Gå til sidens hovedinnhold

En norgesvenn i Sverige

Magnus Jakobsson er en hyppig gjest i Norge. Torsdag kusker han Nettavisens V64-banker på Ørebro.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson.

Når det gjelder V75-stevnet på Bjerke onsdag, så lanserte Nettavisen mange andelslag på Eksperten, ett av hovedsystemene het Steltonsystemet. Som navnet indikerer hadde systemet banker på Nettavisens hovedbanker onsdag 3 Stelton i V75-3. Kurt Leirvåg hadde ansvaret for oppsettet av dette systemet og hadde førstevalg og ett poeng på fjerdevalget 4 Tano Bork i V75-3 og fjerdevalget 4 Global On Fire i V75-5. I tillegg hadde han førstevalg og ett poeng på det urtapre femtevalget 5 Norheim Faksen i V75-7 (som gjorde et helsvett løp til andre). Tross en så glitrende rangering og en så glitrende banker endte systemet opp med 1 sekser og 41 ganger fem rette da utgangene ble plassert i de feile løpene. Det er fryktelig små marginer i travsporten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Torsdag kveld byr Bergen travpark på en heidundrende jackpotomgang i V65-spillet. Tirsdag ble det som kjent en uløselig rekke på Bergen travpark og hele 681 250 kroner venter ekstra i sekserpotten på Travparken. I Sverige er det Ørebro som er vertskap for en sedvanlig flott V64-omgang der borte.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Ørebro
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vurderinger av Roger Sundvisson
Spikarna:

12 On Hold (V64-2) har formen på topp, men galopperade bort segern senast när det norska huvudlaget drog på sista långsidan. Han hade vunnit från dödens annars, för han kom tillbaka starkt som fyra. Nu blir det helstängt som vanligt och han lär avancera och avgöra detta i god tid.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

2 Claes Boko (V64-5/DD-1) har missat det mesta av säsongen, men såg klart fin ut i comebacken senast och avslutade bra trots att han inte var vässad. Ska vara framsatt nu och när flera av de andra verkar vara märkta av en lång säsong så måste han räknas med bra chans i fyraåringsloppet.

Skrällen:
4 Lady’s Photo (V64-1) är startsnabb och bäst i spets. Hon har visat klart stigande form på slutet och tål hon bara de täta starterna så känns hon intressant i kväll. Favoriten är bra, men Lady’s Photo har läget och brukar köras i ledningen.

Kommentarer til denne saken