En major på Bjerke

(Hesteguiden.com)

Jonas Moberg og Monte Major blir vår klare lunsjbanker på Bjerke torsdag. Sjekk våre V5-tips.

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Klosterskogen: Vi melder Ante
Oddstips: Barcelona tar regien
Tippetips: Norsk skjebnedag i Europa

Bjerke lunsj, Øvrevoll galopp og dobbel V5 fra Klosterskogen er menyen for hestespillerne torsdag, i tillegg til V4 fra Eksilstuna. Det ble en fryktelig vrien V65 på Bjerke onsdag kveld og ingen spillere maktet seks rette og dermed blir det en meget spennende jakcpotomgang neste onsdag. Før den tid skal Bjerke arrangere lunsjtrav i ettermiddag og svært spennende Derby- og Kriteriekvalifiseringer både mandag og tirsdag i neste uke.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Det vil være en overdrivelse å si at Jonas Moberg er vår favorittkusk, men at han sitter bak den klart beste hesten i 4 Monte Major i V5-4 på Bjerke er vi ikke i tvil om. Vi har varslet for kapasitetshesten nå i noen løp og det mot mye tøffere motstand enn han møter i denne lunsjomgangen. Ganymede–sønnen har sett veldig fin ut i de siste løpene uten at det har klaffet med posisjonene. Vi tror Jonas Moberg kjører seg direkte til tet torsdag og fra den posisjonen klarer ikke en gang JonasMoberg å kjøre seg bort.

4 Monte Major er en hest langt utenom grunnlaget. Nest sist så hadde være klokker i underkant 12 siste 1000m og det i tredjespor. Nå sist satt han fast for lenge, men hadde full spenst over mål og det i knalltøft selskap. Ganymede – sønnen er meget kjapp fra start så normalt får han overta tet av Bacardi B.M.W og fra den posisjonen taper ikke Monte Major dette billige lunsjløpet. Banker.
Vår rangering V5-4/DD-1: A: 4 B: 9-6 C: 2-5-7-3-1-8 D: 11-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
10 Qpid så ut som en klink vinner 400 meter fra mål sist, men 100 meter senere så mistet hesten helt aksjonen. Tom Erik Solberg mente det var mye krefter igjen på det tidspunktet, men Home Alone–sønnen må fungere bedre i aksjonen hvis det skal bli seier i ettermiddag. Selskapet er billig i dag og når eier og trener Inge Brusletto drar han til start igjen så har han nok kontroll.

2 Nice Guy tar neppe Arild Berås den lange turen fra Sørlandet til Bjerke med for å kjøre om en premie. Hoppa med det rare navnet har en fin vinnersjanse om hun når tet. 11 Ja El Tomcat ser ut som en elitetraver, men han skuffer i løp. Føler det er slik med mange av stallhestene til Lars Magne Søvik at de ser fine ut, men mangler spensten siste 200-300m som skal til for å vinne løp. Kapasitet for seier har Chocolatier–sønnen. 9 Lookh Magic har kapasitet, men er mye galopp. Høitomt opp på denne er interessant og han bør krysses.
Vår rangering V5-1: A: 10 B: 2-11-9 C: 7-6-8-12-1-3 D: 5-4

V5-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
10 Farmer Line gikk et meget bra løp sist, men var disket. Passerte mål som nummer fem og hadde gått på 15-tallet. Torsdag er motstanden meget overkommelig, men han må gå feilfritt hvis det skal bli seier.

1 Running Lindy er litt i samme kaliber som favoritten. Skulle hun løse feilfritt så tror vi hun vinner, men det er overhengende galoppfare slik hun opptrer for tiden. Gunnar Austevoll opp som kusk er uansett et pluss. 3 En Vie La Rose har blitt mer stabil, men viser ikke den kapasiteten vi trodde hun hadde en periode. Står fint til, men sprint er neppe noe fordel. 4 Victor Mustang har bedre form enn raden og går ned en klasse denne gangen. Solberg kjører alltid offensivt under lunsjomgangene.
Vår rangering V5-2: A: 10 B: 1-3-4 C: 8-9-6 D: 2-12-11-5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
6 President Ideal mener vi er den mest spennende hesten i denne avdelingen. Sist satt han fast med krefter igjen mot gode hester. Waaler-traveren blir nok kjørt mer offensivt torsdag og bare han unngår galoppen skal det være en fin vinnersjanse.

2 Writing Love har trent fint en god periode og det viser prøveløpet på 17,8/2100m. Kjemper i toppen om hun er like bra. 7 Lass Labero mistet en sko sist så da var det løpet over. Magnor er neppe noe bane som passer denne store krabaten så klart Bjerke er den helt optimale baneprofilen. Fin kapasitet i Killingmo-traveren så han må regnes. 1 Kor Fling positiv sist, men må vel kjøres i rygg over full vei? 3 Pirate Smile blir spillernes favoritt, men vant sist uten å imponere. Må heve seg hvis det skal bli seier denne gangen.
Vår rangering V5-3:A: 6 B: 2-7 C: 1-3-5-8 D: 9-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-4/DD-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart
7 Emse Kongen er i bra form og skulle Hultman klare å kjøre seg eventuelt til tet så kan han vinne dette løpet selv om det kan koste når det står noen raske hester på innsiden.

11 Alm Kiwi trengte løpet sist så han er nok mye forbedret, men at Alm Kiwi skal være dagens største favoritt fra bakspor på sprint blir for meg en gåte. Lome Elden – sønnen kjemper jo helt klart best når han går i tet og tar det neppe for gitt at han bare vinner når skal runde denne gjengen bakfra.

6 Bjørnemyr Fresa holder strålende form og har et helt riktig løp på papiret. Normalt får hun en meget fin posisjon da hun er naturlig startrask og i den formen hun er pr nå så kan hun vinne fra alle posisjoner. 3 Hjortejegeren virker tung i kroppen, men skal være forbedret med løp i kroppen. Har kapasitet for seier, men det må klaffe.
Vår rangering V5-4: A: 7-11 B: 6-3-10 C: 8-9-12-2-1-5-4