En kommende stjerne

Magnus Jakobsson er vår bankerkusk fra Färjestad.
Magnus Jakobsson er vår bankerkusk fra Färjestad. Foto: hesteguiden.com

Det kan bli mye Bjørn Goop fra Färjestad denne mandagen, men vi velger likevel å banke en annen kusk... Gå ikke glipp av godbiten i V64-6!

Fra Harstad søndag så ble det servert SOLIDE tips. Quapower E.J. (2-valg) ble banket på den lille bongen hos Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144. Dagens hovedbanker var Joint Oak (2-valg), og den vant sikkert fra tet. Slo dagens nest tyngste favoritt Entrada. Det lille V65-bongen hos Nettavisen betalte ut fine 861,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemet på Eksperten denne dagen (5 andeler a 1000), ja, det kunne virkelig ha kammet hjem store kroner med litt flyt. Systemet hadde nemlig med ALLE hestene i V65-3, og sistevalget Hage Frøya (0,5), ja, den var ikke veldig mye slått. Så i stedet for en sekssifret utbetaling så måtte fem fornøyde andelsinnehavere dele 24 398 mellom seg. Vi gratulerer så mye. Vi vil også ta med at våre TO systemer på Täby (4x750 per andel) suste inn med flotte 14 280 per stk.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Färjestad:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne mandagen: V4 på Umåker med start kl.12.20. Våre tips til lunsj finner du her V65 på Leangen med start kl.18.30. Kurt Leirvåg har som vanlig gjort jobben på sin favorittbane, og hans tips finner du her

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Färjestad åpner portene for året denne mandagen, og det som er viktig å få med seg er at det ikke blir lov å kjøre uten sko. Vi har selvfølgelig tatt høyde for det når det gjelder våre tips. Bankeren som vi går for heter Fossens Bonus (V64-4), og er den 70% for dagen, ja, da bomber den rundt motstanden som den møter. Her tenker man V75 om ikke lenge med en hest som er MYE bedre enn det grunnlaget som den befinner seg i nå.

Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 7 Next To None Sib – Braker fort til spiss her, og hvem i dette feltet er da «modig» nok til å trykke opp noen fart? En slik finnes ikke her, og i dette lille feltet så ligger SVÆRT mye til rette for at Bjørn Goop får gjøre litt som han vil med vår klare favoritt. I siste løp så gikk Next To None Sib relativt pigg i mål, og den så skikkelig fin ut for dagen. Har fått to løp i kroppen etter pause, og rapportene er fine. Minuset er selvfølgelig at den ikke får gå uten sko, men man skal vite at den også har gjort bra løp med sko tidligere. SPILLES!

V64-2 : 3 C.C. Image – Feilet i fra seg en trolig seier i angrep via fjerdespor i den siste svingen sist. Hadde landet på ca 16,1/2140m, og den varslet full form. Minuset var at den gikk med hodet litt ut på svingene, og det vil derfor bli vurdert å sette på den en hodestang på venstre side denne mandagen. Må bare prøves etter slik form som den viste sist. 11 Supreme Speed – Løpet som denne gjøre femte sist, ja, det var av det helt svette slaget! Oi, Oi, Oi, hvor bra den var da. Fikk muligens en reaksjon etter det løpet pga den presterte under pari i en periode. Nå sist etter en mnd pause så går den 14,0 s 1000m i kulissene, og den viste litt form igjen. MÅ MED HER!

V64-3 : 2 Fred Cobra – Er MYE bedre enn raden, og den kan være spennende nå. Sist så var den ute mot kanoner i V75’en, og den åpnet første 1000m på 14. At den da får litt syre tilslutt er det ikke noe å si på. Nest sist så ble den kjørt rett ned, og galoppen var ikke til å unngå. Tredje sist så viser den 09,2 s 500m etter galopp, og den gjør et POSITIVT løp etter feiltrinnet. Takler å gå med sko, den står fint til, og med unntak av Tintin så skremmer overhodet ikke motstanden.

V64-4 : 5 Fossens Bonus – Er uendelig MYE bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den gjør denne mandagen et mildt sagt spennende comeback. Når den vinner nest sist så jogger den 11,7 s 1000m, og den ser ut som en ren kanon! Har trent fint over en lengre periode nå, og Magnus Jakobbson er ordentlig fornøyd med sin hest i jobbene. Traver normalt sett i åttetall rundt disse om den er i nærheten av det som den viste før avbrekket, og den er en soleklar motivert favoritt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-5 : 3 Countdown – Hadde ikke noe flyt sist, og den hadde nok fort vunnet det løpet med litt marginer. Tredje sist så blir den sittende bom fast med rubbet igjen, og den så helt lysende ut for dagen. Her møter den på en sjeldent billig gjeng, og sjansene må være veldig bra i fra et perfekt spor. 12 Lunatic Face – Er MILEVIS bedre enn raden! Gikk enormt mellom to galopper sist, og den feilet i fra seg seieren nest sist. Er ikke til å stole på, men ligger denne nedpå, ja, da blir den ubehagelig å ha med og gjøre i sisterunden.

V64-6 : 9 Illusion – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og her er det storform pågang! På Bjerke nå sist så gikk den helpigg i mål etter veldig sene luker, og vi gav den to plusser i kanten. Var da ute mot gode hester, og dette er et billigere løp for vår frekke tipsener. Står dessuten nydelig til i en startrask rygg, og den kan skli fint gjennom på startsiden. For oss er dette dagens mest spennende objekt, og vi setter alt som er av varsel-lamper på! SPILLES!