Gå til sidens hovedinnhold

En macho vinner i Sverige

Vi innleder travåret 2013 med banker allerede i V64-1 på Eskilstuna.

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Forus: Forus ønsker velkommen
Tippetips tirsdag: Nytt Wigan-sjokk for United?
Oddstips 1: Helt natta for Birmingham
Oddstips 2: Ingen tror på Hull

Travåret 2013 innledes med V64-spill til Eskilstuna i Sverige i ettermiddag, før Forus overtar på kvelden med dobbel V5, og vi har selvfølgelig tips til begge baner.

Innleveringsfrister Eskilstuna
V64 kl 15.10
DD kl. 16.38

Innleveringsfrister Forus
V5A kl. 18.00
V5B kl. 19.10
DD kl. 20.10

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det ble skikkelig vrient i V65-spillet på Mantorp nyttårsaften og kun en bong kom velberget gjennom. Hele 2 367 709 ble utbetalingen for seks rette i går og det er ikke enkelt å være travspiller i Eskilstuna tirsdag heller.

Bankeren vår kommer allerede i den første avdelingen der formkusk og formtrener Åke Lindblom sender ut Macho Gossip. Lindblom hadde en kanonsesong i 2012 og på kun 176 starter ble det 32 seire og hele 4 590 420 SEK innkjørt på hans stall som kun teller ca 30 hester. Også som kusk lyktes Åke Lindblom godt og på 181 starter vant han 31 løp og rundet 4,5 SEK innkjørt. Både som kusk og som trener opplevde Åke suverent årsbeste i fjor. Høydepunktet var naturligvis seieren i Harpers Hanovers lopp med Winning Love på Solvalla under Elitloppshelgen. Den seieren var alene verdt 500 000 SEK.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Klart beste hesten
Når både kusk og hest er i form, stemmer det meste. 8 Macho Gossip har ihvertfall vært meget bra i regi Åke Lindblom og i sine siste starter har han bekreftet toppform. Nå sist på Solvalla vant han meget uanstrengt etter tet hele veien. Fra åttendespor i dag så blir det selvsagt vanskelig å nå tet med det første, selv om Love You–sønnen er meget kjapp i uttaket. Med kun åtte hester i feltet så mener vi han skal vinne dette løpet selv om han må gjøre grovjobben selv da konkurransen ikke er den tøffeste. Åke er optimist, vi er optimist og da er bankeren klar i V64-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

To hester gjør opp
7 Hot Star/4 Hubbub mener vi er et sikkert lås i V64-3. 7 Hot Star er den beste og mest meritterende av hestene når det gjelder monteløp, men han har ingen fordel slik vi ser det når det er snakk om sprintdistanse og fra et spor litt langt ute så er sjansen tilstede for at han havner litt på vingen. Har han tak i konkurrentene siste 500, så er det en topp vinnersjanse. 4 Hubbub spinner normalt til tet og har sett meget fin ut i sulkyløp den siste tiden. Nå har ikke Viking Kronos–sønnen startet monteløp på over 1 år og da galopperte han i begge løpene. Vi tror neppe kretsen rundt hesten hadde meldt hesten i monte igjen, uten å vite hvordan han fungerer under sal. Sannsynlig tet, sprint og dokumentert form gjør at vi synes det er ekstra spennende å gardere favoritten Hot Star med Hubbub. To hester blir vårt lås i V64-3.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Tet hele veien?
1 Staro Family er meget spillbar denne tirsdag da sporet er helt perfekt og Supergill–datteren er meget startkjapp, så det er en bra sjanse til å beholde sporet. Sist så hentet Staro Family mange meter på gode Digital Blasphemy ned Solvalla-oppløpet. Klarer Claes Sjøstrøm å beholde sporet, så er det ingen grunn til at han skal slippe til noen selv om 6 Bolt Boko blir rimelig stor favoritt med Jorma Kontio. Nå har sistnevnte ikke imponert etter han ble kjøpt inn for en høy sum til hesteeiere hos Erik Lindegren, så her må vi spille formhesten Staro Family. Vi drar til med et frekt bankerspill i DD-spillet på andrevalget i V64-5 og har god tro på denne i dag.

Kommentarer til denne saken