ha en ny stjerne på gang. Treåringen har vært solid i to strake seiersløp hjemme på Leangen og har trolig mye å gå på. I V65-spillet bankerspiller vi hesten på det minste V65-forslaget, og garderer litt på de større forslagen, all den tid vi bruker Heartbreaker V.S. som V65-banker. I V5-spillet bruker vi hesten banker og det er neppe noe minus at Vidar Hop setter seg opp som kusk.