*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

En klink vinner krydrer Bjerke-lunsjen

Jarlsberg15062020. Canali og kusk Frode Hamre vant 2.løp.

Stilige Canali har normalt en topp vinnersjanse mandag.

Frode Hamres USA-import er fortsatt ubeseiret her til lands. Vi tror på ny seier i dag.

26.07.20 21:20

Det er fransk lunsj på Bjerke i dag. Det betyr V5-start allerede klokka 11:40.

Her er noe av det vi har å by på fra landets hovedbane:

V5-1: 4 Canali har gitt et strålende inntrykk i tre strake seiersløp fra tet her til lands. Sist hadde Frode Hamres stilige 3-åring full kontroll til enkel seier etter ledelse fra start til mål på Sørlandet og innfridde som stor favoritt. Vi har ingen grunn til å spekulere i favorittfall og tror på reprise. Normalt en meget god vinnersjanse! Dagens banker.

V5-2: 11 Stealth er det ikke lett å få feilfritt rundt og inn på bestilling, men 4-åringen er ihvertfall langt bedre enn hva raden gir inntrykk av og i sin siste start på Sørlandet feilet han trolig fra seg seieren 300 meter fra mål. Oppfører han seg, vinner han trolig dette. Må på alle bonger.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V5-3: 1 Lakeside Cassie har vist fine takter i det siste og møter dønn riktig lag. Fra førstespor kan det fort bli tet hele veien dersom hun klarer å forsvare innersporet bak bilen. Motstanden skremmer ikke og formen er fin. Et tidlig bud i løpet.

V5-4: 4 Gonzales B.R. fullførte bra fra dødens til annen i V75 på Bjerke i sin første start for Frode Hamre og kan helt sikkert ventes ytterligere forbedret med den gjennomkjøringen i kroppen. Sporet er fint og motstanden den rette. Det lukter tet fra start til mål. En hyggelig vinnersjanse og en mulig banker for samlebongenen. På DD-kupongen spiller vi han alene.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V5-5: Dette kan fort bli en duell mellom Hamre-traverne 3 Listas Hotshot og 10 Nuncia. Sistnevnte gikk et fint løp etter galopp sist og kan så absolutt vinne dette i feilfri utgave. Begge må på bongen i det som kan bli en flott lunsj for Frode Hamre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag