En mann til å stole på!

(Hesteguiden.com)

Ulf Ohlsson er en av Sveriges beste kusker, og han er sjåfør bak vår lunsjbanker på Bergsåker denne onsdagen.

Sportspills meny onsdag:
V65 Bjerke: Ny jackpotgevinst
Oddstips 1: Jager sin åttende strake
Oddstips 2: Roma mangler spisser
Tippetips: Rooney endelig tilbake

Vi har en svært spennnende onsdag foran oss, og før det braker løs med en herlig jackpot-omgang i V65 på landets hovedbane i kveld med hele 1.4 millioner kroner ekstra i sekserpotten, skal vi forsøke å vinne noen kroner i lunsjen i Sverige!

I lunsjen på Bergsåker stoler vi på dagens største favoritt, og da snakker vi om 3 B.W Bull i V4-1 som er en vinnerhest i rivende utvikling. Han årsdebuterer nå etter knappe to måneders pause, og han står bokført med fem strake seiere. Trener Jan-Olov Persson kan fortelle om en hest som har trent meget fint foran denne starten, og han løste meget fint bak bilen når han testet den i den siste starten.

Vi tror Ulf Ohlsson kjører seg direkte til tet på startsiden, for vi tror konkurrentene er mer enn nok fornøyde med ryggen på den store favoritten. Når vi har sett i løpsarkivet klarer vi ikke å se noen av dagens konkurrentene som kan utfordre vår banker, og vi tror den sjette strake triumfen sitter klokkerent.

Innleveringsfrister Bergsåker
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
5 Zätakicken i V4-4 blir vår outsider i dette åpne løpet, og vi mener han skal være favoritt. Vi har likt denne 4-åringen i alle sine løp, men det har ikke blitt noen seiere. Han har vært spilt til favoritt i nesten alle sine fem starter i karrieren, og nå kommer han ut etter en liten måneds pause.

Han tapte for favoritten 1 Armani Key i sitt siste løp, men vi har stor tro på revansje denne gangen, om Kiss Francais–sønnen som trenes av Svante Båth tar ut sin fulle kapasitet. Perfekt spor med kun fem hester på strek, og dyktig og offensiv kusk i Ove A. Lindqvist gjør sitt til at vi bankerspiller denne krabaten på det minste forslaget.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.