En hoppe i superform

Foto: Hesteguiden.com

Og med helt optimale forutsetninger blir det seier i kveld på Bergen Travpark. Sjekk våre travtips.

Det er travkjøring både på Klosterskogen og Bergen Travpark torsdag kveld, og fine menyer på begge banene. Det spilles således kun enkel V5, og det setter vi pris på.

Les også:
Odds del 1: Leverkusen vinner klart

Odds del 2: Ingen vinner i Paris
Nyttige tips: Lesernes oddstips torsdag

Trav Klosterskogen: Championkuskene dominerer?

I Bergen er det flere bankeralternativer, men vi var egentlig aldri i tvil om vårt valg denne torsdagen. Formtoppede 3 Haukeli Nora her helt glimrende forutsetninger i kveld og fra et nydelig tredjespor bak bilen bør det være svært gode sjanser for at Odd Storetvedt styrer Vosse-hoppa til tet. Med de antatt tøffeste motstanderne i andre rekke bak bilen i form av 11 Fronskrema og 10 Schutora, skal det da dreie seg om en solid vinnersjanse for Spikeld-datteren. Haukeli Nora gjorde et råsterkt seiersløp tredje sist (tok da enkelt ned Gjerde Åsar) og vant overlegent mot god motstand. Nest sist møtte hoppa gode hester, og sist avsluttet hun flott til tredje fra tillegg. Haukeli Nora er i skrivende øyeblikk (10.30 torsdag) kun et andrevalg og markert på 37 prosent og det takker vi for.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bergen

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Unge og urutinerte varmblodshester er på farten i V5-1. Det er vanskelig å ikke sette forhåndsfavoritten 1 Flo Skywalker først. Treåringen har gjort to fine løp i regi Ove wassberg og forutsetningene er fine i kveld og det kan være tet og slutt. 4 Zarbaro Boko er en spennende tyskerimport i regi Rolf Tvedt. Vant sitt siste løp i Tyskland på bra tid, og dersom tyskeren kommer seg avgårde fra start er det en trolig utfordrer. 2 Faxi Quick F. skuffet kanskje litt sist, ventes forbedret med løp i kroppen og er en av mange fine stallhester fra Øyvind Austevoll. 8 Made Your Chioce så ut til å ha litt spart når galoppen kom sist, enklere i mot i kveld og duger feilfritt. 6 Askens Fuji viste ikke noe spesielt i Sverige og debuterer på norsk jord i kveld, regnes fra et fint startspor. 13 Sambro Crown går jevnt fine løp, og fra springspor på tillegg kan Hauge-traveren få en fin posisjon direkte.

Fin klasse er det på V5-3 og vi prøver med vinnerhesten 11 Lovestrong først. Hadde seiersgrepet da den galopperte like før mål sist, og gjorde en sterk sisterunde. Har galoppert litt i det siste, men viste uansett sist at kapasiteten er stor hos vallaken. Langløp passer fint. 4 Stirling er meget fin treåring som vant det nevnte løpet sist. Gjorde en meget hederlig innsats fra dødens i et unghestserieløp nest sist, og er i fin utvikling. Wassberg-duoen 1 Fidilo og 2 Ettie Migliore viser også flott form, og fra fine startspor er begge seiersaktuelle. 10 Neon skuffet veldig sist, men viste svært fine takter før det og kan være en fidus. 12 Ønas Williams var ikke langt bak Stirling sist og viste seg forbedret igjen da.

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Bergen

Det er naturligvis en topp vinnersjanse for 6 Nimo i V5-4. Nimo gjorde en flott opphenting etter galopp sist og feilfritt er det en trolig vinner, man galopprisikoen er som kjent høy. 9 Fodnes Corrado har egentlig et drømmeløp på papiret, men gikk helt i veggen på Bjerke sist, og er kanskje ikke i den superformen som den har hatt lenger. 5 Heffalompen møter litt bedre hester enn tidligere, men er i knallform og under stadig utvikling. 3 Lykkesiv har et fint løp på papiret og kan snuse på den tredje årsseieren i kveld. 8 Gjerde Åsar vil ikke vinne for tiden, men med et helt optimalt løp er det ikke umulig i kveld. 4 Tøffe Toft finner ikke igjen formen, men er så grunnkapabel at det kan være farlig å utelate femåringen som tross alt har vunnet fem løp i år.

Annonse: Grøstad/Lerum er i flott tipsflyt. Torsdag byr de på en panservinner i V5-5 på Bergen

Vi har alltid hatt sansen for 8 Hot Rocky og når en av andets mest lovende unggutter, Dag Sveinung Dalen, reiser ens ærend til Bergen i kveld for å kjøre vallaken setter vi V75-vinneren (Drammen 14. august) fremst i et svært passende selskap. Hot Rocky havnet helt feil på det sist, og det løpet kan bare glemmes. Hot Rocky er en tøffing og tåler å gjøre en god del selv og skal være med på målfotoet her. Sparsomt startende 6 Super Charming kan naturligvis bli en lei nøtt å knekke, dersom Odd Storetvedt kommer seg foran med Super News-sønnen. 10 Xanadu gjorde et flott løp fra lederryggen sist etter en liten pause og gikk nesten i nærkamp med gode Down Under da. Tamin Sandy-datteren går til mål, og velkjørende Svein Ove Wassberg vet å disponere underveis. 9 Traffic Light har et fint løp på papiret og dersom det stemmer underveis for lovende Lene Bjånes Indrevær er også dette en seierskandidat. 2 Omer var det garanti startgalopp for sist, formen er fin på denne karen og nå setter sønn Tvedt (Herman) seg opp. Det er spennende.