En lunsj vi liker

Johan Untersteiner har fine sjanser i lunsjen fra Åby denne mandagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Johan Untersteiner har fine sjanser i lunsjen fra Åby denne mandagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Åby byr på en klart interessant V4-omgang mandag. Flere av favorittene er slik vi ser det i trøbbel, og her kan det bli fine kroner. En flying start på uken!?

Det er alltid kjekt å gå på en ny mnd med blanke ark, og nye muligheter. Høydepunktet fra mnd som gikk kom i V75-spillet på Leangen 24. januar hvor vi spilte inn formidable 1,2 millioner til våre kunder.

Det andre høydepunktet fra samme mnd kom dagen etter på Solvalla hvor vi igjen gjorde det skarpt i V75-spillet. Nå spilte vi inn 200 000 til våre kunder i vårt store favorittspill.

Fra Biri førstkommende lørdag så er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. Fra Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en innholdsrik mandag i vente, og her er det MYE å glede seg til. Fra Leangen så er Kurt Leirvåg mer enn sugen å følge opp de enorme V75-tipsene som han serverte på sin store favrittbane sist. Når kruttrøyken hadde lagt seg så ble totalen 1,2 millioner innspilt i V75-spillet. Du går vel ikke glipp av Leirvåg sine tips/ekspertbonger til Leangen denne mandagen?

Det hele avrundes med en GEDIGEN JACKPOT fra Sverige kl.19.08. Fra Mantorp så ligger det altså 1 702 930 ekstra i sekserpotten, og vi kan love deg godsaker i tipsene som vi publiserer ca kl.11.00 mandag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Åby:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne mandagen: V65 på Leangen med start kl.18.30. V64 på Mantorp med start kl.19.08. Jackpot med 1 702 930 ekstra i V64-spillet.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Åby sparker i gang en ny uke, og V4-omgangen som er i vente ser klart spennende ut på forhånd. Vi velger å spille uten banker, og kan by på følgende objekter mot lukene:

V4-1 : 3 Making Love – Er enormt grunnkapabel, og når denne bare får seg noen løp under vesten, ja, da tror vi den kan bli riktig så bra. Nå sist så vant den svært enkelt med krefter igjen, og den har nok en 16-tid i kroppen sin. Hadde vært en banker om vi kunne stolt fullt ut på den, men inntil videre så velger vi «kun» å plassere den klart først.

V4-2 : 3 Lillaxel – Er en BRA hest med stor fart i kroppen sin. Gjør her en spennende start etter pause, og alt har vært bra i jobbene før årsdebuten. Den har ikke stått over jobb, og man forventer en skikkelig innsats direkte etter pausen. Har her ypperlige betingelser, og på hesten sin beste distanse så setter vi den først.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 8 Silver Game – Er en vinnermaskin fra Danmark, og den vant veldig lett nå sist med krefter igjen. To løp i kroppen etter pause har nok gjort bra, og den kan ventes ytterligere forbedret til denne oppgaven. Når det gjelder Mads Pedersen så ble han kåret til årets AMATØR i 2013, og han pleier å gjøre det bra med sine hester. Selv om sporet her er iskaldt så skal den regnes tidlig.

V4-4 : 8 French Flair – V4-omgangen avrundes med et hoppeløp, og det i lavt grunnlag. Slike løp som dette liker vi ikke, og garderinger er ofte smart. Draget vårt var knallhardt betrodd nå sist, og det så bra ut når den ble forsert til tet runden igjen. Trakk seg noe på oppløpet, og den skuffet oss litt da. Gangen før så var den strålende etter galopp. Har nå fått lade om batteriene, og på sitt beste så skal den duge i slike omgivelser. Prøves, men her er altså garderinger å anbefale.