En lekker dame fra Takter

Foto: hesteguiden.com

Mantorp byr på V65 fra Sverige mandag og Prowess Kronos og Johnny Takter er en våre to V65-bankeren i kveld.

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Drammen: En sykt spennende banker

Oddstips: Svekket Getafe taper

V4 Romme: Banker direkte

Mandagens travmeny fra Norsk Rikstoto inneholder V4 fra Romme travbane, det er dobbel V5 fra Drammen mandag kveld og selvsagt også V65 fra Sverige til kvelden . Denne mandagen er det Mantorp som er arrangør.

Innleveringsfrister Mantorp
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Hovedopponenten er strøket
11 Chat Chip er vel ikke mye mer å si om denne flotte Pine Chip–datteren enn at hun er en komplett traver. Hun gjør aldri et dårlig løp, galoppere vet hun ikke hva er. Måtte riktignok gi seg for en fantastisk opplagt Edward Ale på Jägersro, men Edvardën var en av de beste fireåringene blant gutta i fjor. Fredrik Persson sin stjerne har startet på ut over vinteren og i følge rapportene så kommer hun til å starte en del fremover før hun blir bedekket i vår.

40 meter tillegg er ikke alltid det enkleste, men når den verste konkurrenten i form av 4 Blanka Vlasic er blitt strøket, så blir oppgaven enklere. Chat Chip er klart bedre til å angripe enn å forsvare seg, så her tror vi kusk for dagen Stefan Søderkvist kjører i rygg til det gjenstår 800 -900 meter,så stoler han på at Chat Chip tygger konkurrentene ned tilslutt. Billig løp dette og Chat Chip blir vår hovedbanker i V65-4.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Overlegen på kapasitet
Vår andre banker i V65-spillet denne mandagen, har vi også bankerspilt tidliger med suksess. 4 Prowess Kronos imponerte sist på Jägersro etter en tøff åpning og tok sin tredje årsseier på sju forsøk. Johnny Takter tar en sjelden tur til Mantorp i kveld sammen med trener Ola Samuelsson og det forteller det meste om ambisjonsnivået. Andover Hall-hoppa har trukket et perfekt spor bak bilen i kveld og hun er ikke så usikker som programraden kan gi inntrykk av. Dette lukter tet fra start til mål lang vei og uten galopp så taper ikke Prowess Kronos V65-2 på Mantorp i kveld.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Åke blir ikke seiersløs
Også Åke Svanstedt er på plass i Mantorp i kveld, men han blir faktisk kun favorittspilt i et av V65-løpene og har ellers flere fine outsidere. En av dem er 3 Stigaxelsixten som vi mener er den beste hesten i V65-5 og Pine Chip–sønnen er herdet fra tøffe V75-løp den siste tiden. Det som trekker ned i kveld er at det er 1640 meter og det er muligens litt for kort.

Nest sist på Bergsåker holdt han meget bra fra et fryktelig dårlig spor, mens nå sist ble det galopp som hardt betrodd. 5 Hamras One More spinner normalt til tet, men denne var som urdårlig fra tet som vår V65-banker på Mantorp nyttårsaften. Det er slett ikke utenkelig at Kung Åke er på alerten fra start her og at han kan få overta teten av Jennifer Tillman. Uansett blir hesten kun et andrevalg og vi bankerspiller i DD-spillet.