En klink banker fikser jackpotkronene

Hellin Faxen har et gaveløp foran seg denne søndagen. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com
Hellin Faxen har et gaveløp foran seg denne søndagen. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Det er kval til DNT's 5-års løp fra Drammen denne søndagen, og når vi i tillegg har jackpot i V65-spillet så er det nok å glede seg til. Bli med på moro da vel!

Vi har en praktfull søndag i vente med både JACKPOT i Norge + Sverige. I V64-spillet i Sverige denne søndagen med start kl.15.10 så ligger det hele 1 829 898 ekstra i sekserpotten, og menyen fra Tingsryd er interessant. Våre tips finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Drammen som det skal dreie seg om her så er det også jackpot, og her ligger det altså 628 543 ekstra i sekserpottene. Løpene på Drammen begynner som vanlig kl.18.00. Det finnes noen klare favoritter i denne jackpotomgangen, og det trenger ikke være feil å spille kun etter seks riktige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Drammen:

V65: kl.18.00

V5: kl.19.00

DD: kl.19.20

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er våre objekter fra 800m banen denne søndagen:

V65-1 : 10 Hellin Faxen – Er normalt sett overlegen i innledningsløpet. Løp riktignok inn i veggen sist på Sørlandet, men da ble det også helt feil mot de aller beste i landet. Nå møter den en gjeng som den normalt bare bomber rundt i sisterunden, og vi kan faktisk ikke helt se hvordan denne skal kunne tape. Vil nemlig ha god kontakt med tilleggene foran hele veien, og da skal det være klasseforskjell den siste runden. Banker.

V65-2 : 4 NS Viras Lykke – Her er det veldig åpent, og garderinger er nødvendig. Draget vårt er på vei mot en fantastisk form, og den så LYSENDE fin ut i målgangen nå sist. Ble da sittende bom fast med rubbet igjen, og vi gav den to plusser i kanten. Løste enormt i fra start, og løser den slik her, ja, da kan det bli tidlig tet. Må bare prøves på søndag. 5 Åsajerka – Var noe tung i kroppen sin sist etter en lengre pause, men vi synes likevel at den presterte oppløftende. Har normalt sett gått MYE frem med et løp i kroppen, og den har et riktig løp foran seg her. Har kapasitet til å skrelle, og den må tidlig med.

V65-3 : Flere fine hester er på plass i dette monteløpet. 7 Out Of Nowhere – Avsluttet ordentlig bra i montedelen av Biri Allround nå sist, og den gikk pigg i mål. Fortsetter den slik i dette monteløpet, ja, da lar den seg neppe stoppe. Distansen er normalt sett et pluss, og den skal stå først på ranken. 3 See See Rider – Er kjapp ut, og her blir det trolig et løp i rygg leder. Er giftig på speed, og man skal huske på at den nå sist kun ble kontret ut av meget gode Zetus. See See Rider er slik vi ser det motbudet til den klare favoritten.

V65-4 : 1 Grundsvold Loke – Dette er dagens i særklasse beste objekt, og her MÅ vi til lukene. Var et stort talent som 3-åring, men de siste årene har den slitt. Etter den kom inn på stallen til dyktige Morten M. Ottersen så har det dog begynt å løsne igjen. Har hatt ekstrem utur i noen løp nå, og løpet sist var intet unntak. Ble da grovt hindret til galopp vel runden fra mål, og dermed så var det game over. Går imidlertid enormt bra i kulissene etter galoppen, og på vår klokke så står det 25,4 s 900 med krefter igjen. Har tidligere stått 20m bak Finstad Jerken/Moe Hrym, og den har stått likt med Kleppe Slauren. Har som man skjønner et gnistrende fint løp foran seg nå, og her tror vi MYE på tet og slutt. SPILLES!

V65-5 : 3 Obello D’Apua – Er en meget bra sprinter, og den har sett bra ut i Åsbjørn Tengsareid regi. Det kan utmerket godt være slik at den her leder hele veien påny, og den skal stå først på ranken. 2 Riverside Touchman – Dette er dog en meget god sprinter som endelig har et helt riktig løp foran seg. Har nemlig ikke vært ute på sprint på lange tider, og med tanke på at det er hestens beste distanse så blir dette interessant. Blir normalt sett å finne i ryggen på favoritten, og den er ikke ueffen om Obello D’Apua skulle ha en litt under pari dag. OBS.

V65-6 : 1 Art Kjarvald – Løste ENORMT fra samme spor nest sist, men greide likevel ikke å svare noen av elitens aller raskeste. Første 500m i det nevnte løpet : 17,8! Art Kjarvald har sett veldig bra ut de siste gangene, og dette er en hest i en absolutt toppform. Skulle Vidar Hop greie å hente en lengde på den med Osingen så vil det uansett være luker her, og da kan bare Art Kjarvald, og Gunnar Austevoll spasere gratis til tet. Har en kanon mulighet her, og vi må bare tro hardt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.