En lynrask banker fra Boden

Ulf Ohlsson kjører vår banker fra Boden denne fredagen. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Ulf Ohlsson kjører vår banker fra Boden denne fredagen. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Store felter, og nok av utfordringer er i vente fra Boden fredag. Vi byr på flere potensielle godbiter i omgangen, og en banker som normalt sett bomber alt!

Fra Bergen Travpark torsdag 15. januar så ble det IGJEN servert meget sterke tips. Jerkeld Frøkna (2.valg) + Alsaker Torres (2.valg) innfridde som våre godbiter, og totalt sett så ble det igjen spilt inn over 100 000 på Bergen for andre gang i år (Vi gjorde også det på årets første kjøring 6. januar). Hadde du spilt forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på 960, ja, da kunne du ha hentet ut 4 285,-. Du tar vel rygg på oss fra "GULLGRUVEN" i Bergen neste gang (Neste kjøring er 22. januar)?

Har du ellers fått med deg følgende?:

Det trenger ikke å være dyrt å spille på hest, og tjene penger. Vi i Nettavisen har forslag i alle prisklasser på Eksperten, og gevinstene kommer også for dem som ikke satser mer enn feks en femtilapp. Sjekk ut følgende:

Bergen 6. januar : Utbetaling Kr.7 291 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.729,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 458,-.

Leangen 12. januar : Utbetaling Kr.6 626 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunnet hente ut Kr.662,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 325,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mantorp 12. januar : Utbetaling Kr.3 630 (V64) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.363,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.726,-.

Momarken 13. januar : Utbetaling Kr.6 750 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.675,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 350,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Boden:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne fredagen:V65 på Solvalla med start kl.12.45. V65 på Jarlsberg med start kl.18.30. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Åsakjappen blir vår banker fra Boden denne fredagen. Hesten som tidligere stod like utenfor Bergen ble på tampen av fjoråret solgt, og den har sett veldig bra ut i nye omgivelser. Bomber normalt sett rundt en overkommelig gjeng nå. Sjekk ellers ut følgende:

V64-1 : 6 Missil Brodde – Var ikke som best før pausen, men den kommer nå ut med fine rapporter i kroppen etter dette lille avbrekket. Har gått 23/1600m i jobb, og man har litt forventninger til den direkte. Skulle den komme seg foran her, og vise takter som tredje/fjerde sist, ja, da kan fort dette løpet være kjørt. SPILLES!

V64-2 : 10 Nick Nock – Her er det en drøss med slitne hester som skal gjøre opp, og her er det bare å gardere opp. Draget vårt fullførte fint sist, og den viste litt form igjen da. Blir dessuten her kuskeplusset med Ulf Ohlsson nå, og motstandsmessig så kan ikke denne få et finere løp. OBS!

V64-3 : Åsakjappen – På fart så var dette en av de beste 4-åringene i Norge. Dog slet den av og til med viljen sin, og det har nok ikke vært noe minus at den i Sverige kan bli minnet om stundens alvor med en pisk. Har sett enormt bra ut i ny regi, og dette blir fort en HIT i Sverige! Blir kuskeplusset denne fredagen med Ulf Ohlsson, og normalt sett så bare spinner den rundt denne gjengen om det ikke skulle bli helt feil på veien da. Banker!

V64-4 : 2 M.T. Joyce – Er en hoppe med fin fart i kroppen sin, og distansen på fredag er hesten sin beste. Den fikk maks nest sist mot mye bra hester, og den var rett og slett ikke god nok der. Nå sist så fullfører den fint, men den går og vingler, og den var ikke akkurat veldig fokusert på oppløpet. Vi ser ikke bort ifra at man prøver å justere hodelaget for å få den mer fokusert til denne starten, og den skal ikke undervurderes mot denne billige gjengen. PS. 1 Irwin Saknussen – Var SVAK i Finland sist, og da var den helt sjanseløse selv om man fikk kjøre 17/20. Har ikke startet ofte på volte, og denne storfavoritten må vi bare gardere.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-5 : 4 Flora Tooma – Vant ukjørt sist, og den var helt overlegen da. Tredje sist så leverer den en helt enorm avslutning etter at den ble hindret underveis. Kan komme seg tidlig foran her, og da kan dette løpet være kjørt. 2 Joint Oak – Blir ikke rørt i totoen, men denne er BRA. Innfridde som vår banker i Harstad sist, men da var den ikke på topp. Første gang ut etter pause nest sist så blir den sittende bom fast. Når den vant i Boden 14.09.2014, ja, da gjorde den det fra dødens på en 16 tid! Kan få rygg leder her, og den kan overraske på en god dag.

V64-6 : 9 Dusty Wind – Kom ut etter pause sist, og den leverte da et strålende oppløp etter en passiv styring. Kom akkurat for sent til å overraske, og tiden som den noterte var også bra. Har ikke vist slike takter på en stund, og med Ove A. Lindqvist opp igjen så ser ikke vi bort i fra at bomben kan smelle. 15 Brisco Boko – Er bedre enn raden, og den så BRA ut i målgangen sist med alle kreftene sine i behold! Får nå Ulf Ohlsson opp igjen, og finere kan jo den ikke stå inne i grunnlaget. Passes med flyt!