Gå til sidens hovedinnhold

En lunsj med potensial

Storfavoritten er alt annet enn noen stjerne - vår ide er bedre! Mulig skrell får opp en svært lovende kusk! Det oser store kroner i dagens lunsjomgang! Du tar vel rygg?

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V75 Bjerke: Herlig V75-omgang på Bjerke i kveld
V75 onsdag/lørdag: Se løpene gratis på Nettavisen
V4 Østersund: V4-lunsj med potensial
Oddstips FA-cup:
Det blir en lang kveld på Old Trafford
Oddssingel håndball-EM:
Danmark må ha hjelp av Island
Oddstips: Håndball-EM, fotball og hockey - sjekk onsdagens oddstips
Håndball-EM herrer: Her er kampoversikten og sendetidspunkter

Lerums sjokkvinner lekte hjem løpet fra tet på Jägersro 14. januar! Du tok vel rygg?
V64-4 : 1 Aha (7-valg) –
Var møkk elendig sist, og noe må ha vært feil på den da. Var klart bra gangen før, og dette er ikke en så verst hest i grunnlaget. Har drømmebetingelser foran seg nå, den er kuskeplusset, og fra tet trenger den ikke å bli veldig enkel å ha med å gjøre om den er tilbake på sitt beste. PASSES!

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.10 978 på Klosterskogen 12. januar!
Det ble ikke helt lettløst på Klosterskogen denne søndagen, og det ble bra med kroner i både V65 og V5-spillet. I V5-spillet så suste undertegnedes bong på Kr.960 inn, og den betalte ut fantastisk flotte Kr.10 978,-.! Findal Faxen (1,6%) var med på seks hester, og den la grunnlaget for en såpass høy utbetaling.

Lerum med SUPERTIPS i lunsjen på V4 - 9-valg servert som tipsener!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke lunsjtips på Bergsåker 8. januar, og omtrent alt av bonger satt som de skulle. Nettavisens forslag på Kr.480 betalte ut Kr.4 934, og på Eksperten suste samtlige bonger inn. Den dyreste bongen der var Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Supersjokket Paulas Prins (9-valg) lurte mange spillere i denne runden, men den var altså vår TIPSENER! Bourne Dominion (2-valg) senket dagens tyngste, men også dette var vår tipsener.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Det er alt annet enn enkelt å være spiller i dagens lunsjomgang, og dette er en omgang med et solid potensial. Våre bonger er uten banker, og samtidig er de frekke med mye snadder! Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 7 Järvsö Bukefalos – Småskummelt innledningsløp hvor vi plukker med oss noen hester. Ideen satt bom fast med vinnerkrefter nest sist, mens den var svak sist. Har fått seg en pause, og pleier å være på hugget etter opphold. Er veldig kjapp fra start, og distansen passer perfekt. Slår til mot en overkommelig gjeng?

V4-2 : 8 Pirlo – Her blir 1 Gala Shadow enormt hardt betrodd. Kan naturligvis vinne et billig løp som dette, men vær OBS på at det er snakk om en mildt sagt ordinær hest som ikke har imponert oss. Vår ide er feltes klart beste på ren kapasitet, og den gjør en spennende start etter pause. Er det bare litt form på plass så skal sjansene være gode. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 9 Forsberg – Dette er en veldig fin «kalding» som har MYE inne i forhold til det grunnlaget den har på konto. Dukker nå opp etter et lengre avbrekk, og vi håper at formen er sånn noenlunde etter dette oppholdet. Hester som kommer ut etter lengre avbrekk pleier dog å være ordentlig løpssugne. Ulf Ohlsson kjører, og hesten er dermed i de beste hender. Bør følges i varming, men før vi får sett den så iler vi til med tipsnikken!

V4-4 : 5 Super Lux – Mistet travet sist, og feilet fra seg en tid på 15,8/15,9-2640ma mot oppløpet. Er ganske sikkert blitt behandlet etter det løpet, og det skal bli spennende å se den i hendene til svært dyktige Magnus Djuse. Er dønn riktig ute i grunnlaget nå, og som lite spilt er den verdt et forsøk. PASSES!


Kommentarer til denne saken