En kompis til å stole på

Foto: hesteguiden.com

Åby byr på V65 skjærtorsdag kveld og en av våre bankere er en kompis.

Sportspills meny skjærtorsdag:
V4 Jägersro: Hopp og sprett med Kolgjini

Dobbel V5 Momarken: Ruth og Vidar regjerer i Østfold

V5 Bergen: Er han Norges beste kusk?

Oddstips: Skellefteå tar første stikk

Det er ingen påskehvile på travfronten og skjærtorsdag har vi tips til fire baner. Det starter med V4-trav fra Jägersro travbane i Malmø, og fortsetter med dobbel V5 fra Momarken på ettermiddagen. Til kvelden er det V65 fra Åby og enkel V5 fra Bergen.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

Det ble mye stang ut for våre tips onsdag. Under V4-løpene på Bergsåker galopperte vår banker Björnjägarn som klink vinner 100 meter fra mål, og fratok oss en V4-gevinst på ca 7 500 kroner. Uansett har det vært en flott uke for våre tips, ikke minst mandagens supertreff på Åby der våre forslag suste inne med over 37 000 kroner i utbetaling. Norsk Rikstotos nye konsept Eksperten har så langt vært en formidabel suksess for Sportspill, og så langt har vi spilt inn rundt 600 000 kroner på våre utlagte andelslag siden oppstarten forrige onsdag!

Innleveringsfrister Åby
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Åby travbane i Gøteborg er arrangør av den svenske V65-omgangen torsdag kveld og vi byr på to bankere i jakten på fine påskekroner. Når Flemming Jensen og Bjørn Goop er kusk bak disse to bankerne, er det ihvertfall ingenting å utsette på sjåførene.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Goop og en kompis
5 That’s My Pal i V65-2 blir vår klare banker i omgangen. 5-åringen har virkelig imponert i sine siste starter for stall Goop. Nest sist på Åby ble det lusekjøring i front med Dansman Chalie, og Goop satt langt bak i feltet med That’s My Pal. Når han satte fart på den siste langsiden skøyt han fart, og suste forbi konkurrentene. VI hadde 11,9 på klokka den siste 700 meteren. Sist på Bergsåker avsluttet han strålende til sikker seier, og slo gode hester som Ferrari Håleryd og Nakoda Goj for å nevne noen. I kveld møter han helt riktig motstand, og vi tror Spotlite Lobell sønnen sitter tidlig i tet og da skal han ha en kjempe sjanse til å vinne. Vi er fullt klar over at 4 Mr Arkansas Rose gjør en spennende debut for Flemmin Jensen, men vi føler Goop hesten er klassen bedre.

OPPDATERT TORSDAG ETTERMIDDAG: Vi ga dere en strålende V4 og DD-banker på Jägersro tidligere denne torsdagen. Etter å ha sjekket 9 Remus Tikis siste seiersløp på Charlottenlund og andrevalget i spillet vant overlegent. De som fulgte vårt minste DD-forslag (innl.pris kr 200) kunne kvittere ut meget pene 2 772 kroner. Og husk at ATG også i kveld legger inn 500 000 kroner ekstra i DD-potten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En klasseklatrer
Flemming Jensen sender ut klasseklatreren 6 Västerbo Prestige i V65-4. Det eneste som er et spørsmålstegn er voltestart, men vi tror Flemming Jensen løser brasene. 8-åringen vil helt sikkert tape litt terreng ut, men skal uansett være overlegen disse konkurrentene feilfritt. Selv om voltestart ikke er noe fordel er det umulig å gardere en hest som Västerbo Prestige. Sist var han helt rå, og pulveriserte konkurrentene fra utvendig posisjon. Svanstedt traveren Johnatan Palema hadde ingenting å svare med på sisterunden.

Overraskelse fra Svanstedt
Åke Svanstedt sender ut en spurtsterk hest i 1 Conrads Garland. I kveld står han i et perfekt startspor, og kan få et fint løp i rygger underveis. Han har sittet fast i ryggen på O’Grady sist. Denne gangen kan Åke Svanstedt satse på et ryggløp underveis, og angripe på siste indre. Dette er en svært spurtsterk hest som kan overraske i V65-5/DD-1.