En klink vinner?

Foto: hesteguiden.com

Alle travløp skal som kjent kjøres først, men ferske Jarli Odin må nok galoppere for å tape torsdag.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Bergen: Høstform for Storetvedt
V5 Øvrevoll: Rekordholderen er bankers
Oddstips: Hockey for alle penga

Vi hadde en hyggelig prat med Kai Johansen mandag kveld i forbindelse med hans sjanser denne uken. Og selv med Trineline og Trinitro til start på Momarken tirsdag (begge var gode vinnere), var ikke Kai Johansen i tvil om at 4 Jarli Odin var hans beste vinnersjanse de nærmeste dagene. Nevnte 4 Jarli Odin dro til med 26 siste 500 i sitt seiersløp på Biri i sitt livs andre løp og imponerte stort. Propper var spart i mål og hesten hadde mer å gå på. Landet på 31.6 full vei den dagen og har garantert mer inne. Torsdag møter han "ingenting" og konkurrerer stort sett mot seg selv. Det er autodebut, det er naturligvis et lite uromoment. Men det er en gyllen regel i travsport og det er at man ikke gjør ting vanskeligere enn de er. Skal det garderes må det heldekk til, vi var aldri i tvil om bankeren.
Rangering V5-2: A: 4 B: 5-2 C: 8-1-3-6-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart. Maks 300 startpoeng.
Ingenting som ligner på V75-hester på farten her og meget svak kvalitet på deltagerne. Fireårshoppa 9 Rebella Mariella får et helfrekt vinnertips av oss. Stand Strong-hoppa viste ved noen tilfeller i fjor at hun hadde evner, men det har likevel blitt mye stang ut. Herfra blir det smygløp og hun har en fin speed denne dama dersom hun får ligge på vent.

Evner er det også i jevnaldrende 4 Perfect News, men også for denne har fireårssesongen blitt en nedtur etter oppløftende takter i fjor. Spor fire kan ikke vallaken klage på, men formen er svært uviss. 1 Takeover Lad er ingen stjerne og vi har vært etter denne et par ganger i sommer. Fra førstespor mot laber motstand, kan vallaken avlegge sitt maidenship torsdag. På kapasitet er det ikke umulig at 2 You Talking To Me og 3 Rock On Line er best i feltet, men felles for begge er høy galoppfrekvens og ustabile prestasjoner for tiden.

10 Miss Young er ei travsikker hoppe som varslet form på Biri sist. Får hun smyge med i det lengste, har hun normalt en liten polett tilslutt. 11 Running Lindy er vi ferd med å gi opp. Det ender stort sett i galopp, men ringreven Vidar Hop kjenner trolig hoppa litt bedre nå og en liten outsider er Running Lindy.
Rangering V5-1: A: 9 B: 4-1-2-3 C: 10-11-5-12-6-8-7

V5-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Kihle-hoppa 2 Queen Corall var vi ikke forberedt på når hun kom tilbake etter nesten tre måneders pause i et lunsjløp på Jarlsberg for halvannen uke siden. Det kostet oss V5 og drøye 30 000 kroner. Hoppa var enormt forbedret og imponerte stort med 15.8 full vei. Er hoppa i nærheten av noe lignende torsdag, har vi vondt for å se henne tape.

Dog er det flott klasse i 5 K.L.M. J.C. Alf Palema-sønnen som trenes av Trond Anderssen imponerte også i sitt seiersløp og er den som står nærmest og treåringen har helt sikkert en solid rekordforbedring inne. 10 Star Frost kommer fra fine prestajoner på henholdsvis Årjäng og Färjestad, og duger normalt godt i norske lunsjløp da. Men vallaken møter altså to svært gode konkurrenter (er blitt strøket)

11 President Ideal var langslått av Queen Corall sist på Jarlsberg og står nå i tillegg i bakspor. Det ser tøft ut. Avslutningsvis vil vi også nevne at 4 Global Nansen hadde riktig så fin fart i målgangen sist og varslet form.
Rangering V5-3: A: 2 B: 5-11 C: 4-3-7-12-1-8-6-9

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-4/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Det har ikke klaffet for kapable 2 King of Friday i den viktige fireårssesongen og heller ikke i Derbykval ble det suksess for den bergenseide Fast Photo-sønnen. Vi har fortsatt på netthinnen hestens siste seiersløp på Biri 23. desember i fjor da hesten svepte feltet på Mjøssiden og imponerte stort. Får vinnertipset her, men møter noen bra konkurrenter her og formen er uviss.

12 Phone lanserte vi som en frisk V75-banker i Bergen sist. Med fasit i hånd var det et bomskudd og Phone avsluttet kun greit til fjerde da. Dukker nå opp i regi Åsbjørn Tengsareid, men et krevende tolvtespor trekker mye ned. 4 Beak's Princess er mildt sagt variabel, men fireårshoppa har på gode dager vist at hun duger svært godt i grunnlaget sitt. 9 Dumdumboy har ikke fulgt opp en flott fjorårssesong og galopperer fortsatt lovlig ofte.

6 Kenny Pine har nok ikke fordel av 2100 meter da vallaken har en tendens til å bli for stri, men fartsmessig er han god nok. 10 Wonderboy Boko er i knallform og kan også være tenkbar her. 7 Southwind Rosita har en viss kapasitet, men et meget vrient startspor gjør det veldig sjanseartet.
Rangering V5-4/DD-1: A: 2 B: 12-4-9-6-10 C: 7-1-3-5-8-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Maks 300 startpoeng.
V5-rebusen innledes med en poengjakt og avsluttes med en poengjakt. Normalt skal det være en bra sjanse for 2 C.C. Crystal Jet som holdt veldig fin form på forsommeren, men som også viste sviktende stridsmoral ved noen anledninger. I disse omgivelsene bør Coktail Jet-sønnen duge veldig godt.

11 Xavier har egentlig et veldig fint løp her, men Skienshesten har ikke vist mye til form de siste månedene. På gamle meritter synes vi han er tidlig aktuell her. 3 Dayzy Ek er på jakt etter teten. Hoppa er variabel og full vei neppe noe kjempepluss, men kommer hun seg foran er det ikke mange som kan trykke opp farten her. 1 Manstone's Rose er ingen stjerne, men spor en trekker alltid opp i slike løp.

12 Digital Program har prestert jevnt og trutt vestpå, men er avhengig av gode rygger herfra. 4 Tib Tiara gjør et pangløp fra tid til annen og er en av mange minioutsidere i dette løpet.
Rangering V5-5/DD-2: A: 2 B: 11-3-1-12 C: 4-10-6-7-8-5-9