En kveld med nerve

Vidar Hop er alltid en mann å regne med når de store unghestløpene skal kjøres.
Vidar Hop er alltid en mann å regne med når de store unghestløpene skal kjøres. Foto: Eirik Stenhaug

Vi har en kveld med nerve foran oss denne mandagen. Kvelden er nemlig forbeholdt 3-åringene som skal kvale til Kriterie-finalene. Vi anbefaler samlebonger.

Vi har en fantastisk uke foran oss, og her kommer høydepunktene tett. Fra Kalmar i kveld så er det DOBBEL-JACKPOT i V64-spillet med hele 3 660 018 ekstra i potten. Fra mandag-onsdag så kjøres det kvalifiseringer til Kriterier og Derby på Bjerke. På tirsdag så venter en ekstra V75-omgang hvor en alenebong betaler ut SVIMLENDE 42 millioner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Til helgen så er det finaler i 5-års Derby fra Drammen. Når det også ligger 37 millioner, og venter på en alenevinner i V75-spillet så må dette bli en ordentlig pangdag! Det hele avrundes søndag hvor det er jackpot i V65-spillet fra Sørlandet, og her ligger det altså hele 724 592 ekstra i potten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke:

V65: kl.18.30

V5: kl.19.41

DD: kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder kvelden som vi har i vente fra Bjerke så er en slik kval-kveld alltid imøtesett med en voldsom spenning blandt landets aktive. Nervene står på høykant, og her er det ikke rom for å gjøre feil. Noen lykkes bedre enn andre, mens andre må dra skuffet hjem. Løpene inneholder som vanlig MANGE klare forgrunnsfigurer, og vi anbefaler derfor å spille samlebonger.

Her er våre objekter i dagens V65-omgang:

V65-1 : 6 Brenne Rødi – Vi skal ikke sammenligne denne med Lannem Silje, men det er liten tvil om at Brenne Rødi er et nytt supertalent på spinnesiden som vi ikke får oppleve så altfor ofte. Har utviklet seg helt rått, og den så helt enorm ut i både kval/finale av Svensk Travkriterium blant hoppene. I finalen så bare forsvant hun i fra tilslutt, og du verden hvor lekker den så ut for dagen. Pisken ble aldri benyttet, proppene ble aldri trukket, og oppløpet gikk i 22 fart. Vi har faktisk 25,4 s 1000m, og da kjører ikke Jan Roar Mjølnerød en meter. Taper selvfølgelig ikke dette løpet om alt er som det skal være for dagen, og vi banker.

V65-2 : 11 Tante Ragnhild – Har blitt matchet perfekt inn mot årets viktigste løp. GV Gundersen har kjørt den med fin hånd, og den har kommet til mål de siste to gangene med mye krefter igjen. Nest sist så avslutter den strålende, og vi har faktisk 26,4 s 500m på klokken. Nå sist på Kala så havnet den opp i dårlige rygger, fikk langt frem, men avslutter som en «rakett» ute i banen. Legger inn sterke 27,8 den siste runden, og det var en ubrukt hest som kom til mål. Kommer til å senke rekorden sin MYE denne mandagen, og den blir spennende å følge i kamp mot meget gode hester som Patsi/Tangen Irene.

V65-3 : 6 Supernova TY – Slik vi leser dette løpet så blir det gratis, og tidlig tet på vår ide. Da kan vi aldri tenke oss at det kommer noen tidlig, og trykker opp en noe sånn veldig fart. Det vil medføre at Supernova TY har MYE å spa på med i sisterunden, og dermed så vil den bli BLYTUNG å fange denne mandagen. I finalen sist på Biri så passerte den mål med alt igjen, og den hadde garantert blitt toer med luker. På mandag er dette et godt spill, og vi ILER til med førstevalget.

V65-4 : 2 Ican Youcan – Folkehesten Bergen har normalt sett en alle tiders mulighet til å lede sitt kvalløp hele veien. Den feilet i angrep på Biri nå sist, og den gikk glipp av en plass der foran. Her har man trukket «vinnerloddet» i sporlottoen, og MYE tyder på at Ican Youcan leder dette rundt om. 3 Kate Royal – Har ikke imponert oss noe sånn veldig enda, men dette er en traver som Waaler skryter av, og med tanke på hans meritter på å sette opp disse unghestene for de klassiske løpene, ja, så spanderer vi en tidlig strek.

V65-5 : 3 Masaya – Dummet seg ut i finalen på Biri, men den var helt LYSENDE i kvalen. Har det høyeste maksnivået av disse, og skulle den komme seg foran så skal dette løpet være over. Vi stoler dog ikke helt på den, men først på ranken skal den stå. Aktuelle garderinger er 4 Nelson Nora som stadig utvikler seg, 6 Thai Freedom som kan bedre enn vist, og 11 Louise Nosto som kan komme inn i «leken» med tempo.

V65-6 : 8 Sjø Odin – Er et stort talent, og det er den av 3-åringene som Øystein Tjomsland holder høyest blant sine egne. I Kriteriumkvalen nest sist i Sverige så spinner den til tet, og den kom helt alene til mål på en 27 tid. I finalen så ble det også tet, og selv om den kanskje ikke var helt på topp så fullførte den fint på en meget sterk tid. På mandag så skal mulighetene for tidlig tet være gode, og her trenger ikke Tjomsland å dra unna i 27 fart. Her får han fort kjøre 30 f 1000m, og da skal dette løpet være kjørt. Topp sjanse. Bak Sjø Odin så er løpet svært åpent, og det finnes en del småkapable hester som «banker på døren» da.