Gå til sidens hovedinnhold

En makaløs søndag

Jarlsberg travbane byr på en fantastisk travdag søndag og byr blant annet på Ulf Thoresens minneløp og internasjonal V64.

Sportspills meny søndag:
V5 Jarlsberg: Et innbringende vorspiel
V4/V5 Gøteborg: Niels Petersen må berge gevinstene
VM-tips: I kveld spiller vi Argentina
Dagens langskudd: Begge lag nekter å tape
Tippetips: VM-finalen på tippekupongen!
Dagens oddsdobbel:
Häcken ubeseiret på hjemmebane

Det er bare å spenne fast sikkerhetsbeltene for de trav- og galoppinteresserte søndag. På Jarlsberg er det årets nest største travdag når Ulf Thoresens minneløp er det store trekkplasteret på en fantastisk travdag som byr på både internasjonal V64, V5, V4 og DD. I tillegg er det galopp med både V4 og V5 fra Gøteborg galoppbane og til kvelden er det Harstad som overtar med V65.

Det er altså internasjonal V64 på Jarlsberg søndag og legg merke til at V64-spillet først starter i 7. løp. Det er alt annet enn en lettløst V64 som står foran oss og vi spiller derfor to bankere i omgangen, der spesielt V64-1 og V64-6 er vidåpne på forhånd.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Nettavisen hadde en innbringende lørdag på Jarlsberg. Hele ti andelslag fikk sju rette i V75, og i V5-spillet ble det enda bedre. Vårt mellomste V5-forslag på Nettavisen ( innl.pris kr 450) satt klokkerent og betalte tilbake meget hyggelige 6 791 kroner. I tillegg ble det klaff for 16 andelslag på Eksperten og bare i V5-spillet hentet vi ut gevinster for over 110 000 kroner.

I V75-spillet ble det klaff for ni andelslag og totalt litt over 100 000 kroner innspilt. Summerer vi sammen V5 og V75-gevinstene ble det over 200 000 kroner innspilt på Jarlsberg lørdag og søndag er det strålende løp på Jarlsberg.

Her er det viktigste starttidspunktene søndag:
V5 kl 13.10
V64 kl 15.10
V4 kl 15.54
DD kl 16.50


Hamre har gode forutsetninger
Etter å ha sjekket med våre svenske og danske kontakter, har vi veldig god tro på Frode Hamre kan seiersdefilere etter V64-2 med den flotte treårshoppa 2 Alwaysinblackpedia. Hoppa var klart godkjent i sine første løp her til lands tidligere i år, men har hevet seg betraktelig nå på slutten og står med fire strake seire nå. Perfekt andrespor bak bilen søndag, og all den tid førstepremien "kun" er på 50 000 kroner har ikke det lokket de beste utlendingene. Vi er litt usikre på hvor bra 9 Ahsoka er, men hun har trukket bakspor. Vi tror på norsk seier i V64-2 og bankerspiller 2 Alwayasinblackpedia.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Ruth kan ikke tape dette
Jeg er alt annet enn tilhenger av begreper som "kan ikke tape" og "klink vinner), men det er åpenbart at 3 Ruth Reerstrup må være under pari for å tape V64-4. Hun er bedre enn denne gjengen og sitter normalt tidlig i tet. Da er det bankers for oss og helt klart en sikrere vinner enn 2 Alwaysblackpedia i V64-2, dersom noen ønsker å spille kun banker.

Startsiden avgjør mye
V64-3 har blitt et ginstrende eliteløp og all den tid er det skrevet ut over 2100 meter, er det ikke gitt på forhånd hvem som vinner. 2 B.B.S. Sugarlight vil kjøres for tet, men en lunefull Svante Båth (treneren av 1 Quid Pro Quo var uklar i hva som skjer på startsiden når undertegnede fikk nådd ham på telefon fredag formiddag. Det er alt annet enn lett å hente en lengde på 1 Quid Pro Quo fra start.

Uansett må både 5 Support Justice og 8 Stelton være forberedt på at en av dem må gjøre grovjobben. Det blir ikke lett for Support Justice å vinne dette lpet fra dødens (sjansene stiger hvis 1 Quid Pro Quo sitter foran) og 8 Stelton slo som kjent Justice i København for to måneder siden. Helt utenkelig er det heller ikke å se at 4 Thai Broadway kan vinne, og på det største V64-forslaget får hesten plass.

Ulf jakter UMT
Ulf Thoresens minneløp kan lokke med en førstepremie på 500 000 kroner og vår favoritt heter 3 Fire To The Rain. Dette er en blåser og det er ikke helt utenkelig at hesten kan få tet søndag. I DD-spillet bankerspiller vi.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


1 Spartan Kronos blir spillefavoritt, men vi er alt annet enn sikre på om Conrad Lugauer klarer å forsvare sitt innerspor. 4 Jontte Boy er en herlig kriger og vi betaler også for denne på samtlige spillerforslag. Frode Hamres vidunderlige treårshoppe 10 Juniata Hanover har dessverre trukket bakspor, og over full vei får vi kun plass til henne på det største V64-forslaget.

Åpen innledning
Hamre-stallen har flere flotte vinnersjanser i dag og i V64-1 er det slett ikke utenkelig at vinneren kommer fra Hamre-stallen. Vi tror det kan bli tetkjenning for oppkomlingen 1 Nonstop Sas i V64-1. Hesten var strålende første gang ut etter pause på Bjerke 25. juni og fulgte opp med en svært overbevisende tetseier på Kongsvinger sist onsdag.

8 I'M The Answer har trukket et vrient startspor, men er herdet i eliten og går ned en klasse i dag. Kan vinne fra dødens. 2 Cecena Ås innfridde som et gedigent stallskrik i Arvika forrige søndag, men der er oppløpet kort. Klart tøffere imot i dag, men raske sommerbaner er et pluss. 5 More Than Enough er en tøffing og skal på bongen. På det største forslaget betaler vi også for 7 Angelo (dårlig startspor, men passende motstand) og 4 Winmecredit (sprint er nok beste distansen nå og startsporet er bra).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Heldekk i siste
V64-6 er et sprintløp i sølvdivisjonen og det varsles tetambisjoner i alle retninger. Vi føler ingen hester er sjanseløse og velger faktisk å helgardere på vårt største forslag. 3 Seaborn Simona er vår tetfavoritt og da kan det gå veien. Var strålende toer bak Thai Broadway i sitt siste løp.

8 Sejr Gammelsbæk har igjen trukket et vanskelig startspor, men går til mål så det suser og nok den beste hesten i V64-6. Det er bare å krysse i vei i den siste avdelingen.

Kommentarer til denne saken